Pošta in PCT
Naš veleumi so odločili, da lahko na pošti prevzamem le pošto, zaradi katere bi lahko bile pravne posledice.
In zdaj: ta pošta, s pravnimi posledicami vselej vsebuje rok za odgovor. Le ta je včasih samo 3 dni, pogosteje 8 in velikokrat 15 dni.
Če tega roka ne upoštevaš, so lahko resne pravne posledice!! In odlok ti ne dovoljuje da na pisanje odgovoriš in ga predaš priporočeno v roku !!!
To, so potem resne pravne poledice!
In, da ne smeš na banko, poravnati obveznosti!
To ima vse resne pravne posledice. Norija. Prisila in grožnje brez primere.
Ni čudno, da ljudje v takšni represiji norijo, se znajdevajo po svoje, se upirajo in potem smo najslabša država v evropi, zaradi takšnega divjanja in omejevanja oblastnikov.
Sploh pa , ker vemo, da ima skoraj cela evropa dostopne hitre in pcr teste brezplačno. Da se lahko vsi, tudi cepljeni, ki prenašajo okužbo, testirajo in samoizolirajo, če so pozitivni .
Jaz nimam nikjer težav, komot grem na pošto, banko… samo itak nočem it. No, po pošto je treba it, ampak to je redko. Pa nikoli nisem imela težav.
Na banko pa itak ne hodim. Kaj bi tam? Denar dvignem na bankomatu, položnice plačam prek neta.
Ampak seveda, če bi želela, smem it na banko, pošto. Zakaj ne? Saj potujem tudi pa po muzejih, kampiih, hotelih, bazenih, termah… tudi hodim pa ni težav. Res pa je, da sem pismena.
jaz komot grem, 24.09.2021 ob 07:49
Jaz nimam nikjer težav, komot grem na pošto, banko… samo itak nočem it. No, po pošto je treba it, ampak to je redko. Pa nikoli nisem imela težav.
Na banko pa itak ne hodim. Kaj bi tam? Denar dvignem na bankomatu, položnice plačam prek neta.
Ampak seveda, če bi želela, smem it na banko, pošto. Zakaj ne? Saj potujem tudi pa po muzejih, kampiih, hotelih, bazenih, termah… tudi hodim pa ni težav. Res pa je, da sem pismena.
Pismena? Ali cepljena?
Gre za to, da se mora ćlovek, ki ni cepljen izpostaviti okužbi, ki je zelo verjetna na mestu testiranja. Ker brez tega ne more na pošto oddat priporočenega pisma ali na banko. In še mnogokam.
Če bi bila ti količkaj pismena, bi dojela o čem je govora.
bi dojela, 24.09.2021 ob 08:24
Pismena? Ali cepljena?
Gre za to, da se mora ćlovek, ki ni cepljen izpostaviti okužbi, ki je zelo verjetna na mestu testiranja. Ker brez tega ne more na pošto oddat priporočenega pisma ali na banko. In še mnogokam.
Če bi bila ti količkaj pismena, bi dojela o čem je govora.
Se pravi, da te je strah iti nekam, kjer je več ljudi? Saj potem pa res ne potrebuješ testa, niti cepljenja. Spletna banka obstaja, obstajajo kurirske službe, trgovine, lekarne – vse to se da urediti na daljavo. Torej je boljše, da se tudi tega izogibaš.
Pišete o zastonj testih v Avstriji – a tam, pa ni ljudi? Heh, še več, če je pa zastonj. Tja bi hodili večkrat, enkrat na cepilno mesto pa ne, ker je nevarnost okužbe? Hmmm….
strahec653, 24.09.2021 ob 08:38
Se pravi, da te je strah iti nekam, kjer je več ljudi? Saj potem pa res ne potrebuješ testa, niti cepljenja. Spletna banka obstaja, obstajajo kurirske službe, trgovine, lekarne – vse to se da urediti na daljavo. Torej je boljše, da se tudi tega izogibaš.
Pišete o zastonj testih v Avstriji – a tam, pa ni ljudi? Heh, še več, če je pa zastonj. Tja bi hodili večkrat, enkrat na cepilno mesto pa ne, ker je nevarnost okužbe? Hmmm….
Še en nepismen. Piše- na mestu testiranja.
Pa še to. Mogoče ima avtor zdravstvene težave in se cepljenja boji.
Ima do tega vso pravico.
bi dojela, 24.09.2021 ob 08:50
Še en nepismen. Piše- na mestu testiranja.
Pa še to. Mogoče ima avtor zdravstvene težave in se cepljenja boji.
Ima do tega vso pravico.
In na mestu testiranja ni nobenega? Kaj se sprenevedaš, piše kozlarije in vsem, tudi tebi je to kristalno jasno. Če te je tako strah okužbe, ne hodiš nikamor, če ni res nujno. In iti na pošto ni nujno. Tudi na banko ne.
Če te je pa strah cepljenja, pa pomaga soočenje, še prej pa informiranje. Zelo zelo malo je res takšnih, ki se jim odsvetuje cepljenje. Pa če so ravno najbolj rizične pocepili najprej, potem vsem ostalim ni nič hudega. No, razen v glavi.
A ni smešno, ko poslušaš eno mamco pri 70+, ki se boji cepljenja (ali pa kakšnih zdravil), ker se lahko pokažejo stranski učinki čez nekaj let? Tudi govedine taki kekci niso jedli, ko je razsajala bolezen norih krav :-))) Ker čez 10 let je pa res pomembno, če bodo imeli zluknjane možgane pri 80+ od tega ali pa od starosti. 🙂
Pismena praviš, da si?
Dvomim pipika na tak komentar.
Ker če bi bila pismena, cepljenja ne bi pogojevala s tem, kje ti dovoljen dostop do ponudb. Tebe omejujerjo, ker moraš pokazat, da si to naredila za njih. Pismena.
No mi pa to ne bomo naredili za njih.
Oni so odvisni od mene, ne jaz od njih. Ti pa, si odvisna od njih, ker si pismeno neumna.
Moje mnenje, 24.09.2021 ob 12:37
Nisem cepljena in do sedaj me ni se nihce vprasal za pct.
Niti na UKC LJ…tam so mi ze vnaprej napovedali, da ko pridem, da me testirajo in to je to.
Bi pa vse cepljene prosila, da mi logicno razložijo zakaj moji tasci stoji zlica na rami ali na celu? Cepljena s Pfajzerjem.
Daj se hecat no
Forum je zaprt za komentiranje.