ZA ZDRAVJE GRE
zato se psihira, maltretira, ustrahuje, ponižuje, izsiljuje, terorizira vsaj pol prebivalstva
zato (ne od covida) bolni nimajo več vstopa v zdravstvene ustanove, na preglede, posege, operacije, zaradi česar bo umrlo več ljudi kot od virusa
zato zdravstvo (razen menda v primeru covida?) sploh več ne funkcionira
zato g.amad požrešna mastno računa od davkoplačevalcev že stokrat preplačane in potrjeno neuporabne, ničvredne teste, ki pa so drugje po svetu vsaj brezplačni in dostopni na vsakem koraku
zato se okuženi cepljeni lahko prosto sprehajajo po zdravstvenih ustanovah in povsod, ter širijo virus
zato za razliko od lani ob polovici cepljenega in s tem kao varnega prebivalstva okužbe bojda naraščajo (medtem ko necepljeni itak nimajo nikamor več vstopa)
zato se ne vodi realne evidence in ne poroča o stranskih učinkih cepiv
zato so prepovedali že obstoječa in proti (tudi temu) virusu delujoča zdravila
zato se ni in se ne opravlja obdukcij umrlih od covida ali cepiv
zato se posiljuje s kvazi cepivom, ki ima toliko resnih stranskih učinkov in smrti, kot vsa cepiva skupaj desetletja prej (ki so jih za razliko od tega ukinili po par smrtnih primerih)
zato se brutalno cenzurira, diskriminira, eliminira vse in vsakogar, ki ne poveličuje in dosledno izvršuje njihove agende, tudi če ima argumentirane, zdravstvene, znanstvene pomisleke
zato so mediji le še v službi cepilne propagande in laži
itditditditditditditditditditditditditditd
Robi567, 26.09.2021 ob 19:31
Za denar gre.
(https://www.facebook.com/groups/999695823864713/permalink/1236570980177195/)
Ne polnim te vreče brez dna in mi je prav malo mar. Bojkotiram vse po vrsti. In ce bom naročila iz tujine.
Zame in za moj denar se bojo pač mogli borit da preživijo.
K sreči sem zdrava, trenutno ima obv. zdra zav. in dodatno zav od mene same koristi in boh ne daj, da potrebujem doktorja in mi je omejen dostop, takrat imajo pa zver pred vrati.
Zdaj smo pri fazi 3. Poglejte kaj nas čaka, če tega zločina ne ustavimo.
think again, 26.09.2021 ob 19:25
zato se psihira, maltretira, ustrahuje, ponižuje, izsiljuje, terorizira vsaj pol prebivalstva
zato (ne od covida) bolni nimajo več vstopa v zdravstvene ustanove, na preglede, posege, operacije, zaradi česar bo umrlo več ljudi kot od virusa
zato zdravstvo (razen menda v primeru covida?) sploh več ne funkcionira
zato g.amad požrešna mastno računa od davkoplačevalcev že stokrat preplačane in potrjeno neuporabne, ničvredne teste, ki pa so drugje po svetu vsaj brezplačni in dostopni na vsakem koraku
zato se okuženi cepljeni lahko prosto sprehajajo po zdravstvenih ustanovah in povsod, ter širijo virus
zato za razliko od lani ob polovici cepljenega in s tem kao varnega prebivalstva okužbe bojda naraščajo (medtem ko necepljeni itak nimajo nikamor več vstopa)
zato se ne vodi realne evidence in ne poroča o stranskih učinkih cepiv
zato so prepovedali že obstoječa in proti (tudi temu) virusu delujoča zdravila
zato se ni in se ne opravlja obdukcij umrlih od covida ali cepiv
zato se posiljuje s kvazi cepivom, ki ima toliko resnih stranskih učinkov in smrti, kot vsa cepiva skupaj desetletja prej (ki so jih za razliko od tega ukinili po par smrtnih primerih)
zato se brutalno cenzurira, diskriminira, eliminira vse in vsakogar, ki ne poveličuje in dosledno izvršuje njihove agende, tudi če ima argumentirane, zdravstvene, znanstvene pomisleke
zato so mediji le še v službi cepilne propagande in laži
itditditditditditditditditditditditditditd
Podpis.
Tej sestri pa verjamem, da ji je mar za zdravje:
Forum je zaprt za komentiranje.