Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SREČANJE

SREČANJE

Pred kratkim sem se srečala z znanko in ker sva se včasih res dobro razumeli sva poklepetali o marsičem, o naju, kaj počneva, kako sva, ali imava kakšne zdravstvene težave, pa je nanesla beseda tudi o otrocih.

Vse v redu…in nič drugega. Potem pa mi je hči povedala, da njen sin živi sicer pri njih doma, da pa se je žena odselila in vzela dva otroka ter se preselila v svoje stanovanje. Torej, ločena sta.

Naj ji kaj omenim, ker se bova še srečali, ali naj molčim o tem, včasih sva si vse povedali, sedaj pa ne vem ali naj se vtikam v življenje njenih otrok ali naj raje govoriva samo o naju.

Nimas ji kaj za govort. Že ni hotela povedat. Mogoče ji je tudi on naročil. Jaz svoji rečem naj nobenemu ne govori nic o meni. Ce nanese tema name al naj menja temo ali pa naj rece ce te ne zanima a je lacen naj te ne zanima tudi kaj pa kako. Al pa reci da nimam sole, nimam sluzbe, da nimam prijateljev, da sem doma itd…

Sem mnenja da nima kaj koga brigat zame. Sam vlecejo info. Rece naj da propadam in to je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close