Nadlegovalec na Tinderju
Upam, da ne bom naletela na zgražanje… Pred dvema letoma sem se ločila, ni bilo zaradi varanja. Kar nekaj časa sem bila na tleh, otroka sta stara 19 in 16, nekako sem iz ta hujšega ven. Sama sem stara 51.
Po prigovarjanju prijateljic sem začela hodit malo ven, akkor se je pač dalo v kovid časih, pa na izlete. Pogrešala sem moško družbo in ena mi je predlagala naj se prijavim na Tinder. ne da nisem vedela, kaj je to, ampak …še vseeno šok.
No, pa se je pojavil nekdo, kot bi bil “izdelan” po mojih željah. Nisem pa vedela, da sem tam hitro premakne na sex oziroma, da je to samo sex iskanje, če lahko tako rečem. No, ta popolni, mi je nekje po 3 tednih dopisovanja, začel pošiljat svoje slike, ki so bile malce preveč, najprej prikrito, nato pa precej nazorne slike njegovega premoženja med nogami itd…
Povedal sem mu, da jaz pa nisem za te fore na ta način in naj neha, saj ej bil sicer res v redu. Ja, pa ni..ne vem, kako se je dokopal do moje številke in mi tako začel še na viber pošiljat vso to vročo vsebino, dopoldne, ko sem v službi/sestankih…
Tam sem profil že zaprla, razmišljam še o menjavi številke.
Ima kdo izkušnje z ljudmi tam gor, je res vse samo sex?
Forum je zaprt za komentiranje.