Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punca, ki ke umrla je bila popolnoma zdrava

Punca, ki ke umrla je bila popolnoma zdrava

Samo toliko, da veste, punca, ki je uma zaradi cepljenja je bila popolnoma zdrava. Je iz našega konca tako da niso to le ugibanja.

Zelo zalostno

precepit se bo treba, da uidemo najhujši kovid krizi

Odgovor na objavo uporabnika
cepit cepit in še enkrat cepit, 29.09.2021 ob 12:14

precepit se bo treba, da uidemo najhujši kovid krizi

Glej, tudi če provociraš, se ti bo enkrat v življenju, zaradi takih izjav, maščevalo. Zelooooo. Brez čustev si in popolnoma debilen!!!

Že prej ob pozivu naj se maturanti cepijo… mi je bilo kar slabo…da testirajo na taki populaciji…

Pol so še na mlajše targirali od 12 let…

Al so tako neumni ali tok preracunljivi in pa popolnoma brez vesti

Zelo zalostno zanjo. Ni si zasluzila. Za starse tezka bolecine, za sorodnike in prijatelje. Velika stiska.

Se bojim kaj bo oktobra, koliko bo se takih primerov, studentov, ko je pa ja prof.Bauer pozval naj se cepijo, ker je njemu dovolj zooma. Ce je racunalnicarju tega dovolj, naj gre prostovoljno za pogrebnika in pokoplje vsakega studenta. To mu bom napisala. Zaradi tega da njemu sluzba laufa naj mladi pocrkajo al kaj??

Zdravnik iz UKCja, ki je zdravil to 20-ketnico, še naprej “iz dna duše svetuje cepljenje”. Pravi še, da po milijonu cepljenih v Sloveniji, sta le dve osebi razvili podobne simptome. Ena ženska spomladi, ki so jo uspeli rešiti, in sedaj ta 20-letnica, ki je umrla.

Več v izjavi: https://www.youtube.com/watch?v=3mgIf_2PFxc

Šnelca_783, 29.09.2021 ob 12:30

Zelo zalostno zanjo. Ni si zasluzila. Za starse tezka bolecine, za sorodnike in prijatelje. Velika stiska.

Se bojim kaj bo oktobra, koliko bo se takih primerov, studentov, ko je pa ja prof.Bauer pozval naj se cepijo, ker je njemu dovolj zooma. Ce je racunalnicarju tega dovolj, naj gre prostovoljno za pogrebnika in pokoplje vsakega studenta. To mu bom napisala. Zaradi tega da njemu sluzba laufa naj mladi pocrkajo al kaj??

Dej dost te mam, ženska. Nehaj izkoriščati njeno smrt za svojo agendo. Kaj strašiš ljudi tukaj po forumu? A veš zakaj se je ona cepila? Zaradi takih kot si TI! Nočeš verjeti, da te virus ogroža, Tukaj se pretvarjaš, da virusa ni, je prehlad, gripa, karkoli, ti si zdrava in tebi že nič ne bo. Ona se je pa cepila, ker je imela dosti čakanja. Dve leti je izgubila. No, zdej je izgubila vsa leta. Virus nje nikoli sploh ni ogrožal.

Lahko bi se cepila ti, ker si dejansko ogrožena, in bi potem umaknili ukrepe. Ampak seveda da ne. Ti boš raje pred zdravstvenimi domovi stala z plakati in težila zdravnikom, a ne? Arogantna do konca.

Zamisli se malo.

Nizka raven trombocitov pri gospe. Ali je to znamenje popolnega zdravja, pa ne vem, nisem iz medicine.

Anonimno 4813, 29.09.2021 ob 12:44

Dej dost te mam, ženska. Nehaj izkoriščati njeno smrt za svojo agendo. Kaj strašiš ljudi tukaj po forumu? A veš zakaj se je ona cepila? Zaradi takih kot si TI! Nočeš verjeti, da te virus ogroža, Tukaj se pretvarjaš, da virusa ni, je prehlad, gripa, karkoli, ti si zdrava in tebi že nič ne bo. Ona se je pa cepila, ker je imela dosti čakanja. Dve leti je izgubila. No, zdej je izgubila vsa leta. Virus nje nikoli sploh ni ogrožal.

Lahko bi se cepila ti, ker si dejansko ogrožena, in bi potem umaknili ukrepe. Ampak seveda da ne. Ti boš raje pred zdravstvenimi domovi stala z plakati in težila zdravnikom, a ne? Arogantna do konca.

Zamisli se malo.

Butasta si.

Ne podtikaj mi lazi.

Bom molila da vse moje bolezni pridejo na tebe.

Da te vidimo junaka al junakinjo.

Ne sodi, da ti ne bo sojeno.

Vse, ki odpirate te teme o smrti, vas je lahko sram. Z aviona se vidi, da se greste politične igrice, da vam ni mar za umrlo. Da odpirate teme, da se bo narod prepiral in naslajal ob smrti.

Živjo. Jaz bi pa rekla takole. Kontracepcijske tabletke dokazano povzočajo strdke, vem pa, kaj povzročajo strdki. Pa jih ženske po vsem svetu jemljejo kot preventivo pred zanositvijo. A kdo naganja tako cito, kot jo zdaj s tem cepivom?!

