Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koga bi volili danes, če bi bile danes parlamentarne volitve?

Koga bi volili danes, če bi bile danes parlamentarne volitve?

Koga?

Kaj te briga.

Zlatokta

Mog soimenjaka?.

Živalski vrt, zoo lj, da naredijo red :))))

ne bi jajota mesečnika komedianta šiviljo počepalška ministranta . zarukanih tesl anicepilcilskih pa sploh ne. he he

Janšo, ampak samo zato ker povzroča toliko žolča določenim.

žal so že vsi mrtvi. Tako da ne vem.

Merklco, jebote…

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 03.10.2021 ob 19:01

ne bi jajota mesečnika komedianta šiviljo počepalška ministranta . zarukanih tesl anicepilcilskih pa sploh ne. he he

ti bi volil dilda hehe…kot ponavadi

Julij Cezar, 03.10.2021 ob 19:18

ti bi volil dilda hehe…kot ponavadi

strunca ti pa si ena kuzlica. skojz mi v rit skačeš.  he he

Julij Cezar, 03.10.2021 ob 19:21

strunca ti pa si ena kuzlica. skojz mi v rit skačeš.  he he

dildo ki ga volis ti skace v rit pederisimo viharni hehe

levuharje.ker pogrešam brankota in njegove govorice o megrantih ki trumoma prihajajo.zdaj nič o tem

Volitev, 03.10.2021 ob 18:57

Koga?

Nikogar iz te garniture! Parlament v celoti mora na smetišče zgodovine, ker niti eden ni javnost opozoril, kaj se v resnici dogaja. Vse je bilo že zdavnaj splanirano in v letu 2017 nabavljeni testi, respiratorji in ostala koronska šara. Vse so vedeli in zavestno farbali ljudi. Takšni so za odstrel.

aleksandro pivec

Jaz Klavdij, 03.10.2021 ob 20:12

aleksandro pivec

Ja bog si ga vedi, v katero smer jo veter nosi. Zdrava klena kmečka deklina 🙂

Absolutno Janšo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na volilnem listku bi morala biti opcija ‘nikogar od nastetih’!

nikogar iz stare garde – ne leve, ne desne. Tehnično vlado do nadaljnega. Tipka reset- delete-cmd.

Edino Janeza Janšo, nobenega drugega!

Janeza Janso, itak.    Ni najboljsji, a ostalu so se desetkrat slabsi.   Sarec mi gre na kozlanje , AB nesposobna,   Mesec je dober samo za metanje polen pod noge, Fajonka- hvala za migrante.      Toliko nagajanja aktualni vladi pa tudi ni nikjer.

logično, da tistega, ki bo najbolj konkretno negativno  govoril o rumenosrajčni s(d)s greznici (govoril tako kot bi jst govoril, brez žaljenje, samo dejstva taktično lagano sportski) in njihovemu pacientu, to pa itak vsi razen Ns, čeprav mi je Ns čisto ok. stranka, dosti boljša kot Levica, tako, da izbira ne bo težka, izbire bo dosti, se je pa treba skoncentrat na tistega, ki bo najbolj prepričljiv v tem…

Popay npr, 04.10.2021 ob 07:20

logično, da tistega, ki bo najbolj konkretno negativno  govoril o rumenosrajčni s(d)s greznici (govoril tako kot bi jst govoril, brez žaljenje, samo dejstva taktično lagano sportski) in njihovemu pacientu, to pa itak vsi razen Ns, čeprav mi je Ns čisto ok. stranka, dosti boljša kot Levica, tako, da izbira ne bo težka, izbire bo dosti, se je pa treba skoncentrat na tistega, ki bo najbolj prepričljiv v tem…

Na zadnjih volitvah je bilo preko 20 strank, a nisi imel koga volit.

In 20 strank na 2mio prebivalstva je enako, kot bi vsk drzavljan imel svojo stranko!

Pa zdaj to razpaseno poimenovanje strank je debilno! Stranka AB, stranka MS, MC in kaj vem koga se… Resno?!

Tu takoj vidis, da se med nasimi politiki ne ve, kdo pije, kdo placa, oziroma pijejo oni, njihov zapitek pa placamo mi ostali!

Za nas Slovence, kolikor nas je, bi bilo popolnoma dovolj imeti 3-4 stranke, eno desno, eno levo, zelene in recimo se eno ‘mladinsko’. Koji Q nam bo 20 in vec strank?!

glede izbire, 04.10.2021 ob 09:03

Na zadnjih volitvah je bilo preko 20 strank, a nisi imel koga volit.

In 20 strank na 2mio prebivalstva je enako, kot bi vsk drzavljan imel svojo stranko!

Pa zdaj to razpaseno poimenovanje strank je debilno! Stranka AB, stranka MS, MC in kaj vem koga se… Resno?!

Tu takoj vidis, da se med nasimi politiki ne ve, kdo pije, kdo placa, oziroma pijejo oni, njihov zapitek pa placamo mi ostali!

Za nas Slovence, kolikor nas je, bi bilo popolnoma dovolj imeti 3-4 stranke, eno desno, eno levo, zelene in recimo se eno ‘mladinsko’. Koji Q nam bo 20 in vec strank?!

s tem tvojim zapisom se strinjam, levo desna koalicija ampak brez vodilne stare in trenutne garniture s(d)s stranke, pa naj se najboljše vzame od obeh za skupno prihodnost in strpno življenje za vse državljane Slo. ki pač živi v Slo. Tud men ni nič prijetno, ko vidim ljudi, ki izstopajo po oblačilih in se jim prav vidi, da so prišli čisto iz ene xy okolice…, države, celine.. No na koncu nas bo pa itak vse narava kaznovala in nas mogoče ona  na silo združila, tiste, ki bodo vse te katastrofe preživeli, od poplav do požarov, suše…  itd.

Bivanje v parlamentu pa omejiti na osem let. Če bi to prakticirali v preteklosti bi bil božji mir v Slo.

Od vseh teh, ki nam zdej vladajo, NOBENGA.

Upam, da pojavjo čist novi obrazi in potem glasujem za njih.

VSE te, ki pa zdej grejejo stolčke v parlamentu, pa sam čimprej sterat vn.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close