Pametna ura za drugo in tretješolca
Pozdravljeni!
Prosim za pomoč. Obstaja pametna ura, ki bi delovala brez povezave s telefonom? Naš tretješolec je začel letos sam hodit v šolo in iz šole in obiskovat 2 dejavnosti, na katere prav tako gre sam in sam domov. Tudi drugošolec bo podobno čez čas.
Želeli bi, da smo vsaj nekako lahko v stiku – da nam recimo sporoči samo “vse ok”, ko pride na cilj, oz me v primeru težav pokliče.
Telefona mu še ne bi dali.
Obstaja kakšna pametna ura, ki deluje brez povezave s telefonom?
Kako imate to urejeno drugi?
Hvala!
jao
a ti razumeš, da za to, kar ti hočeš, rabiš sim kartico?
ura ti sama od sebe ne more pošiljat sms-ov ali klicat, brez kakšne povezave z neko napravo, ki je priklopljena na omrežje
poleg tega take ure stanejo 150 ++ EUR
nabavite jima obične telefone, ne pametnih, ki imajo opcijo klicanja in sms-ov
še vedno obstajajo predplačniški mobiji na tipke.
Naši so dobili od dedka stari penzionistični telefon s katerim so lahko samo klicali in pošiljali smse.
Večino časa so imeli ugasnjenega v torbi, ker jih je bilo sram, da bi začel cinglat in bi ostali videli kaj imajo hahaha.
Gledam pa sošolke od 2 šolke. Pride na “igralni obisk” in privleče telefon s sabo in se 80% časa ukvarja s telefonom ne pa s prijateljico. Brez veze.
naši otroci, 04.10.2021 ob 10:43
Naši so dobili od dedka stari penzionistični telefon s katerim so lahko samo klicali in pošiljali smse.
Večino časa so imeli ugasnjenega v torbi, ker jih je bilo sram, da bi začel cinglat in bi ostali videli kaj imajo hahaha.
Gledam pa sošolke od 2 šolke. Pride na “igralni obisk” in privleče telefon s sabo in se 80% časa ukvarja s telefonom ne pa s prijateljico. Brez veze.
Hehe
Tole mi je pa znano imam 3 otroke in grem z vozičkom mimo igrišča in na daleč vidim našo in še 4 sošolke (2 razred) kako sedijo in zavijem proti igrišču pridem bližje so kar odskočile ker me ni nobena opazla, da prihajam tja so bile vsaka na svojem telefonu lovile šolski wifi. 😀 je pa sedaj srednji 2 razred smo mu dal predpotopni telefon in sem ga parkart dobila v kleti na poti ven ko jr igral kačo 😀
Forum je zaprt za komentiranje.