Ta ima sreco.
Prej me je mama klicala in pove da je sla lepo pes po soncku banke. Povedala je da nima pct. Varnostnik je rekel “saj vas poznamo in zaupamo da ste zdrava”. Placala je poloznice. Grede ven je videla stisko statejsih ki stojijo zunaj in ne morejo notri, tako da se je ponudila da tem par placa poloznice( zastonj, ne za denar). Varnostnik ji je predal od starejse gospe zunaj na vhodu denar in poloznice, ona je pa sla placat. Potem je se vprasala ce lahko se enim trem, da mene ne obremenjuje s spletno banko in racunalnikom ter vrtoglavico. Pocakala jih je zunaj da so gospe prinesle poloznice in to se tem uredila.
Ta ma res sreco. Prav vesela je bila da ji je uspelo in da je uredila mimogrede se drugim ki so v stiski in se ne znajdejo.
Verjamem da se kje naredijo upokojencem kako izjemo.
Anonimen169, 30.09.2021 ob 11:21
Mobilnik izgleda ti ne povzroča problemov, ker si stalno tukaj
Mi mi povzroca.
A treniram.
Iscem mejo da ne opustim in da ne pretiravam.
Poznam programerje ki so imeli podobno. Ena je pustila sluzbo, druga dva pa sta bila na bolniski od pol leta do leta in pol. Enemu se ponavlja na 3 leta, drugemu na 2 leti.
Neprijetno in te onesposobi.
Ta teden sem zacela pocasi z uporabo pc. Na par dni po 10- 15 minut vsega preit na pol ure do uro v dnevu.
Sem bila ze na meji da se uporabi popolnoma odpovem.
Karkoli hocem napisat, napisem na roke in potem hci pretipka. No, zdaj sem lahko vsaj za to vesela ker od aprila do julija niti na roke ni slo pisat in crke videt. Njo se mi pa tudi ne da obremenjevat za vsako figo.
Forum je zaprt za komentiranje.