Nihajoca kvaliteta Lidl
Minecraft, 02.10.2021 ob 20:41
Zivjo. A se kdo opaza, da kvaliteta izdelkov v Lidlu zelo niha?
Sem prvic opazila na nekem siru, sedaj na nekem drugem izdelku. Ob prvih nakupih super, potem vedno slabse. Vmes sem pa tja se solidno, potem spet slabse.
Cena pa seveda vedno visja….Sem prav razocarana.
Kako lahko v lidlu pričakuješ kvaliteto? A ni to nizkocenovna trgovina?
Tako Hofer kot Lidla prodajata vedno večje sranje pod pretvezo ugodne cene. Njihove blagovne znamke so pod nivojem. Poljsko in mađarsko meso ali odpadki slo podjetij, dobesedno crkovina. Delikatese ogabne. Vse poreklo izven EU, sama svinjarija – sol, maščobe, milijon e-jev. So pač dojeli, da lahko. Slovenčki vsak drek požrejo.
Druge ni, kot začneš gledat, kaj daješ v usta, menje trgovino in kupuj izdelke, ki so užitni. Če si prekratka, kupuj manj, pa zato normalno hrano.
Grenivka 422, 02.10.2021 ob 23:27
Tudi Hofer izgublja na kvaliteti, veliko polic je tudi praznih, ni dobaviteljev. Covid kriza je naredila svoje. Za Desperadodajko: ko odprem živilo, je okus tisti, ki odtehta kvaliteto, ali pa tretjerazredni dobavitelji, poreklo EU ?! 🙂
Boga ti, katerega izdelka ni na policah več?
Nisem boga, ponavadi je imel Hofer veliko druge robe, ne samo živila, včeraj smo bili v enem, tam na sredini ko so ponavadi oblacila, obutev, orodje itd. Prazno. To sem opazila v več njihovih trgovin. Še cca tri leta nazaj je bilo veliko več izbire, tudi posode, šolske potrebščine, trenerke, razni tekstil za dom itd.
Grenivka422, 03.10.2021 ob 20:29
Nisem boga, ponavadi je imel Hofer veliko druge robe, ne samo živila, včeraj smo bili v enem, tam na sredini ko so ponavadi oblacila, obutev, orodje itd. Prazno. To sem opazila v več njihovih trgovin. Še cca tri leta nazaj je bilo veliko več izbire, tudi posode, šolske potrebščine, trenerke, razni tekstil za dom itd.
Te nebuloze o praznih policah serješ že mesece. Povej kateri, da gremo sami pogledat.
Forum je zaprt za komentiranje.