Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne bomo več talci vaših necepljenih otrok!

Ne bomo več talci vaših necepljenih otrok!

Bodo šli v rejo!

Ravno sem iskal za tist protest… Niso reve mogle plizat… Ne najdem…

Pa kakšen gnoj moraš bit, da ti gredo otroci na jetra…

Tudi jaz se vprašam, kakšne ste to pošasti, da sebe cepite, otrokom pa ne privoščite zaščite? Samo zato, da ne bi dedovali za vami. Naj oni poginejo, samo da bo vam vse za v grob ostalo.

Mi smo cepil sebe in seveda tudi otroke.  Verjemite, da zdravniki vsi cepijo tudi svoje najstnike;   vam, skeptikom seveda to ne gre v betico.!

Doma nimamo nobenega talca.

Smo pa vsi talci vlade. A to ti je pa kul, to podpiraš?

Sicer vem, da samo provociraš, ampak vseeno.. daj energijo uporabi ZA in ne proti. 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 25.09.2021 ob 17:33

Tudi jaz se vprašam, kakšne ste to pošasti, da sebe cepite, otrokom pa ne privoščite zaščite? Samo zato, da ne bi dedovali za vami. Naj oni poginejo, samo da bo vam vse za v grob ostalo.

Jaz sem se dal cepit , da se otrokom ne bi bilo treba.  Mene ni več škoda.

Dillara, 25.09.2021 ob 18:17

Mi smo cepil sebe in seveda tudi otroke.  Verjemite, da zdravniki vsi cepijo tudi svoje najstnike;   vam, skeptikom seveda to ne gre v betico.!

No! Tako je treba! Potem pa teoretiki zarote govorijo, da je plandemija, da razredči svetovno prebivalstvo. Saj vas bo, anticepilce, razredčilo do pomladi. Potem bosta pa spet Janša in Kučan za vse kriva. Pa udbomafija in strici iz ozadja. Elita je že vsa pocepljena. Elita bo preživela, neizobraženi pa pokrepali. Prav veselim se novega sveta, nove realnosti, v kateri mi bo sekrete čistila preživela elita s fakultetno izobrazbo. To bo povsem nov vidik in dodana vrednost čistilnih servisov.

wd40a148, 25.09.2021 ob 18:31

Jaz sem se dal cepit , da se otrokom ne bi bilo treba.  Mene ni več škoda.

Ti pa si pozrtvovalen!???

Čez dvajset let se bo pa na kakem forumu jokal, da ima sinček raka, ker je bil cepljen z mRNA.

Zadnjic sem prav razmisljal… Kako si ti zasel v to… Glup. ravno nisi. Ok babi…

Svasta…

Anonimno 6677, 25.09.2021 ob 18:33

Ti pa si pozrtvovalen!???

Ampak res. Zdaj misli, da so vse generacije za njim na varni strani, če se je on špiknil. Očitno tudi cepilci verjamejo v ravno zemljo …

Niti ne. Preprosta računica. Cepiva se ne bojim, je pa nesmiselno. Če lahko komu prišparam eno oslarijo, za kaj ne. Kar se mene tiče kako pravjo merikanci I am living on borroved time.

Desperadodajka, 25.09.2021 ob 17:07

Bodo šli v rejo!

Kaj si pa tako fak*** prestrašena če si pa vendar CEPLJENA in zato  varna????

Ali pa mogoče to ni ravno res, da si tako vsra***???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close