Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Logarjeva grozi z uvedbo pc za celo državo

Logarjeva grozi z uvedbo pc za celo državo

Saj to je bilo najbrž že davno domišljeno. Imate kakšno sporočilo za logarjevo. kaj boste vsi zaposleni ,ki niste cepljeni in se nočete cepit. mogoče razmišljate o maščevanju.

Odgovor na objavo uporabnika
grožnje s pc, 28.09.2021 ob 10:19

Saj to je bilo najbrž že davno domišljeno. Imate kakšno sporočilo za logarjevo. kaj boste vsi zaposleni ,ki niste cepljeni in se nočete cepit. mogoče razmišljate o maščevanju.

Link?? Od kje vam te informacije?

Že zdavnaj bi morali te fašiste obsoditi za genocid.

Z vsakim dnem naredijo ogromno škode ter s strupenim zvarkom ubijejo ogromno ljudi.

Tudi to nas ne gane.

Ma gotovi so…vse pada v vodo…

Hvala za info, 28.09.2021 ob 10:24

Link?? Od kje vam te informacije?

to sem tudi jaz včeraj slišal. kakšen link bi ti rada. poglej si včerajšnj dnevnik na tv 1 pa na pop tv, tam je dala to izjavo. a naj ti zdej še na pladnju prinesemo to al kaj.

RAvno poslušam val 202 Vroči mikrofon.

Logarca s knedlom v grlu priznala, da med hospitaliziranimi do sedaj ni bilo prebolevnikov. Čudno, da je novinarka jo zagnjavla tako daleč.

Jaz pravim tako, 28.09.2021 ob 12:29

RAvno poslušam val 202 Vroči mikrofon.

Logarca s knedlom v grlu priznala, da med hospitaliziranimi do sedaj ni bilo prebolevnikov. Čudno, da je novinarka jo zagnjavla tako daleč.

To pa sploh ni res. Poznam osebno enega takšnega, ki je drugič komaj preživel (zbolel v prvem valu in potem čez slabo leto še enkrat). Danes se komaj komaj pobira.

jamra kako ni kadra , zdravnikov, ona pa ves čas po medijih, očitno ima preveč časa, njeno poslanstvo in služba je zdravljenje ljudi ne pa medijsko izpostavljanje. me zanima če gre to v njen zdravniški delovni čas.

sploh ni res, 28.09.2021 ob 12:41

To pa sploh ni res. Poznam osebno enega takšnega, ki je drugič komaj preživel (zbolel v prvem valu in potem čez slabo leto še enkrat). Danes se komaj komaj pobira.

povej mi kaj več o njem

1. ali je star s kupom bolezni

2ali je mlad vitalen atlet z zdravim življenskim slogom in brez drugih bolezni

3. ali se prehranjuje zdravo ali uživa pomije iz kakega čip marketa

4.kok kg ima in kok je visok

to za začetek pol gremo k podrobnostim

Pa kaj se bunite, zakaj ste dvolicni?

Gospa opravlja svoje delo, ona ni nic kriva, tako kot uni mlecni student na pumpi.??

Malo vas drazim.?

Cepljenje bo za vse. Nic se ne boste zaprav zbunili, tisti ki se bo skusal ga boste pa za norega imeli.??

Poznam osebo ki je prebolela ta virus. Pustilo ji je posledice.

Sla se je cepit. Po prvem cepivu nevroloske tezave, po drugem se hujse.

Zenska pada, leti na glavo.

Razmislja o 3 odmerku.

Zalostno. In to je moja botra.

Ocitno hoce umret, druge razlage nimam. Nisem je mogla prepricat niti da se prvic ne gre cepit.

Zdaj me prosi naj ji zrihtam nevrologe. Kot da jih imam v zepu.

Ne dojame da si dela nepopravljivo skodo.

Ce hoce po 3 odmerek, pomeni zasvojenost, kot droga.

PC je pametna resitev. Ali pac obvezno cepljenje. Logarca je pametna zenska, ki ve kaj dela.  A ni samo ona v igri.

Wiqa, 28.09.2021 ob 12:55

PC je pametna resitev. Ali pac obvezno cepljenje. Logarca je pametna zenska, ki ve kaj dela.  A ni samo ona v igri.

Zgleda da si se ti v igri. Koliko money money si dobila??

Zakaj ji lezes v rit? ?

povej kaj več o njem, 28.09.2021 ob 12:46

povej mi kaj več o njem

1. ali je star s kupom bolezni

2ali je mlad vitalen atlet z zdravim življenskim slogom in brez drugih bolezni

3. ali se prehranjuje zdravo ali uživa pomije iz kakega čip marketa

4.kok kg ima in kok je visok

to za začetek pol gremo k podrobnostim

Moški, star je bil 59, ko je prvič zbolel. Športnik, tekel na maratonih, vedno aktiven, fizično fit, zdrav, ITM idealen, sicer pa sama kita in mišice. Ne vem točnih podatkov za težo in višino (tam nekje malo pod 180 po moji oceni). Jedel vedno zdravo hrano, ko smo bili skupaj, celo ostalim občasno težil, ker niso ravno športniki. Pa je ravno on najbolj nastradal. Od prve okužbe naprej ni prišel več čisto k sebi – takrat je zelo shujšal in se je res res počasi pobiral (za razliko od dveh kolegov, ki bi po vseh statistikah spadala med zelo rizične). Kmalu po tem, ko je spet začel počasi migati, je zbolel še drugič. Tokrat je bilo pa hudo, da je bil na meji, da ga dajo na respirator. V bolnici je bil dober mesec, potem pa na rehabilitaciji, ker je izgubil vso mišično maso, bil je živi mrlič. Zdaj komaj naredi par korakov. Je pa na srečo vztrajen in ima voljo, ker sicer bi bilo konec z njim. Boš zdaj zadovoljen? Še osebne podatke naj pošljem, zdravstveni karton? Nič od tega ne spremeni dejstva, da je prej zdrav, aktiven moški zbolel celo dvakrat in da je danes le senca sebe pred korono.

