Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali bančni izpiski več ne prihajajo na dom

ali bančni izpiski več ne prihajajo na dom

Sem pri DH, sem opazila da vsaj enega izpiska nisem dobila. Povedali so mi, da jih več ne pošiljajo na dom. Zanima me, če je to pri vseh bankah? Ker tudi oče od NLB ni dobil. Je pa res bedarija, ker nekateri nimajo vpogleda v svoj račun in stanje, kako so si zamislili, da starejši znajo uporabljati spletne in mobilne banke?!

če znaš mon ni hudiča, da ne bi tudi spletne banke.

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 28.09.2021 ob 11:43

če znaš mon ni hudiča, da ne bi tudi spletne banke.

V mislih imam svoje starše ostale uporabnike njihovih let.

A je pri vseh bankah tako?

Mene so iz NLB poklicali in vprašali če sem za, da mi namesto papirnatih izpiskov zdaj pošiljajo izpiske na mail.

Če bi rekla da nisem za, bi jih še vedno dobivala po normalni pošti.

Torej pokliči na svojo banko in vprašaj.

ja pri vseh bankah je tako. Lahko pa dobiš izpiske, če storitev posebej plačaš.

Lahko pa tudi ti recimo sedajle staršem sprintaš izpiske, ko imaš ravno čas.

del hran, 28.09.2021 ob 11:39

Sem pri DH, sem opazila da vsaj enega izpiska nisem dobila. Povedali so mi, da jih več ne pošiljajo na dom. Zanima me, če je to pri vseh bankah? Ker tudi oče od NLB ni dobil. Je pa res bedarija, ker nekateri nimajo vpogleda v svoj račun in stanje, kako so si zamislili, da starejši znajo uporabljati spletne in mobilne banke?!

Da izpiske nekateri dobivajo, nekateri ne. Jaz dobim 1x na mesec- nova KBM, moji starši pa jih ne dobijo, od te iste banke. Ne razumem zakaj ….

Tudi jaz ugotavljam, 28.09.2021 ob 11:52

Da izpiske nekateri dobivajo, nekateri ne. Jaz dobim 1x na mesec- nova KBM, moji starši pa jih ne dobijo, od te iste banke. Ne razumem zakaj ….

Zato ker imajo Banka net. Ti pa izgleda da ne.

Na NLB ti jih natisnejo brezplačno.

To so kar po defoltu naredili.

Ponekod jih je potrebno placati da jih posljejo na dom.

Skb – že leta nimam izpiskov. Jaz jih ne rabim, starejši pa jih verjetno rabijo ker nimajo elektronske banke. Zelo verjetno grejo banke v to smer, da se bo to zaračunavalo.

Podobno je z eračuni. Nekateri imajo par evrov ceneje če ni več v papirni obliki. So nas kar navadili da se izognejo papirju.

Nova KBM jih za enkrat se posilja po posti.

Bidite no ekološki in se odločite rajši za elektronske izpiske!

Servio Tullio, 29.09.2021 ob 21:56

Bidite no ekološki in se odločite rajši za elektronske izpiske!

Daj ti 95. let staremu človeku razloži naj bo ekološki in naj uporablja spletno banko 🙁

Meni že 10 let ne.

Ali redno preverjate izpiske z odrezki iz trgovin itd.? Jaz ne, se mi ne da.

Kolikor je meni znano, če imate e-banko potem ne pošiljajo izpiskov na dom ampak jih naložijo na e-bančno stran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close