Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sladka Istra, ptc pogoj

Sladka Istra, ptc pogoj

Na spletni strani piše, da se bo rabil PTC pogoj. A je kdo bil včeraj, je treba imet QR kodo (so poleg varnostniki, ki jo skenirajo) ali je dovolj zapis na telefonu?

Prosim odgovore tistih, ki so dejansko tam bili. Kaj mislite in se vam dozdeva ni pomembno, ker je povsod različno. Eni preverjajo s kodo, drugi komaj pogledajo, ko pokažeš. Zanima me, kako je na sladki Istri.

Hvala.

Pokažem kako moža Pokorna pokorno primem ja jajca, zadostuje a veš. Sam tiho bodi, pa bo šlo. Če ne pa znoriš pa je. Mene če danes ne pustijo znorim. Ne bom se z lublane peljala zastonj.

Treba je imet PCT.

Zakaj bi prihajala na Balkan? Ko tu spuščate od sept do maja da je tu balkan?? Ne vidim potrebe, doma ostani, da ti ni treba jest balkanskih sladic :)))

upam, da se nisi šla testirat samo zato, da si šla tisto gledat? Je škoda dnarja in časa, žal. Včasih je bilo res zanimivo, veliko slaščičarjev, tudi mednarodnih, dejanskih slaščičarjev, danes pa so povečini neka društva in stvari, ki jih prodajajo podpovprečna ali povprečna. Men je tok žal, da so en tak dogodek spremenili v neko bedno zadevo kot je postala.

Sem bila tri leta nazaj.

To je katastrofa od organizacije, sicer pridne gospodinje in ponudniki, toda na tako prireditev obiskovalci prihajati s psi, je nedopustno.

Gledam dobrote, ko me nekaj liže po nogah.

Packoni lastniki, saj niste nikamor več sposobni brez svojih cuckov.

Odgovor na objavo uporabnika
Nikoli vec, 26.09.2021 ob 21:56

Sem bila tri leta nazaj.

To je katastrofa od organizacije, sicer pridne gospodinje in ponudniki, toda na tako prireditev obiskovalci prihajati s psi, je nedopustno.

Gledam dobrote, ko me nekaj liže po nogah.

Packoni lastniki, saj niste nikamor več sposobni brez svojih cuckov.

Kaj se razburjaš, saj te je kuža samo lizal ne grizel. V pasjem jeziku to pomeni, da si mu všeč in da te ljubčka.

Najprej si cucek liže rit in jajca, nato neznanko med prsti na nogi in na koncu lastnico po ustih. To je rtpu pogoj ?

Se greš cepit in te brigajo pogoji.

Ker imaš povsod VRATA odprta.

Hallo!

zakaj hodit na Balkan? Prvič ker ima lepše morje in obalo. Drugič, ker so Istri janke, Dalmatinke, Slavonke, Bosanke, Makedonke lepše od Slovenk.

Jaz sem bila. To je bil moj prvi obisk Sladke Istre in lahko potrdim, da je bilo psov abnormalno veliko. Obup. To ne sodi na take  dogodke. Tudi sama imam psa, katerega ne vlačim na take prireditve.

O kakšnem PCTju vi to?

Nihče ni preverjal PCT, nobenih psov. Bilo je super vzdušje, glasba, pridni Primorci in Koper je živel v vsej svoji luči.

Mi smo cepljeni in gremo na izlet,.Gremo na obalo,  vmes na kosilo, tankat…..   Anticepilci pa ostanite doma, saj ne rabite socializacije in ste sami sebi dovolj. Nehajte sprasevati, kam lahko greste in kam ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close