kaj boste počeli za vikend
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › kaj boste počeli za vikend
Zelo me mika na morje … pa ne bom šla, je že premrzlo za plavat. Tako, da se odločam, kam v hribe.
Pa vi?
Na morje gremo. Jutri zgodaj zjutraj in v ponedeljek zvečer nazaj.
Otroci bodo 1 dan pač manjkali v šoli.
V hribe. Predvidevam, da nekam na Košuto. Vseeno manj ljudi kot v Julijcih.
Ker bodo vsi na morju ali v hribih bom jaz…v mestu 😉
Se vidiamo ob Ljubljanici.
Smo planirali izlet, pa smo vsi zboleli. Ne, ni kovid, dokazano. Tudi drugi virusi so že začeli pohod po šolah in vrtcih.
Če se na Bledu še kopajo, ne vem, zakaj bi bilo morje premrzlo – Bled 20, morje 22.
Grem po gobe, tudi musnice. ?
Ostalo pa delo na vrtu dokoncat kar sem danes delala in pospravljanje doma.
En dan delo na vrtu potem s kajakom na Savo – veslanje in potem še hitro kopanje. Drug dan z biciklom v hribe in žar popoldne.
Mislim, da bom za spremembo mal na forum pogledal, ker me že dolgo ni bilo tu.
Za spremembo obisci kaksnega psihiatra.
Jaz grem lovit ribe.
Se ravno pakiram za v hribe 🙂
Pljuča predihat po covidu. Bila lažja oblika tako, da računam da bo šlo. Test na sosednji hrib uspešno ….nad 2000 me pa malo skrbi….počasi, če ne pa obrnem.
Nekatere budale so si prinesle nedokončano delo iz službe še domov!! In jaz sem ena od teh budal.??
Tako da me čaka kar nekaj dela s papirji, ampak najprej pa ven na svež zrak in dooooolg sprehod!
Morje na Slo obali ima danes še 22 st. To je še za kopat, če si malo korajžen. Ni za neko namakanje;). Mi bomo šli popoldan na izlet ; verjetno na Kras. Jutri pa bomo imeli nekaj jesenskih opravil na vrtu.
Sem sama danes, zato bo knjiga in ven na sonček. Jutri pa z otrokom na Kras.
Zadnja košnja okoli hiše, pospravljanje vrta in hiše (pajki imajo obdobje invazije v bajto), nekaj vlaganja danes, jutri mamo pa eno žurko.
Forum je zaprt za komentiranje.