Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa daj zaprite že tega Darwina enkrat

Pa daj zaprite že tega Darwina enkrat

Pa mu onemogočite dostop to hašiša in alkohola, pa socialko mu ukinite, pa zaprite ga v zapor, da se malo ohladi. Mater, mi gre na živce.

Pa precepimo se že enkrat fajn, da gremo iz te krize.

Model je tako zeloo bolan, da si sam s sabo dopisuje – (monmonci & Darwin). To je ista oseba.

Mene pa nič ne moti. Ker ga ne berem.

Tak odziv se zgodi, ko nekateri drugim luč ugasnejo potem pa pride pod nickom Darwin in brez mu ne bu prižge LUČ.

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin100, 23.09.2021 ob 19:03

Tak odziv se zgodi, ko nekateri drugim luč ugasnejo potem pa pride pod nickom Darwin in brez mu ne bu prižge LUČ.

Tvojemu fotru je bila tudi luč ugasnjena.

Pa saj narod stoji cele dneve v vrsti za injekcije, baba zoprna! Kaj bi še rada? Glej ti raje, da ne boš pozabila iti na osvežilno tretjo dozo. Za to se raje brigaj! Si bila sploh na drugi?

darvin bluzator, 23.09.2021 ob 18:17

Pa mu onemogočite dostop to hašiša in alkohola, pa socialko mu ukinite, pa zaprite ga v zapor, da se malo ohladi. Mater, mi gre na živce.

Pa precepimo se že enkrat fajn, da gremo iz te krize.

Pa ne beri, če ti ne paše. Mogoče je povedal preveč boleče resnice, ane?

Fašist janša je svojim debilnim trolom napel, da morajo pri svojih debilnih izpadih biti bolj aktivni, ker jim voda teče v grlo in genocid ne gre ravno po planu.

Filozof brez pameti, 23.09.2021 ob 19:12

Tvojemu fotru je bila tudi luč ugasnjena.

Oče je meni luč jaz pa njemu. Vedno ko hodim z njim je on z menoj.

Darwin100, 23.09.2021 ob 21:03

Oče je meni luč jaz pa njemu. Vedno ko hodim z njim je on z menoj.

On je oče nas vseh, kdor ga seveda sprejme v svoje življenje. Za enkrat dopušča temnemu angelu, da počne, kar hoče. A ko mu bodo enkrat pošle moči, bodo vsi hudodelci šli z njim v pogubo.

Verjetno si ga vpel v jadro, ker se tako hitro obrača, ti daje burjo in se lah furaš z njegovo posmrtno energijo.

AHIDRAD

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close