Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj naj naredim?

Kaj naj naredim?

Nevem kaj naj naredim?

Takoj po srednji soli sem se vpisala na pravno fakulteto in nekje marca sem ta studij pustila, stipendijo sem vrnila, lahko bi jo dala za eno leto mirovati, se prepisala a nisem vedla kaj me tocno veseli. Zato sem delala tisto leto preko studenta in jo vrnila, sicer ni bil nek visok znesek ma vseeno.

Naslednje leto sem se vpisala na mikrobiologijo koncala letnik brez tezav.

Najemnino v casu studija sem placevala s tistim kar sem prisparala cez leto, nekaj pa so mi pomagali starsi.

Sedaj grem v višji letnik in me zanima naj dam spet vlogo za štipendijo? Po eni strani se bojim, da bom spet morala kaj vracati, po drugi strani pa glede na to, da na tej smeri nimam težav, naredim vse sproti in se z veseljem ucim bi spet zaprosila. Drugače bom spet dodaten strošek staršem, saj zraven delam preko študenta, ce znese.. samo včasih je preprosto prepoln urnik na faksu, potem pride se ucenje in ni casa. No nekaj imam sicer nasparano.. Kaj bi vi naredili na mojem mestu?

Jaz bi vseeno zaprosila za štipendijo.

Glede na to, da si delovno dekle ti bo uspelo. Ce se ti pa slucajno kje zatakne, pa tisto itak lahko odplacas v 2 mesecih, ce delas redno. Sploh pa vracas samo za to solsko leto.

veš kako pravijo. Če ne poskusiš ti tudi spodleteti ne more.

Vlogo oddaj in se posveti studiju.

Itak da zapros.

Ful si pridna in ne bo tezav.

Ce pa bo ,pa ne rabis jemat stipendije do konca.

To bos vidla ze po 4mes.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close