vrtec za 3. otroka zastonj
Anonimno 10237, 05.10.2021 ob 07:44
Matr, a ne bi bilo fino, če bi ljudje svoje otroke sami preživljali? Sa so že otroški dodatki. Zakaj pa imaš tri, če ne moreš vrtca plačat?
Nič bat, vsi, ki bomo imeli zdaj brezplačni vrtec za tretjega otroka, smo še v septembru plačali polno ceno vrtca za avgust. Nismo socialarji, do zdaj smo PLAČEVALI, ne imeli že zatonj, razumeš?! Si fauš?! Pa naredi-rodi-vzgoji več kot tri, kdo ti brani?! Ne gre, mož/žena noče, prestar-a?! Zato svojo jezo stresaš na forumu?
Dokler se bodo v državi kradle miljarde, je prav, da imajo tudi otroci v tej državi kaj od nje!
Vrdbj, 05.10.2021 ob 08:02
A si prepricana, da je zastonj, ce niso hkrati v vrtcu?
Sicer pa ta ukrep ni “prav”, pac populizem, sprejet ze nekaj casa nazaj. Pa nimam nic proti pomoci, samo naj bo pravicna. Eden placa vrtec 350 eur ali vec, drugi nic.
Na žalost sedaj ni treba, da so hkrati v vrtcu. Lahko je eden na faksu, drugi v srednji, tretji pa bo imel zaastonj vrtec. Res je samo beden populizem.
zelo vesela, 05.10.2021 ob 07:23
Jaz zelo vesela, zadnji otrok je še zadnje leto v vrtcu in ga imamo brezplačno – za naš družinski proračun odlično – zato hvala odločevalcem!
če vam družinski proračun ni zadosti, zakaj potem odločitev za še enega?
Vrtci so zgolj ustanove za varstvo in kot tako bi moralo biti plačljivo. naštepat kup otrok in se potem na njih ven vlečt da se ne sfolga živet, pač ni opravičilo.
iana ina, 05.10.2021 ob 07:57
Nič bat, vsi, ki bomo imeli zdaj brezplačni vrtec za tretjega otroka, smo še v septembru plačali polno ceno vrtca za avgust. Nismo socialarji, do zdaj smo PLAČEVALI, ne imeli že zatonj, razumeš?! Si fauš?! Pa naredi-rodi-vzgoji več kot tri, kdo ti brani?! Ne gre, mož/žena noče, prestar-a?! Zato svojo jezo stresaš na forumu?
Dokler se bodo v državi kradle miljarde, je prav, da imajo tudi otroci v tej državi kaj od nje!
Imam svoje tri in še eno privzgojeno- vsi so že odrasli, tako da sem svoje že opravila. Folš ti nimam biti za kaj, samo ne zdi se mi prav, da vsi plačujemo, ker si Janša spet politične točke nabira in ker ljudje ne znajo razmislit koliko otrok lahko normalno preživijo.
Forum je zaprt za komentiranje.