Libido pa to
Pozdravljeni.
Obračam se na vas z nekoliko občutljivo temo zato povem takoj v naprej, da ne rabim nekih pametovanj kako, sem čudna, in da v meni nekaj ne štima in podobno.. Take komentarje ne bom niti prebirala. Želim resnično pomoč in če ima kdo kakšen res koristen nasvet za mojo težavo. Torej…
Stara sem 31, z partnerjem v zvezi že dobro desetletje, med nama vse štima, imava sina 10let starega v odnosih se kar dobro razumeva. On zelo priden, deloven, družinski človek in me ima zelo rad. Jaz ga imam ravno tako zelo rada, vendar se mi zdi da mu ne dokazujem tega tako zelo intenzivno kot on meni, ampak ok… Sva se navadila en da drugega.
V glavnem. Moja glavna težava je ta, da z razliko od mojega partnerja ne čutim velike potrebe po sexu. Kar pomeni, da tudi če bi bila x časa brez sexa meni bi bilo to ok. Meni to ni všeč. Želim si da bi si želela sexa vsak večer, na dva dni, kakorkoli… Želim si da bi bolj uživala v sexu, po domače povedano da bi bila bolj “potrebna”. Vem da se sliši smešno patetično ali kakorkoli, ampak enostavno vem da bi bil najin odnos res popolen če bi moj libido bil malo višji. Kašen krat ko recimo mine en teden brez sexa že vem da ne bo ok, in jaz razumem svojega partnerja ko se malček jezi, poskuša pa tudi on mene razumet in me ne sili v sex. Res vse štima, sva kot dva najstnika se vedno nora en na drugega ampak jaz imam to težavo ki si res jo želim odpraviti. Naj povem še to da sem po porodu zbolela za ščitnico-pravijo da to lahko precej vpliva na hormone…
Zanima me če obstaja kakšna rešitev na mojo težavo? Obstajajo morda kakšne tablete, lahko mi kako ginekolog pomaga? Naj z ginekologom spregovorim o svoji težavi?
Za vsak nasvet, odgovor vam bom hvaležna, kakšne “modre” ali pa celo žaljivke pa prosim zadržite zase.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.