Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere terme priporočate za koriščenje bonov?

Katere terme priporočate za koriščenje bonov?

Šel bi sam (nažalost). Nimam nobenih posebnih zahtev, edino mogoče dober wellness in da imaš kaj početi izven hotela. Prav tako se ne bi rad počutil kot v vrtcu ali domu za upokojence.

Tole pa tudi mene zanima. Razmišljal sem o Radencih ali Thermani Laško. Kakšni komentarji?

Rimske terme.

Odgovor na objavo uporabnika
Napotek, 03.10.2021 ob 16:51

Rimske terme.

Ja tudi jaz priporočam Rimske terme, smo bili tam, res razvajanje in prijazno osebje. To je bilo par let nazaj, upam da se kvaliteta bivanja in ponudba ni poslabšala.

Men je bla pa okolica Banovcev lepa pa okolica term Olimia.

V Radencih bili samo 1 v času izven šolskih počitnic in sva bila edini par z majhnimi otroki ostalo sami penzionisti 70 plus, (5 let nazaj)

Mala Nedelja bili 5 nazadnje lani okolica dolgčas sploh peš nimaš kam v zadnjih 6 letih je šlo pri njih res navzdol sploh čistoča pa hrana…. Je pa folk različnih starostnih skupin….  Savne tako tako isto kozmetika….

Odkar so Banovci zamenjali lastnika je ravno za otroke manj animacije in hrana ni več kot je bila (bili lani) savne ok

Moravske toplice se mi zdi da je bil 10 let nazaj več penzionistov kot mlajših voda ima zelo močan vonj vsaj meni…

Terme Vivat razdalja do Moravcev je cca 500 m različna strutura gostov edino vozičkarji se jih izogibajo ni priročno z vozičkom it na bazen…

Lendava pojma nimam (mamo namen enkrat pogledat baje obnavljajo in bo lepše)

Olimia navite cene Apart  hotel čisto precenjen izven sezone tudi restvracija na bazenu nima nič zbire ker ni tok prometa, Breza star hotel dokaj visoka cena, drgje aprtmajsko naseleje in tanov hotel nismo še bli…. Vnovem hotelu baje večji wellnes ampak baje ni nek presežek….

Dolenjske in Šmarješke toplice oboje imajo bolj starejše goste dolenjske so lepše v okolici šmarjeških pa je več vidt….

Čateške so vredne svojega denarja samo če pošlješ mulce na tobogane, da maš mir…

Terme Ptuj so pri meni 9 let nazaj zmagale po tem, da so imele najbolj umazan bazenski del od takrat nismo šli nazaj, hrana zanič v Zili  edini plus res dobra odzivnost hišnika v mobilnih hiškah ko je zmanjkalo plina in ni bilo tople vode (pripeljal se je predn sem skadila cigaret) za hotel Primus ne vem….

Zreče pojma nimam (so zmer zasedeni kadar smo hotl it)

Terme Snovik če imaš željo it v arburetum  in veliko hodiš (sprehodi daljši in krajši) imajo pa samo app naselje družine  imaš bolj v času šolskih počitnic…. welness imajo….

Najboljše in najlepše terme čisti bazeni, lepe, nove in čiste sobe ok hrana čez parkirišče njihova picerija in restvracija zelo dobra hrana. Prijazno osebje dober wellnes rituali v savnah… Kozmetični salon z različnimi masažami….okolica 1, 2 ok 3 ti bo že dolgčas ker boš prešnofal vse v radiju 30 km okoli…

Terme paradiso, Dobova.

Svetujete terme v Dobovi, kaj za boga lahko vidiš v Dobovi. Rimske imajo vsaj Rusko stezo za sprehod, pa hotel je lep novejši. Drugače pa v Podčetrtku imaš pa res kaj za početi v termah in v okolici. Laško je zraven glavne ceste, ki je zaradi novega rondoja, ki ga delajo pri Sparu grozljivka.

Kaj ti bodo toplice, ti pojdi na morje na slovensko obalo, če je morje že premrzlo, se boš kopala notri in uživaj morski zrak  s sprehodi in pohodi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close