fora za 30 let????
Pri nas imamo obicajno pripravljene razne igrice za slavljenca.Te pasejo k njegovemu poklicu,ali pa nacinu zivljenja,mogoce k neizpolnjenim zeljam…. Lansko leto smo mojega moza oblekli v staro policijsko uniformo,malo smo ga nasminkali in ker sem bila ravno noseca,je dobil se otroski vozicek in dojencka (tiste mini otroske variante) in je moral v bliznji lokal po cigarete!!!Smeha polno za nas in se sosede!Moras malo vedet,ce bo clovek sploh sodeloval,ampak mi, ki smo vsi skupaj vedno za stose,ni nobenemu problem “afne guncat”!Teh stosov je kar veliko,malo se dobite skupaj,pa postudirajte.Pa lepo praznovanje!!!
Meni so prijatelji za 30. napolnili stanovanje s travniškimi rožami in ga okrasili s toaletnim papirjem, da nisme mogla niti notri.
Ko pa končno vstopim, pa vsi skočijo iz skrivališč in se derejo VSE NAJBOLJLJŠE!!!!!
Mojega dragega pa so pred vhodmini vrati čakale vreče cementa (mislim, da jih je bilo 8 ali 9) v višini vrat, tako da nismo zjutrj mogli iz hiše in seveda ne v službo….
Zmislite si nekaj norega …. imejte domišljijo.
Forum je zaprt za komentiranje.