Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Po anketi sijola ljudstvo zahteva ostrejše ukrepe policije

Po anketi sijola ljudstvo zahteva ostrejše ukrepe policije

Anketa na silovi strani kaže, da kar 80% ljudi, ki so jo kliknili, zahteva ostrejše ukrepe policije proti protestnikom.

Ljudstvo ima teh protestov počasi dovolj.

Itak…

Siol je popolnoma sds-ovski in zato neverodostojen.

Proti protestom je del cepljenih, ki jim ni dovolj, da imajo samo oni vse dostopno. Kričijo o odprtju države, pa ne vidijo, da je za njih vse odprto. Zadnji njihov argument je zasedenost bolnic zaradi necepljenih. Dragi moji cepljeni, čakalne vrste so bile že prej, zdaj so samo izkoristili za dodatke in nedelo. Kot cepljena s stranskimi učinki sem se uspela dokopati do nekaj pregledov in vam povem, da so ambulante v bolnicah samevale.

sds ova gnojnica.

Odgovor na objavo uporabnika
Jonc nepr, 06.10.2021 ob 10:00

Siol je popolnoma sds-ovski in zato neverodostojen.

Proti protestom je del cepljenih, ki jim ni dovolj, da imajo samo oni vse dostopno. Kričijo o odprtju države, pa ne vidijo, da je za njih vse odprto. Zadnji njihov argument je zasedenost bolnic zaradi necepljenih. Dragi moji cepljeni, čakalne vrste so bile že prej, zdaj so samo izkoristili za dodatke in nedelo. Kot cepljena s stranskimi učinki sem se uspela dokopati do nekaj pregledov in vam povem, da so ambulante v bolnicah samevale.

24ur in POP so pa poplnoma levi in zato neverodosojni.

Ambulante po celi Slo samevajo, razen morda urgentne, ker do drugih ne prideš.

Pa tudi urgence so bile polne- ne v vseh ZD, da se razumemo že pred plandemijo.

Tako malo kot se sedaj dela, se že dolgo ni. Pa za veliko denarja.

Bi morali uvesti tudi evidenco dela za zdravnike- koliko pacientov dnevno in koliko minut so delali.

Veliko ljudi se mora počekirat in voditi dnevnik dela.

Ne bo jim vzelo preveč časa.

Tako je . Policija bi morala narediti red.   Dost imamo teh huliganskih anticepilcev.

Manyya, 06.10.2021 ob 10:08

Tako je . Policija bi morala narediti red.   Dost imamo teh huliganskih anticepilcev.

Čudi me, če kdo drugače razmišlja. Jaz ne poznam niti enega, ki bi podpiral te barabe.

Bravo policisti, zaslužite si še višjo plačo.

Aja saj res edina neodvisna nevtralna in verodostojna je Mladina.

Oni se pa sicer samo s srednjo šolo, spoznajo čisto na vse. Še lastno cepivo so razvili najbrž. :))))

Stranski učinki se ti pa poznajo, res.

vsak dan dobivam redno siolovo sranje na internetni straneh, ki jih odprem…, in ta siol je samo malo bolj blaga oblika jajatove nora24tv in demokracija…, čisti bruh, samo ajde jih še nisem blokiral, da tu pa tam preberem kaj pišejo nacifašistični komunisti, vse v enem iz s(d)s greznice.

Se strinjam, 06.10.2021 ob 10:13

Čudi me, če kdo drugače razmišlja. Jaz ne poznam niti enega, ki bi podpiral te barabe.

Bravo policisti, zaslužite si še višjo plačo.

Zanimivo ! Tudi jaz ne poznam nikogar, ki bi podpiral to vlado :-)!

Spet kletarski plačanci vpijejo. Ne upate na volitve, ker vas je samo 15%.

Seveda, Po anketi noretv sem prepričana, da jih to podpira 100%.

Al pa kar 120.

Siol je NoraTV št.2, ko pa ga bodo kupili Mađari, bomo lahko uživali v receptih ciganskega golaža.

Ej dejva midve vsakega proticepilca, ki naju naskoči kar z bulerko u jaja, kaj praviš? 😉

replika neprijavljena, 06.10.2021 ob 10:21

Seveda, Po anketi noretv sem prepričana, da jih to podpira 100%.

Al pa kar 120.

Seveda, narod ima dovolj teh huliganov.

To je samo dokaz, da imajo mnogi oprane možgane.Nasilje rodi nasilje,  to ni rešitev, nekateri očitno ne ločijo med monologom in dialogom.Slovenska politična elita 30 let vztraja pri monologu, obenem se čudijo, da na drugi strani ni sogovornika.Naj pojejo, kar so skuhali! Dober tek!

Glas ljudstva, 06.10.2021 ob 09:52

Anketa na silovi strani kaže, da kar 80% ljudi, ki so jo kliknili, zahteva ostrejše ukrepe policije proti protestnikom.

Ljudstvo ima teh protestov počasi dovolj.

pavi in mirni protstniki nis kapucarski huliganski mtalci kock in piro sredstev, sploh ko pade mrak.

Če komu od njih ni OK v Sloveniji in kamor so prisljeni, ali potomci priseljencev, tudi po 1991 in prisesani na državni aparat, naj gredo iz Slovnije, č ne znajo kulturno tukaj živet brez uničevanja tuje lastnine. Ne pa zapravljat davkoplačevalskga denarja za take potem nujne akcije policistov, ki morajo ukrepati proti takim, da zaščitijo ostalo pametno  ljudstvo. To j nepotrebno stran metanje denarja za take numne tanasilne protestnike.

mentalna sirota, 06.10.2021 ob 10:19

Zanimivo ! Tudi jaz ne poznam nikogar, ki bi podpiral to vlado :-)!

Očitno se družiš samo z mentalnimi sirotami.

Na anketi Nove 24 bi bilo takih vsaj 100% : )

Se spomnim ankete Nove24 glede referenduma o vodah. Rezultat je bil 20:80….ampak seveda ravno kontra kot je bil potem dejanski rezultat na referendumu.

Pa saj je dejstvo, da fašista janšo in ostale psihopate podpirate samo debili in psihopati.

To je par debilnih psihopatskih fanatikov fašizma in nihče drug.

huligani v temi niso protestniki, 06.10.2021 ob 11:16

pavi in mirni protstniki nis kapucarski huliganski mtalci kock in piro sredstev, sploh ko pade mrak.

Če komu od njih ni OK v Sloveniji in kamor so prisljeni, ali potomci priseljencev, tudi po 1991 in prisesani na državni aparat, naj gredo iz Slovnije, č ne znajo kulturno tukaj živet brez uničevanja tuje lastnine. Ne pa zapravljat davkoplačevalskga denarja za take potem nujne akcije policistov, ki morajo ukrepati proti takim, da zaščitijo ostalo pametno  ljudstvo. To j nepotrebno stran metanje denarja za take numne tanasilne protestnike.

Čisto nič ti ni jasno…. tudi domorodci imamo jajotove politike poln kurac. Vse kar bo bedak naredil je to, da bodo imeli levi še več kot že imajo. Itak dela točno to kar levičarji hočejo. Sicer pa logično- enkrat komunajzar, večno komunajzar.

Desnico je uničil za naslednjih 50let.

daj z rezervo jamlji te rezultate .- siol je v madžarskih rokah – to je druga nova 24.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close