Saska Lendero- prav ti je
Ann775, 02.10.2021 ob 15:07
Haha.. baje ima gripo (ki je trenutno še ni, lani pa ni bilo nobenega primera..).. pa baje se je trikrat samotestirala in bila negativna.. le kam je vtaknila palčko..?
Žrelni bris je delala. Sam test ni zaznal prisotnost korone, ker je bila prisotna prevelika količina sperme, glede na to, da so njena usta uporabna zgolj za vlečenje kurcev za random smetnjaki.
Amarillis, 02.10.2021 ob 15:23
Ni mi vsec, ne Sasa, ne Werner, Zlatko , Ribicka…. Upam, da jih moje uho ne slisi vec. Njihove primitivne anticepilske izjave naj si vtaknejo ..nekam..
niso nobenega virusa širile, ker od kar so protesti št,. okužb s korono pada – za vas obsedence pa – ja so tudi drugi virusi in ja omejevanje svobode je za nas stres – in ni čudno,da so ljudje množično bolni tudi za drugimi virusi.
Otis, 02.10.2021 ob 13:42
Saska, velika zanikovalka virusa in anticepilka je fasala korono , tako kot tudi Wernerjeva frizerka Andreja. Verjetno sta pred parlamentom okuzili precej ljudi, preden sta pristali v postelji. Vsaka palica ima dva konca.
Točno tako, vsi ki se delajo norca iz bolezni in tistih, ki so trpeli in umrli za njo naj se zavedajo da so iz krvi in mesa. Ta Saska pa itak mi gre na bruhanje, pravi ulice so naše, ne niso samo od nje in njenih idiotov od vseh so. Kar naj jo pobere zaradi mene, prav ji je.
nesr, 02.10.2021 ob 15:37
jaz pa vsem vam rečem – upam,da boste nekoč tudi, ko bomo mi izborili nazaj naše osnovne pravice – stali doma privezani s kodo in se pustili skenirat in prosit za dovoljenje, če lahko greste k zdravniku in po čevlje… bedaki neumni… drugega vam ni za reči…
niso nobenega virusa širile, ker od kar so protesti št,. okužb s korono pada – za vas obsedence pa – ja so tudi drugi virusi in ja omejevanje svobode je za nas stres – in ni čudno,da so ljudje množično bolni tudi za drugimi virusi.
lol
Za vse veljajo ista pravila. Samo ti, jebena gamad, se počutiš napadeno.
Anonimno 5410, 02.10.2021 ob 16:07
Kakšna ovca, ti jeben idiot s sindromom? Jokaš, da moreš kazat QR kodo. Kazat jo mormo vsi, mongol. Ne zate ne veljajo posebna pravila igre. Ne, svet se ne vrti okoli tebe.
Nic ne rabis kazat. Nihce te ne sili nikamor. To je tvoja izbira, sam odlocas kam bos sel in komu bos kazal kodo.
renib267, 02.10.2021 ob 17:57
katastrofa kakšni komentarji…no, v Slo bo cilj agende uresničen …vse kar ima človeško podobo še zdaleč ni človek…. res grozno kaj se dogaja z ljudmi…zgleda,da takoimenovano cepivo že deluje in se v mozgu dogajajo čudne stvari nekaterim,ker takšni poden komentarji….Bog odpusti jim lp
?
Ok u 20,25,30… Al ni u toj dobi zivota?
Moze’l jos nesto?
Neki me zanima… Guglu sm enkrat pa nism nasel… To ze dalj casa hocem vedet in uprasat…
Kaksni so znaki za vasega mesijo? Sigurno mate kaksen opis? Izgled… Kako bo izgledal? Kako ga boste prepoznali? Po cem?
Aj reci mi bar to? To gor… Da ne trazim.
Enkrat v eni temi tu… mislim da je bilo nekaj o “obrezovanju” mi je nekdo nekaj pisal… Pac odgovarjal
Za pakt Abrahama in Boga…
Janez315, 02.10.2021 ob 18:13
Ok u 20,25,30… Al ni u toj dobi zivota?
Moze’l jos nesto?
Neki me zanima… Guglu sm enkrat pa nism nasel… To ze dalj casa hocem vedet in uprasat…
Kaksni so znaki za vasega mesijo? Sigurno mate kaksen opis? Izgled… Kako bo izgledal? Kako ga boste prepoznali? Po cem?
Aj reci mi bar to? To gor… Da ne trazim.
Enkrat v eni temi tu… mislim da je bilo nekaj o “obrezovanju” mi je nekdo nekaj pisal… Pac odgovarjal
Za pakt Abrahama in Boga…
Prisel bo iz hise Davidove, cisto navaden clovek bo ( torej imel bo starsa iz krvi in mesa, kar pomeni normalen clovek pac, ne bo bozjisin) vse naloge, ki jih mora izpolniti bo izpolnil ob prihodu ( ne bo drugega prihoda) svet bo v red spravil z bozjim blagoslovom in pomocjo. Pride lahko kadarkoli, v bistvu nihce ne
ve kdaj bo prisel in vsi bojo vedeli, da je prisel ko pride, tako kot je cel narod slisal in zacutil boga nekoc na sinaju ( prvic in od takrat nikoli vec- mojzes in zakoni ki jih je prejel) bo ves narod vedel da je prisel mesija. Ne bo posameznikov ki bi to oznanjali in v to prepricevali ljudi, ne bo ne pridigarjev, da bi tolmacili, niti prerokov (novodobnih) ampak vsi bojo vedeli in videli.
Glede obrezovanja in zaveze abrahama ( in po njem vseh njegovih potomcev ) z bogom, mu je bilo naroceno da naj da obrezati vse svoje sorodnike in s tem sklene vecno zavezo med njimi in bogom, za vse vecne case, tako abraham in vsi njegovi postanejo ljudje boga in bog postane njihov bog za vecno. Torej velja za vse nadaljne rodove ki pridejo.
Forum je zaprt za komentiranje.