Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zame ste cepilci, ki ne cepite otrok, agentje ravne zemlje

Zame ste cepilci, ki ne cepite otrok, agentje ravne zemlje

Kakšna neodgovornost se skriva za stališčem, da ne boš cepila otrok? Kaj pa je mulariji hudega, če jo cepijo? Kaj? Jim boš iz lastnega žepa plačevala respirator v bolnici?

Ti si en tak ubogi revež. Cele dneve provociraš na forumu, ja a nimaš kej svojga lajfa za žvet?

Dobr je prej rekel. za pokvarjeno robo.

Knjiga : Skupina Bildeberg – Gospodarji globaliziranega sveta / Avtor : Daniel Estulin / založba – ciceron

Popolni globalni monopol v rokah peščice posameznikov….šokirani kdo je notri…in nihče jih ne ustavlja….

Ste za njih rojevale….

Hehe, ničelna provokacija.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 24.09.2021 ob 19:01

Kakšna neodgovornost se skriva za stališčem, da ne boš cepila otrok? Kaj pa je mulariji hudega, če jo cepijo? Kaj? Jim boš iz lastnega žepa plačevala respirator v bolnici?

Malo se umiri…..

Avtorica je prizadeta.  Dokazuje z vsakim postom sproti. In meče vse, ki so argumentirano proti cepljenju, v slabo luč.

Nočeš svojim sladkim otrokom dobro? Očitno nočeš. Sam(a) se greš cepit, njih pa ne, da ne bi slučajno dedovali za tabo. Ker boš raje po faraonsko vse v grob znosila(a).

Desperadodajka, 24.09.2021 ob 19:31

Nočeš svojim sladkim otrokom dobro? Očitno nočeš. Sam(a) se greš cepit, njih pa ne, da ne bi slučajno dedovali za tabo. Ker boš raje po faraonsko vse v grob znosila(a).

Prizadeta.

Svojo egoistično rit si našpika s cepivom, jaz sem pa prizadeta, ker jo vprašam, zakaj svojim otrokom ne privošči zaščite.

Desperadodajka, 24.09.2021 ob 19:40

Svojo egoistično rit si našpika s cepivom, jaz sem pa prizadeta, ker jo vprašam, zakaj svojim otrokom ne privošči zaščite.

Prizadeta.

To so tiste fore, ko pravijo, da bi za svoje otroke naredili vse, vse dali za njihovo varnost, potem pa za svoje riti kupujejo mega varne avtomobile za 50 000 evrov, mulariji pa kište za 500. Toliko jih cenijo, svoje zlate potomce.

Desperadodajka je CARICA! Samo zal velika vecina ni dorasla njenemu nivoju in sarkazmu. Skoda. Je pa na pravi strani! Proti cepilski seveda!

Librus, 24.09.2021 ob 20:50

Desperadodajka je CARICA! Samo zal velika vecina ni dorasla njenemu nivoju in sarkazmu. Skoda. Je pa na pravi strani! Proti cepilski seveda!

Ja no ja, velikrat nasmeje in trofi v nulo, tu pa tam je pa kot vsi kdaj – preprosto nadležna! V tej temi ni v najboljši kondiciji!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close