Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vlak Jesenice Ljubljana

vlak Jesenice Ljubljana

Ali vlak Jesenice Ljubljana zdaj normalno vozi? Ni več nadomestnega avtobusnega prevoza? Ima še vedno zamude kot na začetku? Hvala vam za odgovore.

Odgovor na objavo uporabnika
Tanja385, 29.09.2021 ob 19:55

Ali vlak Jesenice Ljubljana zdaj normalno vozi? Ni več nadomestnega avtobusnega prevoza? Ima še vedno zamude kot na začetku? Hvala vam za odgovore.

Poglej ma spletni strani Slovenskih železnic. Čeprav jih vsi kritizirajo, imajo za te stvari gor redna obvestila.

Hvala, tam sem pogledala. Imam pa v spominu, da je par dni nazaj nekdo napisal, da so v resnici hude zamude. Sem hotela iz prve roke preveriti, če se je kdo zadnji teden ali dva peljal, da vem, na kateri vlak iti. Busi imajo tudi zamudo, ker Celovško cesto obnavljajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Tanja385, 29.09.2021 ob 22:54

Hvala, tam sem pogledala. Imam pa v spominu, da je par dni nazaj nekdo napisal, da so v resnici hude zamude. Sem hotela iz prve roke preveriti, če se je kdo zadnji teden ali dva peljal, da vem, na kateri vlak iti. Busi imajo tudi zamudo, ker Celovško cesto obnavljajo.

Jaz sem se pred leti tudi službeno vozila s tem vlakom na Jesenice, skoraj vedno so bili nadomestni busi, tudi dol proti Novi Gorici.

Vlak Ljubljana Jesenice vozi normalno. Občasne zamude, ki pa so vedno ažurno vpisane na spletu.

Ni več nadomestnih prevozov, saj je proga sanirana.

Hvala! Bom šla jutri brez skrbi na vlak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close