Besna, 29.09.2021 ob 12:04

Samo toliko, da veste, punca, ki je uma zaradi cepljenja je bila popolnoma zdrava. Je iz našega konca tako da niso to le ugibanja.

Zelo zalostno

Popolnoma zdrava? Pa kaj si ti njen osebni zdravnik da to veš ali pa je pri tebi delala malce bolj zahtevnega zdravniškega mesec dni nazaj?

sram vas je lahko, 29.09.2021 ob 16:22

Vse, ki odpirate te teme o smrti, vas je lahko sram. Z aviona se vidi, da se greste politične igrice, da vam ni mar za umrlo. Da odpirate teme, da se bo narod prepiral in naslajal ob smrti.

A zdaj bi se mrtve rada utisala?

Pazi da te kak pokojni ne pride ponoci strasit.

butlbalet, 29.09.2021 ob 15:52

Nizka raven trombocitov pri gospe. Ali je to znamenje popolnega zdravja, pa ne vem, nisem iz medicine.

JEst jih imam tudi- kronicno. Moja zdravnica pa v tem ne vidi problema! Sej jo ze dvakrat kontaktirala ali in s cim naj se cepim, ce se ze moram, pa goni svoje dalje! Zanjo ni problema, porfila mi ne da! In ja, ne grem se cepit, ker sem iz stroke in mi lastna pamet pove, da bom imela problem!

Lahko pa do znižanja trombocitov pride še naknadno po cepljenju, tako da smo taki še bolj ogrozeni, da pride do notranjih krvavitev! Ampak stroka seveda potrebuje % precepljenosti! Halo!

Drži, da se je punca cepila, da bi lahko obiskovala bolno mater v bolnici?

hopla konopla, 29.09.2021 ob 12:34

Zdravnik iz UKCja, ki je zdravil to 20-ketnico, še naprej “iz dna duše svetuje cepljenje”. Pravi še, da po milijonu cepljenih v Sloveniji, sta le dve osebi razvili podobne simptome. Ena ženska spomladi, ki so jo uspeli rešiti, in sedaj ta 20-letnica, ki je umrla.

Več v izjavi: https://www.youtube.com/watch?v=3mgIf_2PFxc

Meni gre na bruhanje,sploh nimam besed.

Dejstvo je, da bi ta oseba lahko umrla tudi, če bi dobila covid.

mn6tmn6, 29.09.2021 ob 17:21

Dejstvo je, da bi ta oseba lahko umrla tudi, če bi dobila covid.

Lahko bi. Še bolj verjetno pa ne bi. Ker covid povzroča primarno druge probleme kot cepiva.

neverjetno pa se vedno trdi svojo … svoje napotke.

Dej poglej kaj se dogaja v Ontariu, Kanada.

Mislim ej… ti si res bolan, ocitas pa drugim.

Morale nimas niti za misjega… naj te bo sram!

fak….

Mimgrede… v Evropi je povprecna starost umrlega 82 let. srednja pa miceno cez 80.

Ozdravljivost COVID pod 65 je 99.98 odstotna

Pod trideset 99.999 odstotna.

To najdes na svicarski strani ki to izbira od samega zecetka. Ze nekajkrat sem prilepil povezavo.

Ja, neverjetno …nekateri ste res mentalno popolnoma odpovedali.

Dej, ne smeši se. Cepivo povzroči nizko raven trombocitov plus strdke v možganih. To so stranski učinki. To ni bilo njeno zdravstveno stanje ampak posledica cepiva.

Pa tudi tisti, ki omenjate kontracepcijske tablete, prosim, nehajte. Nobene primerjave ni med globoko vensko trombozo, ki jo povzročajo KT, saj je to stanje popolnoma enostavno zdraviti z zdravili za topljenje strdkov, in med strdki v možganskih žilah, ki povzročijo v 50% smrt, v preostalih 50% pa še v več kot polovici primerov invalidnost.

Pa še to: KT ne povečajo možnosti za strdke v možganskih žilah po cepljenju. Zaenkrat še ne vedo, pri kom je to pogostejše (vedo le, da je pogosto pri mladih ženskah, ne glede na to ali uživajo KT).

Po cepljenju šel na 4x pivo mi nič ni bilo edino 3 dni rama ni bila ok

Janson, 29.09.2021 ob 18:17

Po cepljenju šel na 4x pivo mi nič ni bilo edino 3 dni rama ni bila ok

Ja in? Zdravnik si v sebi misli: lahko te bo pobralo za en mesec, eno leto, morda nikoli od cepiva.

Ne vem koliko mi boste verjeli. Ampak ni vazno. Jaz lahko z gotovostjo povem, da je mozno pri cloveku sprozit glavobol in migreno. Lahko mi verjamete, da je tudi to mozno. Ne bom na dolgo in siroko o tem. Samo povem, da jaz sem to ze dozivel.

Počakaj dan ali dva, en kup stvari si bodo namislili kaj vse je bilo že od ranega otroštva narobe z njo. Garantiram, da bo priletel kup izmišljotin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close