Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Končno smo temno rdeči!

Končno smo temno rdeči!

V EU smo edina država trenutno obarvana temno rdeče. To je dokaz, da mi nismo za evropski kravelj ampak za balkansko čofotanje. Epidemije ne znamo ukrotiti in jo verjetno nikoli ne bomo. Upam, da nam sedaj Italija in ostale države vrnejo udarec ter zaprejo meje s nami in nas povsem osamijo, ter odrežejo iz evropskega prostora.

Zahvala gre predvsem protestnikom.

Ja kako pa ti veš, da so številke dejansko takšne, da spadamo med rizične? Ker so pristojni objavili?

Odgovor na objavo uporabnika
Janez810, 23.09.2021 ob 18:22

Ja kako pa ti veš, da so številke dejansko takšne, da spadamo med rizične? Ker so pristojni objavili?

Jaz se to tudi sprešujem. Ne vem, nek občutek imam, da so št. nižje.

Smo samo tam, kjer so bili drugi pred mesecem, dvema. In tako kot so tam okužbe začele padat same od sebe ali zaradi ukrepov, padajo tudi pri nas. Ups, ampak malo prehitro, da se lahko trkali po prsih, da so rešili državo s cepljenjem.

Dejstvo je, da je narod prekužen, zato bo možnosti za širitev okužb čedalje manj.

In kdo nas je obarval v to barvo? Po čem sklepaš, da je to resnica?

Eto…

Spremljam podatke, nič jasno.

Znižuje se 14 povprečje, mi pa krvavo rdeči.

Saj me ne čudi, saj so že zdavnaj prej predvideli in izračunali kdaj bo kaj.

Trudijo se z novo sprejetimi, samo skrbi me, da veliko teh  ki skrbijo za ljudi na respiratorjih nekaj ne dela ok, da jih toliko umre. Morda pa so aparature fuč in neuporabne.

Morda bi morali še kakšno drugo tehniko pomoči uporabiti.

S poročili v vseh medijih pa samo nabijanje o vseh teh številkah samo v službi profiterjev ( cepite se cepci  nam sporočajo). Seveda, še na 5 poživitveni se takoj sedajle prijavim.

Mrtve vsak dan odvažajo v tisočih. Do pomladi nas bo pol milijona manj. Cena nepremičnin bo padla.

Glavno, da nimamo epidemije, za razliko od drugih držav. Čeprav nam vladajo z odloki z dopisnih sej ob sobotah. Pojutrišnjem bo spet en tak dan, me prav zanima, kaj butalskega bodo zdaj naumili.

Kdaj pride pa do črne?

Mi mamo na hrvaskem eno druzinsko prijateljico. Drugace je iz skofljice. Pac na morju je skoz… In vceraj mi je mama rekla, da naj bi ji ona rekla… Da je plenkovic rekel da z 1.10. Ukinjajo vse mere. Kao mi se borimo ze skoraj 2 leti, ukrepi ne pomagajo, jaz nebom ljudi prisiljeval, otezeval in jim tezil…

*Ce sem prav razumel. Nisem dajal neke vaznosti temu… Pac boli me. Jst sm itak skoz u karanteni in izolaciji. Sam na par dni da grem po pico mi naj pustijo.

Pogoje PCT bi morali spremeniti v PC,    preden bo prepozno.   Bolnice se prehitro polnijo z anticepilci.    Sranje bo, ko bodo bolniki ostali pred zaprtimi vrati.

Marlon312, 23.09.2021 ob 18:20

Zahvala gre predvsem protestnikom.

Najlažje je s prtsom pokazat na nekoga in reči ta je kriv.

Anonimno 10202, 23.09.2021 ob 19:14

Najlažje je s prtsom pokazat na nekoga in reči ta je kriv.

Kaj pa tebi ni jasno?

Pa še ta dejansko nič ni kriv. Zbolevajo bolj ali manj le cepljeni

Marksella, 23.09.2021 ob 18:50

Pogoje PCT bi morali spremeniti v PC,    preden bo prepozno.   Bolnice se prehitro polnijo z anticepilci.    Sranje bo, ko bodo bolniki ostali pred zaprtimi vrati.

saj vrata so ze zaprta…ne vem kaj se cudite hehe

oihtgfsšć, 23.09.2021 ob 18:25

Smo samo tam, kjer so bili drugi pred mesecem, dvema. In tako kot so tam okužbe začele padat same od sebe ali zaradi ukrepov, padajo tudi pri nas. Ups, ampak malo prehitro, da se lahko trkali po prsih, da so rešili državo s cepljenjem.

Dejstvo je, da je narod prekužen, zato bo možnosti za širitev okužb čedalje manj.

Robi567, 23.09.2021 ob 19:35

Pa še ta dejansko nič ni kriv. Zbolevajo bolj ali manj le cepljeni

Zboleli so skoraj izključno cepljeni. Na daljši bolniški imamo tudi osebo, ki se po cepljenju kar ne more pobrati.

Zanimiva je radarska slika padavin. Tam gre tudi občasno kaj rdečega čez. Preverite, če tudi pri vas piše v ukazni vrstici browserja: Not secure

(vse je animacija)

Se opravičujem, da post ni povsem v skladu z naslovom teme.

jao tista fora k je vsak drug komentar od moderatorja. šefe nč bt dobr nam gre. zgleda da mate veliko skupnega z našo vlado. he he

Ne razumem, 23.09.2021 ob 19:31

Kaj pa tebi ni jasno?

Riba smrdi pri glavi!

Imam 3 cepljene sorodnike, ki so v zadnjem času zboleli, od tega je eden trenutno v bolnici. Res da ne morem posploševati na parih primerih, ampak cepivo očitno ni neka magična rešitev.

Ukrepi na državni države bi mogli biti naperjeni proti virusu. Ne pa tako kot zdaj, ko so narejeni izključno za dosego čimvečjega % precepljenosti, čimvečjega dobička posvečenih in je*anja ljudi v glavo.

Anonimno 10202, 23.09.2021 ob 20:17

Riba smrdi pri glavi!

Nisem vedel, da so protestniki neka glava. Čigava pa?

Tudi tega bo enkrat konec, ker ima vse svoj konec. Prirejajo stevilke kot jim pase. Se pa vprasam ali ti ljudje dejansko mislijo, da bojo ziveli tisoce in tisoce let.? Grabijo ze tako, kot bi bili vecni na zemlji. :))

Rdeči smo zato, ker leva stran dela vse, da vladi ne bi uspelo. Tudi če vsi pocrkamo, samo da so lahko proti vsemu dobremu in koristnemu za narod.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close