Prosim za pomoč, spletna banka
Prosim za pomoč. Iz spletne banke nakazat moram nekomu denar, trr račun osebe imam. To bi bilo kot DARILO. Kaj napišem kot kdo namena, mi prosim povedite, in kaj pod referenco?Če delam to preko upn obrazca me vpraša za referenco. Spletno banko malo uporabljam, ker pa gre za večje nakazilo mislim da je ceneje preko spletne kot osebno na banko da jutri pojdem. Prosim in hvala, pomagajte.
daj povej, 03.10.2021 ob 12:46
Veliko. Držim pesti, da ne bo davčna kaj komplicirala.
Ne bo poizvedovala samo davčna. Bo tudi banka. V skladu z zakonom pranja denarja, jo bodo poklicali in se informirali o plačilu. Oni poročajo naprej. Zelo verjetno pa bo Furs naredil poizvedovanje pri prejemniku o izvoru denarja. Če ne gre ravno za tvoje otroke, se zna celo zgodit da ji/mu bodo darilo obdavčili. To darilo potem lahko vpliva na veliko stvari. Tako da se je pametno preden naredite taka nakazila posvetovat vsaj s prejemnikom, če že ne z davčnim svetovalcem.
Hvala gospa ali gospod. Oseba je za našo družino ogromno naredila v zadnjih letih. Nikoli ni hotela denarja vzet. Ni denarja ki bi ji povrnil vso dobroto in da je naša družina rešena najhujšega. Zato sem izbrala ta način. Ne morem it v grob, da ji ne bi plačala. Zasluži si še več a damo kar lahko ji. Ona je praktično izgubila svoje življenje in čas toliko let.
hitri nasvet, 03.10.2021 ob 14:27
Hvala gospa ali gospod. Oseba je za našo družino ogromno naredila v zadnjih letih. Nikoli ni hotela denarja vzet. Ni denarja ki bi ji povrnil vso dobroto in da je naša družina rešena najhujšega. Zato sem izbrala ta način. Ne morem it v grob, da ji ne bi plačala. Zasluži si še več a damo kar lahko ji. Ona je praktično izgubila svoje življenje in čas toliko let.
Saj ne oporekamo temu, da ste podarili tej osebi denar. Samo škoda bi bilo, da bi 25% tega denarja pobrala država.
daj povej, 03.10.2021 ob 14:52
Saj ne oporekamo temu, da ste podarili tej osebi denar. Samo škoda bi bilo, da bi 25% tega denarja pobrala država.
Saj kaj pa mi je preostalu, ko ni hotela nikoli vzet denar. Raje tako kot da ji nič ne bi dali. Kar pa ni vzela smo shranjevali in pridno kupčkali denarja.
dobro je včasih slabo, 03.10.2021 ob 16:04
Če prejema samo en dodatek od države, ste jo gladko zajebali. Če ima otroka, ki ravno tako prejema državne doklade ali je zaradi nizkih prihodkov oproščen marsičesa, ste zajebali tudi njega.
Denarja se ne nakazuje kar tako. Prej se vpraša!
Tako neumni pa nismo, da bi ji škodili. Nikjer nism zapisala da je uboga in revna ter socialni primer. Hvala za skrb. Lepo nedeljo vsem.
hitri nasvet, 03.10.2021 ob 11:08
Nakazujem kot DARILO nekomu oz v zahvalo. Oseba niti ne ve, tako da bo navdušena. trr pa imam 🙂 To bi rada preko spletne, ker je večja vsota, zarad provizije
označi kodo OTHR – other = drugo…..
ali po želji: CSDB-denarno izplačilo ali NOWS – neopredeljeno drugod
Forum je zaprt za komentiranje.