Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Testiranje a je se kje na pljunek

Testiranje a je se kje na pljunek

Brez palck?

Ne, ker naš veliki vodja hoče mučit ljudi in ne priznava  testov na slino.

Četudi so na seznamu Evropske komisije, kot dobri testi.

Jemljejo kje iz zrela?Manj invazivno?

To tudi mene zanima. Meni je na enem testirnem mestu nesramna deklina povedala, da obstaja tudi test s slino, a da jim to NIJZ ne dovoli. Rinjene globoko v nosno votlino ima svoj slab namen, a večina noče tega vedeti.

testirani s palčkami bodo vsi pomrli.

Da ne odpiram nove teme. Ali se testiranje PCR kaj razlikuje od hitrega testiranja po metodi? Grejo bolj globoko v nos ali je enako?

Po mojih izkušnjah ni razlik kako globoko grejo s palčkami. To je odvisno predvsem od osebe ki ti naredi test. Meni so pcr test naredili celo lepše kot hitre teste.  Enkrat mi je po hitrem testu celo tekla kri.

Drugače pa so testi ki jih dobijo otroci za testiranje bolj prijazni, ker ni potrebno tako globoko rinit v nos. Ampak na žalost so samo za samotestiranje, ki velja le v šoli ali službi.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj pa z žrela, 26.09.2021 ob 13:32

Jemljejo kje iz zrela?Manj invazivno?

Ne ker država premalo plača za tiste teste-je povedala ale gospa v videu, koliko se dobi plačano za palčkanje:

http://www.bitchute.com/video/C2oBDuQIk03j/?fbclid=IwAR20rbQzNVy2HSeINXscorqY0jk5YBV59uyDP2lKORyz__7cqN4ndUTYcME

Kolega je rekel, da ko mu bo kakšna/kakšen grobo vzela/vzel bris da jo/ga bo direkt zategnil okrog kepe. Mu dam čisto prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close