Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ivan Eržen o epidemiji, vladi, beović…

Ivan Eržen o epidemiji, vladi, beović…

Dobro je povedal g. Ivan Eržen v Necenzurirano.si.

https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/obvezno-cepljenje-bi-sprozilo-upor-ljudi-je-treba-prepricati-intervju-902067

Si mislim, da je (ponovno) padel v nemilost zaradi izvedenskega mnenja in je zato spregovoril, da ga ne dokončno utišajo/brišejo. Upam, da je še dovolj pokončnih ljudi, da ga podprejo.

Ti Jonc si pa lahko kar tiho.

Ti si tudi ena izmed teh, ki se po vetru obračajo.

Bila si prva in največja panicarka v prvem valu epidemije in tu na, SC delala paniko, kako bomo vsi Pomrli, če se ne zapre vse skupaj. A Hit si je že opomogel, prvi, ki je utrpel posledice nesmiselnih ukrepov.

Panicarji, če bi vas poslušali bi res pomrli.

To je to, ta fakerska vlada z pacientom na čelu samo grozi ljudem in pljuva preko čivkov na tvitih, s pomočjo njihovih medijev po ljudeh.. Širijo bes, odpor in gnus.

Pacient je po vsakih protestih takoj čivknil na tvitu koliko mrtvih bomo šteli 14 dni po teh protestih, glumac, v njegovi naturi in naturi njegovih vernikov, ki ga volijo pa je, da si v bistvu želi/jo smrt vsem, ki ne kimajo z njimi.

Kdo jih ne pozna, jih drago plača.

Odgovor na objavo uporabnika
Bela jadra, 24.09.2021 ob 06:57

Ti Jonc si pa lahko kar tiho.

Ti si tudi ena izmed teh, ki se po vetru obračajo.

Bila si prva in največja panicarka v prvem valu epidemije in tu na, SC delala paniko, kako bomo vsi Pomrli, če se ne zapre vse skupaj. A Hit si je že opomogel, prvi, ki je utrpel posledice nesmiselnih ukrepov.

Panicarji, če bi vas poslušali bi res pomrli.

Slabo si si zapomnil. Jaz sem opozarjala na resnost in nalezljivost covida19 (kaj se ni izkazalo tako?) , zagovarjala pa sem testiranje, ne zapiranje. In pravilno obnašanje: karantena (takrat še ni bilo testov, še pomniš?), izolacija, nadzor izvajanja ukrepov, iskanje stikov… od oktobra 2020 naprej pa zagovarjam testiranje, brezplačno, sistematično (tako so delali v Nemčiji že takrat). Predvsem pa se mi zdi brezvezen marsikateri ukrep, še sploh, če se ni izvajalo nadzora (npr. na meji, karantene) ali pa je obstajalo kup izjem (eni so delali, eni ne; eni so bili zaprti doma, eni pa kot gospodarski subjekt lahko povsod).

Zato se v večini strinjam z Erženom, pri nas se je borbo z epidemijo vodilo sistematično (namenoma?) katastrofalno.

Zadeve vodijo:

– ambiciozna funkcionarka (bivša SDSovka)

– nekdo katerega je domet narkomanija in metadon

Poglejte si Avstralijo, kjer fašisti grozijo z obveznim cepljenjem in fašističnim potnim listom. Imajo dejansko že vojno stanje.

Neumne črede, ki se je pocepila zaradi dopustov in gostiln, je zmanjkalo. Zaostrovanje fašističnega terorja pa dejansko pomeni vojno napoved.

Odgovor na objavo uporabnika
Jonc nepr, 24.09.2021 ob 07:48

Slabo si si zapomnil. Jaz sem opozarjala na resnost in nalezljivost covida19 (kaj se ni izkazalo tako?) , zagovarjala pa sem testiranje, ne zapiranje. In pravilno obnašanje: karantena (takrat še ni bilo testov, še pomniš?), izolacija, nadzor izvajanja ukrepov, iskanje stikov… od oktobra 2020 naprej pa zagovarjam testiranje, brezplačno, sistematično (tako so delali v Nemčiji že takrat). Predvsem pa se mi zdi brezvezen marsikateri ukrep, še sploh, če se ni izvajalo nadzora (npr. na meji, karantene) ali pa je obstajalo kup izjem (eni so delali, eni ne; eni so bili zaprti doma, eni pa kot gospodarski subjekt lahko povsod).

Zato se v večini strinjam z Erženom, pri nas se je borbo z epidemijo vodilo sistematično (namenoma?) katastrofalno.

Ne ni bilo tako, ker teh mrtvih po hišah kar ni in ni  bilo, si pričela spreminjati zgodbo. Virus se je širil samo med bogataši, ki so s papirji SP ali doo lavfali naokoli. Raja v tovarnah je delala, ni imela časa za virus in ne zboleti.

Tako je to.

In ni potrebe, da se opravicuješ.

Dobro, da ti takrat nismo Nasedli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close