Protesti…kdo bo zmagal mi normalni
Vi protestniki ste primitivci zagovedani, drhal, alkoholiki, lenuhi in brezdelneži, ki imate cajt ob 13. iti na proteste. Samo ne mi govorit, da ste opravili takrat svoj šiht. Kaj to pomeni, da delate polovični delovni čas ? Delat se spravite in ne žrite davkoplačevalskega denarja + ne blokirajte avtocest, ker spravljate sebe in ostale v nevarnost. Ko bo pa kdo koga povozil na teh istih cestah, pa boste tulili, da je voznik bil kriv. Ne vi boste krivi, ker na AC nimaš kaj počet ne z traktorjem, kolesom, kaj šele da bi se tam zbiral. Bedaki, naslednjič ima, da policija ustrezno ukrepa proti primitivnim protestnikom !
koj b, 02.10.2021 ob 20:55
Vi protestniki ste primitivci zagovedani, drhal, alkoholiki, lenuhi in brezdelneži, ki imate cajt ob 13. iti na proteste. Samo ne mi govorit, da ste opravili takrat svoj šiht. Kaj to pomeni, da delate polovični delovni čas ? Delat se spravite in ne žrite davkoplačevalskega denarja + ne blokirajte avtocest, ker spravljate sebe in ostale v nevarnost. Ko bo pa kdo koga povozil na teh istih cestah, pa boste tulili, da je voznik bil kriv. Ne vi boste krivi, ker na AC nimaš kaj počet ne z traktorjem, kolesom, kaj šele da bi se tam zbiral. Bedaki, naslednjič ima, da policija ustrezno ukrepa proti primitivnim protestnikom !
Ampak temu tepcu boš težko dopovedal.
Ko te punca na čevelj da ali ti njo in ima že drugega ali ti drugo.
Kaj ti pomaga, če potem protestiraš, piskaš, vriskaš in ji še naprej (ali pač obratno ,odvisno kdo je koga na čevelj dal) kupuješ in nosiš darila? Pač te ne šmirgla več, te ignorira.
Zato je pravi efektivni protest tisti, ki ignorira in je neposlušen in nedosegljiv za drugo stran.
Kaj hočem povedati? Protesti takšni, kot so res, da pokažejo, koliko je nasprotnikov nekega režima, kar ni slabo, da se to pokaže ampak spremenijo pa ne veliko kajne? Že nekaj jih je bilo in na mnogih se je dejalo DANES PA JE KONEC TEMU REŽIMU. Je bilo? Seveda ne, ker se ga še kar posluša in se ga ne ignorira, ter še več še kar se ga financira in drugače podpira. To pomeni, da ko te nekdo garba, mlati in nad teboj zganja teror mu ti ne boš več kupoval kruha, mu ga na mizo nosil, skrbel za to, da mu bo toplo in mu kupoval ter loščil palic s katerimi te tepe.
Tudi če je bilo deset tisoč ljudi na protestu ali pa sto tisoč jih je prav gotovo med njimi mnogo takih, ki so naslednje dneve podpirali sistem po katerem se režim napaja, hrani, da lahko obstaja.
Ko je dovolj, je treba PIPICO zapret. Tega sistem se zaveda prav tako režim in ta tudi počne tako, zato je tako efektiven. Ampak nikakor, nikakor se ljudje od njega iz njegovih metod nekaj ne naučijo in točno tega kar sem opisal. Če država tebi zapre pipico za preživetje ko je ne ubogaš, po pravilih in pravici pa bi ona tebe morala ubogat bi ji ti moral za svoj prav, da ga dokažeš, udejanjiš, da se ta zgodi prav tako enako storiti. in sicer zapreti pipico. To pomeni, ti boš meni kruh vzel jaz ga bom pa tebi, dokler se ne boš zresnil in skuliral ter nehal jemati, kar ti ne dopustim in ni tvoje, da jemlješ.
Še enkrat na lahek način:
Vse kar počneš in delaš in s tem podpiraš sistem, državo, pomeni, da hraniš sistem in državo ter si ji pipica napajanja, hranila. Če se potem buntaš in jeziš si sam kriv saj sam to podpiraš s svojim delom ter dejanji. Če hraniš volka bo volk lahko krepak in močan,če pa ga hiraš pa bo šibak. Tako s teboj dela država, če ji kaj ne paše, ZADNJI ČAS PA BI BIL DA SE TUDI TI TEGA NAUČIŠ in ji to POKAŽEŠ.
Forum je zaprt za komentiranje.