Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ta ima sreco.

Ta ima sreco.

Prej me je mama klicala in pove da je sla lepo pes po soncku banke. Povedala je da nima pct. Varnostnik je rekel “saj vas poznamo in zaupamo da ste zdrava”. Placala je poloznice. Grede ven je videla stisko statejsih ki stojijo zunaj in ne morejo notri, tako da se je ponudila da tem par placa poloznice( zastonj, ne za denar). Varnostnik ji je predal od starejse gospe zunaj na vhodu denar in poloznice, ona je pa sla placat. Potem je se vprasala ce lahko se enim trem, da mene ne obremenjuje s spletno banko in racunalnikom ter vrtoglavico. Pocakala jih je zunaj da so gospe prinesle poloznice in to se tem uredila.

Ta ma res sreco. Prav vesela je bila da ji je uspelo in da je uredila mimogrede se drugim ki so v stiski in se ne znajdejo.

Verjamem da se kje naredijo upokojencem kako izjemo.

Baba kakšno obremenjevanje neki,  pol minute dela na položnico. To je vse gnilo.

mona, to da imas bujno domislijo sem vedel. Da znas pa tako zeloo nakladat, si pa nisem mislil. Dobra si.

Nikoli ne nakladam. Vedno govorim le resnico. Ker edino resnica me zanima, lazi zame niso.

Ce verjamete ali ne, meni je vseeno.

Ene banke so ocitno se cloveske do upokojencev, invalidov.

Odgovor na objavo uporabnika
seronja, 30.09.2021 ob 10:42

Baba kakšno obremenjevanje neki,  pol minute dela na položnico. To je vse gnilo.

Jaz imam vrtoglavice, tako da pc in prenosnika od aprila ne uporabljam. Mobilnik se nekako, enkrat slabse drugic boljse.

To moras dozivet da verjames.

Mobilnik izgleda ti ne povzroča problemov, ker si stalno tukaj

Koliko je takih, ki nimajo sreče in si bodo zaradi pct nasilja raje vbrizgali strupen zvarek. Janša bo pa vesel, da je ukrep uspešen in da se bo znebil čim več upokojencev, ki so za tega psihopata samo proračunski strošek in samo obremenjujejo zdravstveni sistem.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimen169, 30.09.2021 ob 11:21

Mobilnik izgleda ti ne povzroča problemov, ker si stalno tukaj

Mi mi povzroca.

A treniram.

Iscem mejo da ne opustim in da ne pretiravam.

Poznam programerje ki so imeli podobno. Ena je pustila sluzbo, druga dva pa sta bila na bolniski od pol leta do leta in pol. Enemu se ponavlja na 3 leta, drugemu na 2 leti.

Neprijetno in te onesposobi.

Ta teden sem zacela pocasi z uporabo pc. Na par dni po 10- 15 minut vsega preit na pol ure do uro v dnevu.

Sem bila ze na meji da se uporabi popolnoma odpovem.

Karkoli hocem napisat, napisem na roke in potem hci pretipka. No, zdaj sem lahko vsaj za to vesela ker od aprila do julija niti na roke ni slo pisat in crke videt. Njo se mi pa tudi ne da obremenjevat za vsako figo.

(https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3322370/amp/Do-suffer-cybersickness-Phenomenon-causes-nausea-scrolling-phones-watching-action-films.html)

Glupa Snelca, glupa anticepilska mama.  Verjetno vse samske, tecne babe. Fuuj

Ah pri nas kar en mulc pred banko prek gsmja plačuje položnice.

…hm, in zakaj potemtakem varnostnik, ki je “tako dober po srcu”, ne omogoči vsem vstopa, saj izpolnjujejo iste pogoje, kot omenjena, zakaj razlikovanje ..?

a šnelca je bivša majda1948, ona je tudi imela mamo, ki je bila od vraga.

če si letnik 1948, potem jih imaš 73, koliko potem mama, vsaj 93?

Dobro se drži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close