Mi vsi smo Katja
čekdisout, 29.09.2021 ob 14:29
tri tedne nazaj pa je po Covidu zaradi možganske kapi umrl 19 letnik.
obe smrti sta grozljivo tragični.
žalostno je, da boste eno zdaj anticepilci gonili do nezavesti.
Respiratorni virus ti KRETEN (TO SO PLJUČA) kakšna KAP? Vprašaj se s čim so ga zdravili pa mogoče dobiš odgovor zakaj je umr in verjetnooooooooooooooooooooooooooooooooooo to ni noben covid.
Dej no… Evo… Dej se postavite v kozo res financno, druzbeno, globalno itd mocnih ljudi. Kaj bi si zelel za enega navadnega smrtnika ki v njegovih oceh prakticno krade in prostor in zrak.
Pa ne mi nekih eticnih… Jst nisem elita ne huu ne buu pa ne morem videt migrantov čeptarjov, kosovarjev, makadonarjev… Videt jih ne morem. Najraje bi da jih sam zmanka. Pac ne da umrejo… Da jih ne vidim in ne slisim…
Kaj sele ce bi imel toliko denarja kot je cel budzet slovenije.
“Samo dve” smrti sta zato, ker sta edini, ki ju ni bilo mogoče pomesti pod preprogo. Prva je bila v Bruslju, kjer so najbrž vseeno malo manj skorumpirani, za drugo pa vemo zato, ker je o njej povedal oče nesrečnega dekleta. So še smrti, a se ne govori o njih, ker je ljudi strah, da jih bo javnost raztrgala. Saj že na forumu vidimo, kako popadljivi so z vsemi, ki ne razmišljajo enako kot cepljena čreda.
Ubogi mladi angel, ki si to postal mnogo prehitro… ne poznam te, ampak jočem, ko tipkam tole, hudo mi je neizmerno, z ničemer nihče ne bo mogel povrniti tvojega življenja, največjega bogatsva, ki so ti ga tako kruto odvzeli. Borili se bomo za pravico, to smo dolžni tebi in vsem nam, ta se konča ta teror nad našimi življenji.
Počivaj v miru.
Globoko sožalje družini in vsem svojcem, prijateljem.
nesr, 29.09.2021 ob 14:50
Ubogi mladi angel, ki si to postal mnogo prehitro… ne poznam te, ampak jočem, ko tipkam tole, hudo mi je neizmerno, z ničemer nihče ne bo mogel povrniti tvojega življenja, največjega bogatsva, ki so ti ga tako kruto odvzeli. Borili se bomo za pravico, to smo dolžni tebi in vsem nam, ta se konča ta teror nad našimi življenji.
Počivaj v miru.
Globoko sožalje družini in vsem svojcem, prijateljem.
Podpis pod tole
Grof, 29.09.2021 ob 15:23
Moja hcerka je ravno toliko stara. Ko samo pomislim, da bi lahko tudi ona bila zrtev cepiva, mi postane kar slabo.
Ravno tega večina ne dojame. Gre za človeško bitje. Punco, ki je bila nekomu hčerka, sestra, prijateljica, sodelavka. Če bi šlo za njihovega otroka, ne bi govorilo o “samo dve smrti”. 🙁
Ne maram butlov, 29.09.2021 ob 17:12
Tudi pet tisoč ni ravno malo, mitingaši pa še kar širijo virus.
OK, dajmo prosim malo razdelati, kdo je umrl S covidom in kdo ZARADI covida? Ker teh je bilo bolj malo, večina je namreč umrla zaradi drugih stanj, ki so jih že imeli, covid je bil samo še pika na i oz. je poslabšal stanje.
Poznam primer osebe, ki je takoj po cepljenju imela reakcijo in čez kratek čas zbolela za covidom in umrla. Samo 1x lahko ugibaš v katero statistiko je šla ta oseba.
Dajmo pogledati tudi demografsko sliko umrlih S covidom in teh, ki umirajo ali imajo stranske učinke po cepljenju. Če ti ob tem ne gredo kocine pokonci, potem res ne vem, kaj je narobe s teboj.
Ampak nekaterim ovcam tudi številke ne bodo dovolj, ker je lažje blejati kot razmišljati.
Forum je zaprt za komentiranje.