Merck je že dal prošnjo za odobritev oralnega zdravila
Evo, poročajo že naši mediji – sveti luč na koncu predora:
Kana553, 01.10.2021 ob 21:53
Samo škoda, ker je učinkovito samo v 50%. Plus tega je novo, nepreizkušeno. Kdo pa hoče biti poskusni zajček? Pa stranski učinki?!? No way!
Vseeno – ker je predvideno, da ga jemlješ takoj, ko že zboliš. Ne preventiva, kot gensko cepivo, ki ga zdrav in nebolan dobiš vase. Za cepljenje je pogoj, da si zdrav, za to zdravilo pa, da si že okužen.
tudi to je razlika, 01.10.2021 ob 21:59
Vseeno – ker je predvideno, da ga jemlješ takoj, ko že zboliš. Ne preventiva, kot gensko cepivo, ki ga zdrav in nebolan dobiš vase. Za cepljenje je pogoj, da si zdrav, za to zdravilo pa, da si že okužen.
Pa vseeno je to o eksperimentalno zdravilo! Kdo ve, kaj vse bi z njim pojedel?!? Pa kakšni so res stranski učinki? A mogoče veš?
Ima mutagene lastnosti?
With antivirals such as this, “basically you’re going to put a piece of sand in the gears and hope it stops the impact of the virus,” says Gomez, the former Niaid scientist. But, he adds, stopping the virus by creating errors in the genetic code or through other means can come with unintended consequences. “You don’t know where the sand might end up in the other parts of the body.”
Mutageni, 01.10.2021 ob 22:16
Pa še
The UNC researchers said, based on their assays, that molnupiravir’s use should be limited to those likely to get the greatest benefits, “due to the unknown long term risks associated with systemic exposure to a DNA mutagen.”
ni kapi in strdkov. Vsak pa pretehta sam glede na poznavanje svojega telesa in družinske genetike in znanih dednih bolezni, kaj je bolje zanj v takem primeru.
Covid oralna terapija, 01.10.2021 ob 21:45
Evo, poročajo že naši mediji – sveti luč na koncu predora:
Tudi tožba proti who, 02.10.2021 ob 12:22
glede Ivermmektina je že vložena:https://www.youtube.com/watch?v=eD9BYCYwsUI
raje oralno zdravilo, če ga bom potreboval, kot cepivo; manj tveganja za me, v mojem primeru in mojih zdravstveih stanjih. Cepivo – vneseš v zdravo telo; to in tako zdravilo pa šele, ko /če se sploh okužiš. Zakaj torej tvegat v zdfravo telo s cepivom, če pa skoraj dve leti ni bilo nič, nobene okužbe? Vso pravico imam počakat na zdravilo in dati možnost, da ga uporabijo na meni, če bo in šele ko bo treba.
zdrav za cepivo bolan za tablete, 02.10.2021 ob 14:35
raje oralno zdravilo, če ga bom potreboval, kot cepivo; manj tveganja za me, v mojem primeru in mojih zdravstveih stanjih. Cepivo – vneseš v zdravo telo; to in tako zdravilo pa šele, ko /če se sploh okužiš. Zakaj torej tvegat v zdfravo telo s cepivom, če pa skoraj dve leti ni bilo nič, nobene okužbe? Vso pravico imam počakat na zdravilo in dati možnost, da ga uporabijo na meni, če bo in šele ko bo treba.
“raje oralno zdravilo, če ga bom potreboval, kot cepivo; manj tveganja za me, v mojem primeru in mojih zdravstveih stanjih.”
Ko človek prebere takšne komentarje, razume, s kakšnimi debili imamo pravzaprav opravka, hohoho
anticepilska pamet, 02.10.2021 ob 15:16
“raje oralno zdravilo, če ga bom potreboval, kot cepivo; manj tveganja za me, v mojem primeru in mojih zdravstveih stanjih.”
Ko človek prebere takšne komentarje, razume, s kakšnimi debili imamo pravzaprav opravka, hohoho
kakšno pravico imaš ti zmerjat z debili? A je to po tanovem tudi stranski učinek cepiv, da vam udari na agresijo in zmerjanje?
Imam upravičene razloge. In raje gem s tega sveta od korone ( ki me, mimogrede še ni pohopsala v vseh teh dveh letih, niti noben prehlad, očitno imam to srečo), kot od cepiva. Zdaj se pa poglej v ogledalo in vprašaj tiostega, ki ga v njem vidiš, kdo je torej debil.
Forum je zaprt za komentiranje.