Prepovedali ljudem da zapuščajo domove in se udeležujejo bilo kakih protestov
Ni samo to so tudi posnetki groznih dejanj policistov nad ljudstvom.
Video večkrat zablokira. POZOR pretresljivo. Če ne prenašate takih zadev potem NE glejte:
( https://streamable.com/uq6tql )
Omenjena prepoved pri času cca 7 minut in več
yram, 03.10.2021 ob 13:29
Z mozem sva pogledala posnetek, njegov komentar, to ni epidemija, zadaj se pripravljajo veliko hujse stvari. Se strinjam z njim.
Seveda. Zadeve se stopnjujejo. Kar je danes neverjetno je lahko jutri vsakodnevnik.
Tako počnejo postopoma, da ljudi držijo v iluziji. Ker če bi se iluzija razblinila ne bi imeli več niti moči, niti sredstev niti ljudi, ki bi delovali proti lastni vrsti.
Zadeve se kažejo, da gredo v smeri kot je nam znano srednjega veka.
Uporabljajo ljudi,ki delujejo v okvirjih pravnih fikcij in hodijo od hiše do hiše ter ljudem ukazujejo, kaj smejo in kaj ne smejo. Ne dajo jim odgovorov na podlagi česa in kakšno pravico ter avtoriteto to počnejo ampak, da imajo tako naročilo, da morajo deliti ukaze. Ukaz sprejema vojak in ne civilist. Ukaz se nanaša na vojsko na vojno stanje, vojaški red. Ljudje civilisti niso vojaki, niti niso podrejeni vojaškemu redu. Če so podrejeni vojaškemu redu so se za to sami odločili ali pa so prisiljeni v to.
Tu se gre za odvzem vseh svoboščin v smislu brezpogojnih vprašanj in dialoga. To boš storil če ne pa boš kaznovan. To je diktatura svetovnih razsežnosti. Ker so mnogi ljudje ne budni in so v iluziji pravne fikcije vse to dogajanje spremljajo s predstavo na očeh. Ne razumejo zakaj se to dogaja, ne vidijo skozi prizmo lažne zavese. Zato z njimi tudi delajo na tak način, da jim nekaj preberejo oni pa naj bi to upoštevali. Povsod kjer to ni dovolj pa so pripravljeni iti do kraja, kot se je to dogajalo v srednjem veku ali če kar rečem v preteklosti, kjer se je ljudi tudi mučilo na najbolj grozljive načine, da se pokorijo in sprejmejo lažno avtoriteto, oblast nad seboj.
Darwin132, 03.10.2021 ob 14:38
Aha, klasična režimska definicija … Sem mislila, da poznaš anarhistične ideje in gibanja po svetu ter njihovo zgodovino.
Desperadodajka, 03.10.2021 ob 14:43
Aha, klasična režimska definicija … Sem mislila, da poznaš anarhistične ideje in gibanja po svetu ter njihovo zgodovino.
Verjetno mi je kaj znano kaj pa tudi nepoznano, kot pri mnogih drugih nagibih, ki jih imajo ljudje.
Sam se držim svojega prav, ki pa je hoteli ali ne prav tudi mnogih drugih v koreno in korenino obstoja.
Darwin132, 03.10.2021 ob 13:36
Seveda. Zadeve se stopnjujejo. Kar je danes neverjetno je lahko jutri vsakodnevnik.
Tako počnejo postopoma, da ljudi držijo v iluziji. Ker če bi se iluzija razblinila ne bi imeli več niti moči, niti sredstev niti ljudi, ki bi delovali proti lastni vrsti.
Avstraliji?
je bilo to v, 03.10.2021 ob 16:32
Avstraliji?
Namerno bom tako povedal:
Na svetu je bilo. Avstralija je PRAVNA FICKIJA in obstaja le v iluziji.
Če mi ne verjamete odprite google map ali kaj podobnega izbrišite vse zapise in pripise na zemljevidu, terenu itd., potem pa iščite Avstralijo in Slovenijo ter druge. Seveda jih ne boste našli. Če jih boste našli in lahko pokazali s prstom potem jih boste skozi prizmo programiranja, ki ste ga prejeli v šoli in pri izobraževanju ter skozi državno delovanje in vpliv v mnogih sferah.
Sicer pa ja, kakor naj bi bilo meni znano.
Darwin132, 03.10.2021 ob 16:40
Namerno bom tako povedal:
Na svetu je bilo. Avstralija je PRAVNA FICKIJA in obstaja le v iluziji.
Če mi ne verjamete odprite google map ali kaj podobnega izbrišite vse zapise in pripise na zemljevidu, terenu itd., potem pa iščite Avstralijo in Slovenijo ter druge. Seveda jih ne boste našli. Če jih boste našli in lahko pokazali s prstom potem jih boste skozi prizmo programiranja, ki ste ga prejeli v šoli in pri izobraževanju ter skozi državno delovanje in vpliv v mnogih sferah.
Sicer pa ja, kakor naj bi bilo meni znano.
Jaz verjamem. Ker spremljam marsikaj drugega po tujem spletu. Razmišljam, da potegnem čimprej iz banke/zavarovalnih polic svoje prihranke… Kaj takega se namreč lahko zgodi pri nas v naslednjih dneh.
nehajte452, 03.10.2021 ob 14:12
Te butaste proteste je potrebno prepovedati. To je smo kopičenje bakterij in golazni, namesto da bi v tistem času kaj koristnega počeli.
ne vedo, da človek ve, da je idiokrate opozarjat, da so idiokrati. Najbolje porabljen čas. Človek je pokazal ne strinjanje. Idiokrat ga je videl. Idiokrat si človeka ne želi videti. Človek bo viden, bo govoril. Človek je priča.
meni posnetek šteka, ne morem videti., zakaj so policisti nabunkali tistega na cesti, kaj je prej naredil? Deluje kot da bi policija iskala točno določene ljudi, ki so predtem nekaj naredili. Nekako ne deluje kot da bi ti ljudje nekje protestirali in bili slučajno žrtve policije (tako kot je bilo pri nas, ko so fasali tisti, ki so bili najbližje na protestih).
o čem gre to, 03.10.2021 ob 17:51
meni posnetek šteka, ne morem videti., zakaj so policisti nabunkali tistega na cesti, kaj je prej naredil? Deluje kot da bi policija iskala točno določene ljudi, ki so predtem nekaj naredili. Nekako ne deluje kot da bi ti ljudje nekje protestirali in bili slučajno žrtve policije (tako kot je bilo pri nas, ko so fasali tisti, ki so bili najbližje na protestih).
enomesečni protesti so že dol -zaprti so že en mesec, jasno evropski m,ediji tega ne objavljajo; ja tudi načrtno jih sledijo in spremljajo. Pa če ne vidiš, uni mamci , upokojenki na klopci je policist za hrbtom iz rok izpulil tablico, ker jih je snemala… Nisem anticepilec, da ne bo pomote – ampak taka represija v “demokratični” državi Avstraliji, demokracija od 1901…… Očitno jim je popustilo. Kitajska scenarij se uveljavlja. Kako bo šele pri nas potem, ko/če se bodo ti protesti nadaljevali?
Forum je zaprt za komentiranje.