PO NEKOLIKO TOLAŽBE
Avtorica, te razumem. Vsi smo kdaj taki, pa čeprav imamo moža, otroke, vnuke. So dnevi, ko si enostavno žalostna.
Obriši solze in pogumno v nov dan. Pojdi na sprehod, skuhaj si dobro kavo, pocrtaj se. Pojej košček slaščice, odpri si youtube in si zavrti lepo glasbo. Telovadi, skači, počisti hišo ali pojdi na vrt (če ga imaš). Pokliči kakšno prijateljico, kolegico, morda sošolko iz osnovne šole. Razjoči se. Imej se rada.
Če bi bila v moji bližini, bi ti skuhala kavo, odtrgala bi ti lep grozd, skupaj bi šle na sprehod. Korajžno naprej. Nisi edina, ki je žalostna. Srečno in vse dobro!
sonce v septembru, 28.09.2021 ob 12:33
Avtorica, te razumem. Vsi smo kdaj taki, pa čeprav imamo moža, otroke, vnuke. So dnevi, ko si enostavno žalostna.
Obriši solze in pogumno v nov dan. Pojdi na sprehod, skuhaj si dobro kavo, pocrtaj se. Pojej košček slaščice, odpri si youtube in si zavrti lepo glasbo. Telovadi, skači, počisti hišo ali pojdi na vrt (če ga imaš). Pokliči kakšno prijateljico, kolegico, morda sošolko iz osnovne šole. Razjoči se. Imej se rada.
Če bi bila v moji bližini, bi ti skuhala kavo, odtrgala bi ti lep grozd, skupaj bi šle na sprehod. Korajžno naprej. Nisi edina, ki je žalostna. Srečno in vse dobro!
Vedno mislimo, da je sosedova trava bolj zelena, da njihovo cvetje lepše cveti, da njihovi vrtovi lepše dišijo.
Ni tako, vsak ima kup nevšečnosti.
kam, 28.09.2021 ob 11:20
Kam se obrnete, ko ste čisto na dnu, ko ne veste ne kam, ne kako, ne kod. Ko se vam vse zruši.
In nikogar nimate da bi vam izrekel besedo tolažbe.Ne brata, ne sestre, ne matere ne očeta, ne otrok.
Tako žalostna sem.
Muzika, kakšna poezija, kakšen dokumentarec, tai či…. odvisno kaj rabim, včasih malo traja da pogruntam. Tudi MON ene parkrat. Včasih je že Živijo od kakšnega znanca dovolj.
Forum je zaprt za komentiranje.