Janša: NIJZ na začetku epidemije funkcioniral kot v 19. stoletju
Komentarji pod člankom odlični; nekdo je komentiral, da je g. JJ rekel, da je bilo deloanje NIJZja na začetku kot v 19. stoletju:
citirano: ”
preiskovalna komisija DZ ima polne roke dela, 24.09.2021 ob 11:32
Komentarji pod člankom odlični; nekdo je komentiral, da je g. JJ rekel, da je bilo deloanje NIJZja na začetku kot v 19. stoletju:
citirano: ”
takole je bilo
Uršula1000, 24.09.2021 ob 15:36
Se spomnim, ja, njihovih tiskovnih konferenc ter potem prve JJ. Ta slednje so bile kot da bi nas hotel vrniti v leto 1980. Prve so bile jasne, z napotki ki so pač takrat veljali v svetu, na tisti JJ je bilo kot bi poslušala kakšno zasedanje SFRJ.
Uršula1000:
Vrnitev v čas restrikcij “komisarke” Milke Planinc in Ante Markovića :
par-nepar vožnja z avtomobili
– bencinski boni
-omejevanje nakupa osnovnih živil na liter/kilo: olja, moke, pralnega praška, sladkorja, soli, tudi kruha – pri nas, v prestolnici, v Mercatorjevi trgovini se je to dogajalo na Rharjevi ulici -vem,ker so me starši poslali v vrsto stat vsak dan, pa je bolo: ni , pridite jutri – mogoče bo moka pa pralni prašek…
– redukcije elektrićne energije….
Pa zajebavanje carinikov na meji, npr. na mejnem prehodu Ljubelj – koliko denarja imaš, kaj imaš v prtljažniku, kaj imaš v sendvičih – moji teti so celo sendviče “razpirali” iz štanjol folije, da slučajno niso bile noter skrite nemške marke…. fak, douzzz ver d dejz, ja….
Na meji ob prestopu v Gornji Radgoni peš – moji stari mami so rekli, da mora tobico odpret, ker da sumijo, da ima notri skrite nemške marke, potem so jo pa še na osebni pregled peljali….
Milka Planinc, najhujša ženska na naših tleh. Ljudi je ubijala, kot za šalo.
Tudi sam sem si ogledal posnetke in to kar sem videl je polom KUL-a , papki eni, za burek nimajo proti IJJ , je preprosto prepameten zanje, vse kar je povedal je povedal iz glave, nič kaj brskanja po mapi, razen ko je pokazal kak papir, kot pa danes vidim bo KUL spet razburjen,ta teden je IJJ praznoval rojstni dan v družbi samih velikih fac EU.
https://nova24tv.si/wp-content/uploads/2021/09/elita1.jpg
Forum je zaprt za komentiranje.