Fetiš na stopala je želja vaših parazitov, ne vas.
Isto komunizem. Ljudje se raznim Boštjanom Koritnikom in Janezom Janšem dajo zavajat zato, ker verjamejo, da bodo komunisti ustvarili kaotično in umazano okolje, kjer se bodo paraziti lahko bolje prenašali iz telesa na telo, se spoznavali, množili. Katoliki, ki na življenje čakajo po življenju, pa četudi je katolištvo samo zgolj 1000 letni komunizem, so dandanes sovražniki parazitov.
Vzamite pelin pa se rešite fetišev na stopala pa komunizma. Izstradajte jih z dnevnim postenjem pol pa jemljite pelin.
Obstaja primer, ko nam je v klošter prišel fant ki je rekel; vleče me v komunizem in seksualno perverzijo. Dali smo ga na dieto brez sladkorja in masti. Po dveh tednih je odprl usta nad krožnikom torte; iz njegovih ust je izplezal ogaben dolg izstradan parazit. Ko smo ga vprašali, kaj želi od nas, je rekel zgolj ‘Delal sem slabo v prejšnjem življenju in postal parazit. Rad bi drugim parazitom pomagal, da postanejo dominantna vrsta na tem planetu.’ Tako sem si jaz predstavljal no, paraziti ne govorijo. Ko smo fanta vprašali, če ga še privlačijo stopala in riti, je začel jokati in rekel, da mu je vse to gnusno. Ni mogel razumeti, kaj mu je bilo.
Forum je zaprt za komentiranje.