Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek starši, če imate ali bi imeli možnost bi otroka pustil idoma do šole

starši, če imate ali bi imeli možnost bi otroka pustil idoma do šole

Zanima me vaše mnenje in vaše izkušnje.

Niti slučajno. Je socializacija preveč pomembna in preveč vpliva na celotno nadaljnje življenje.

ne

verjetno je ne bi dala pri 11 mesecih, pri dveh leti pa definitivno

vrtec je bil super

odvisno kaj to pomeni pustiti doma. Do tretjega leta vrtec ni v ničemer potreben, če so doma normalni ljudje.

So imeli možnost ostat doma do šole, ampak so vseeno šli s tremi leti v vrtec. Hodili so malo pred zajtrkom ob 8:30 in domov po kosilu.

Sedaj so prva triada in me včasih prosijo, da bi ostali v OPB, ker imajo šele tedaj čas za svoje prijatelje.

Če bi imela možnost, bi imela otroke doma do 3. leta. Do takrat rabijo samo starše, potem pa je že počasi fino, da se malo podružijo, sodelujejo v skupini in vidijo, da niso center vesolja.

Do dopolnjenega 4. leta bi bilo normalno, naravno in dobro, da je otrok z mamo.

Na žalost je vse kar je naravno in pozitivno,  že skoraj uničeno na tem planetu.

Nikoli. Ja, če bi imela možnost, bi bila z njimi doma do 2-3 leta, ko so več bolni in rabijo mamo. Potem pa otrok rabi sovrstnike in socializacijo, ne pa babic in domačih. V vrtcu ogromno pridobijo. Prav vidi se na otrocih, katere “reve” so pazile babice.

Moji bi lahko bili doma, a smo stare starse raje izkoristili za cas bolniskih in pocitnic, okoli drugega leta so sli pa v vrtec.

Tam, do drugega ali tretjega leta je fajn, da je otrok doma, eni so zreli malo orej, drugi pozneje, a ko zacne otrok kazat intetes po druzbi vrstnikov, je definitivno cas za vrtec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close