To ne bo šlo skozi, ljudje bodo na nogah. Veliko ljudi ne bo šlo sploh v službo. Veliko bo sive ekonomije. Jaz enega poznam, je vse dal na klin in je na borzi dela. Živi na robu mesta v naravi. Znašel se bo po svoje.

sploh ni res, 28.09.2021 ob 13:12

Moški, star je bil 59, ko je prvič zbolel. Športnik, tekel na maratonih, vedno aktiven, fizično fit, zdrav, ITM idealen, sicer pa sama kita in mišice. Ne vem točnih podatkov za težo in višino (tam nekje malo pod 180 po moji oceni). Jedel vedno zdravo hrano, ko smo bili skupaj, celo ostalim občasno težil, ker niso ravno športniki. Pa je ravno on najbolj nastradal. Od prve okužbe naprej ni prišel več čisto k sebi – takrat je zelo shujšal in se je res res počasi pobiral (za razliko od dveh kolegov, ki bi po vseh statistikah spadala med zelo rizične). Kmalu po tem, ko je spet začel počasi migati, je zbolel še drugič. Tokrat je bilo pa hudo, da je bil na meji, da ga dajo na respirator. V bolnici je bil dober mesec, potem pa na rehabilitaciji, ker je izgubil vso mišično maso, bil je živi mrlič. Zdaj komaj naredi par korakov. Je pa na srečo vztrajen in ima voljo, ker sicer bi bilo konec z njim. Boš zdaj zadovoljen? Še osebne podatke naj pošljem, zdravstveni karton? Nič od tega ne spremeni dejstva, da je prej zdrav, aktiven moški zbolel celo dvakrat in da je danes le senca sebe pred korono.

tudi jaz poznam več tisoč enakih, ki so bili na intenzivni. sami hudi športniki, mišičnjaki, da bi nesli triglav do vardarja in nazaj, kita na kita, jedo zdravo hrano, vse domače, sicer doma vrta nimajo, ampak važno da je vse domače, še nikoli niso jedli kaj iz trgovine, kje pa domač zrezek od kmeta, saj imajo vsi ti na kmetih najboljše prijatelje, ki jih futrajo z domačimi bikovimi zrezki, da ne omenjam izključno domače zelenjave, tudi pozimo ko je dva metra snega imajo oni domačo zeleno solato z vrta, ki ga nimajo. imajo tudi idealen itm al kak se reče, lavfa vsak dan 50 kilometrov ko gre na kolo pa najmanj do portoroža pa nazaj, tak mimgrede, ker do 2 moram priti domov da gre spočit v službo. skratka so čili in zdravi da kar pokajo po šivih. ampak tale kovid jih je pa uničil, kaj šele naredi z bolnimi, če so že taki kerlci tak prizadeti pol. ni čudno da jih je tok pod rušo.

seveda grozi, saj drugače se ne zna uveljavit pa še na ta način ji ne uspeva le vedno grša je za vidt. Nekaterim ni jasno da se notranja zloba kaže na zunanjosti in da bi bila lepša za pogledat če bi delovala za zdravje in mir ne pa proti zdravju in miru.

To še nič ne pomeni če je nekdo fit, športnik… Poznam primer on športnik, fit, zdrava prehrana, ni da ni… Njegova žena 140 kg, nobenega športa, poje kar vidi… Njega je virus onesposobil za najmanj tri mesece, njej pa nič.

Odvisno je predvsem od imunskega sistema in njegovega odziva.

Grenivka422, 28.09.2021 ob 15:06

To ne bo šlo skozi, ljudje bodo na nogah. Veliko ljudi ne bo šlo sploh v službo. Veliko bo sive ekonomije. Jaz enega poznam, je vse dal na klin in je na borzi dela. Živi na robu mesta v naravi. Znašel se bo po svoje.

Ni edini. So tudi taki, ki sploh na borzi niso.

Bolje en dan živeti svobodno, kot celo življenje biti suženj.

sami športniki, 28.09.2021 ob 15:14

tudi jaz poznam več tisoč enakih, ki so bili na intenzivni. sami hudi športniki, mišičnjaki, da bi nesli triglav do vardarja in nazaj, kita na kita, jedo zdravo hrano, vse domače, sicer doma vrta nimajo, ampak važno da je vse domače, še nikoli niso jedli kaj iz trgovine, kje pa domač zrezek od kmeta, saj imajo vsi ti na kmetih najboljše prijatelje, ki jih futrajo z domačimi bikovimi zrezki, da ne omenjam izključno domače zelenjave, tudi pozimo ko je dva metra snega imajo oni domačo zeleno solato z vrta, ki ga nimajo. imajo tudi idealen itm al kak se reče, lavfa vsak dan 50 kilometrov ko gre na kolo pa najmanj do portoroža pa nazaj, tak mimgrede, ker do 2 moram priti domov da gre spočit v službo. skratka so čili in zdravi da kar pokajo po šivih. ampak tale kovid jih je pa uničil, kaj šele naredi z bolnimi, če so že taki kerlci tak prizadeti pol. ni čudno da jih je tok pod rušo.

Hahahha  – kako sem se nasmejala….hud zapis!!! 🙂 🙂 🙂

Sporočam ji, da jo bom preklela!   Njo in tistega, ki ji je naročil, da to izjavi.

Čisto zares ju bom.

Nikomur ki ga prekolnem, ni bilo nikoli  več dobro.

Ni šala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close