Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Volil bom zorana stevanoviča stranka pravica

Volil bom zorana stevanoviča stranka pravica

Včraj sem zasledil, kako se en najbrž razočarani prisklednik, buni nad zoranom, češ kakšne mahinacije da s egre v mestnem svetu, pa kako je zase na državne stroške nekja nakupoval in da se mu gre samo za svojo lastno korist.

Mislim si, da to drži. Pa ga bom vseeno volil, saj se edini zavzema za SVOJO in MOJO prvaico do prostovoljnega cepljenja in edini SE ZAVEDA, da je korona velik biznis in velik nateg . Jaz osebno si mislim, da so cepiva strupi, kar je povedal v svojem videu tudi mislim dabivši podpredsednik pfitzerja, ki ima 3 doktorate. Se pravi več kot mnogi naši infektologi skupaj, se opravičujem, če se motim. Vsekakor pa je bil v vrhu farmacevtske industrije, kar noben našin ni in nikoli najbrž ne bo, govorim za velikae pfizer in podobni.

Sicer se mi smilijo tudi lukati pa alenke, židani, fajonova, šarec in podobni v opoziciji in poziciji, ker zaradi dobrobiti in sekirancije zame kot navadnega državljana, ne spijo, menda imajo nekateri zaradi tega nočne more in take in drugačne težave, saj jim je skrb za mene pa navadnega državljana prva in edina stvar zaradi katere so šli v politiko. Ni jim mar zase pa za svoje vsakokratne politične, povezave, take in drugačne biznis povezave, nastavljanje svojega kadra po klanovskem ali žlahtničnem načelu. Ne, oni tega ne počnejo, so samo in izključno na oblasti zame , za moje dobro in to že 30 let. Zato je tudi zdravstvo v tako dobri kondiciji, da čakam na napotnico 2 ali tri leta ali pa sploh ne pridem na vrsto. Zato so tudi druga področja države tako super urejena, da imamo mi navadni državljani toliko koristi od vsega in smo srečni in zadovoljni.

No pa bom vseeno volil g Stavanoviča, čeravno s emi kot rečeno, opozicijski smilijo.

Še en nov ksiht? Ni čudno, da jajo vlada.

Tudi če dobi 100 jurjev na mesec v politiki, ker si je prizadeval za prostovoljno cepljenje, naj  jih ima.

Lahko zasluži tudi 100.000 na mesc,  če bomo zato vsi imeli prostovoljno pravico do cepljenja brez terorja.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 23.09.2021 ob 10:20

Še en nov ksiht? Ni čudno, da jajo vlada.

Za vladavino Jajota se lahko zahvališ SD, ki so izsiljevali in Šarcu, ki je dal odpoved. Zdaj pa iz opozicije jokajo, folk pa lepo pozabi do naslednjih volitev.

Mah, zdaj lahko govori, ker ni na oblasti. Potem bi se tudi on moral držati večine teh koronapravil.

Hehe, 23.09.2021 ob 11:59

Za vladavino Jajota se lahko zahvališ SD, ki so izsiljevali in Šarcu, ki je dal odpoved. Zdaj pa iz opozicije jokajo, folk pa lepo pozabi do naslednjih volitev.

Jaz sem pa mislil, da od SD-ja in Marjana Šarca ni ostalo nič koristnega. Sem vesel, da so le naredili nekaj dobrega za državo.

volil bom stevanoviča, 23.09.2021 ob 10:00

Včraj sem zasledil, kako se en najbrž razočarani prisklednik, buni nad zoranom, češ kakšne mahinacije da s egre v mestnem svetu, pa kako je zase na državne stroške nekja nakupoval in da se mu gre samo za svojo lastno korist.

Mislim si, da to drži. Pa ga bom vseeno volil, saj se edini zavzema za SVOJO in MOJO prvaico do prostovoljnega cepljenja in edini SE ZAVEDA, da je korona velik biznis in velik nateg . Jaz osebno si mislim, da so cepiva strupi, kar je povedal v svojem videu tudi mislim dabivši podpredsednik pfitzerja, ki ima 3 doktorate. Se pravi več kot mnogi naši infektologi skupaj, se opravičujem, če se motim. Vsekakor pa je bil v vrhu farmacevtske industrije, kar noben našin ni in nikoli najbrž ne bo, govorim za velikae pfizer in podobni.

Sicer se mi smilijo tudi lukati pa alenke, židani, fajonova, šarec in podobni v opoziciji in poziciji, ker zaradi dobrobiti in sekirancije zame kot navadnega državljana, ne spijo, menda imajo nekateri zaradi tega nočne more in take in drugačne težave, saj jim je skrb za mene pa navadnega državljana prva in edina stvar zaradi katere so šli v politiko. Ni jim mar zase pa za svoje vsakokratne politične, povezave, take in drugačne biznis povezave, nastavljanje svojega kadra po klanovskem ali žlahtničnem načelu. Ne, oni tega ne počnejo, so samo in izključno na oblasti zame , za moje dobro in to že 30 let. Zato je tudi zdravstvo v tako dobri kondiciji, da čakam na napotnico 2 ali tri leta ali pa sploh ne pridem na vrsto. Zato so tudi druga področja države tako super urejena, da imamo mi navadni državljani toliko koristi od vsega in smo srečni in zadovoljni.

No pa bom vseeno volil g Stavanoviča, čeravno s emi kot rečeno, opozicijski smilijo.

ha ha ha ha ha ah, spet vas bo nekdo nategnil, mar nisi ravno ti zagovarjal nekaznovanost v primeru IJJ, češ pravnomočno obsojen ne more biti v parlamentu, ta ćefur je v službi popival,streljal s službeno pištolo, pa strelišče tu ne šteje, nadalje je poizkušal ogoljufati zavarovalnico z nameščenim karabolom, nadalje je kradel državni denar, kot krona vsega pa si je kot svetnik MO Kranj dal izplačati denar za pravno pomoč, porabil pa ga je za odvetnika v treh sodnih procesih proti njemu , pa ti  procesi niso posledica svetniške funkcije, MO ga je pozvala k vrnitvi denarja, pa le tega ni vrnil, sedaj ga tožijo za vračilo nenamensko porabljenega denarja….

Potem pa spusti takega odojka h koritu, ta bo šele kradel, stari prasci rabijo bore malo v primerjavi s takim lačnim pujsom.

Raje kogarkoli volim, kot pa enega capca.   Icevici nam ne bojo vladali v Sloveniji.

Majke mi, jaz ga prav gotovo ne bom volil.

Ne razumem, 23.09.2021 ob 12:13

Jaz sem pa mislil, da od SD-ja in Marjana Šarca ni ostalo nič koristnega. Sem vesel, da so le naredili nekaj dobrega za državo.

SD po anketah je na drugem mestu, takoj za SDS, hkrati so v koaliciji KUL proti vladi. Eh, levica je čisti poden, slabša od desnici, čeprav mi tudi desnica ni ok. Koga naj volim, najverjetneje nikogar.

To je to, nimaš koga za volit, če ti ni za desnico, je levica še večji poden.

Tega, ki je bil visoko v SNS stranki, ne bom volila.

Otis, 23.09.2021 ob 13:49

Majke mi, jaz ga prav gotovo ne bom volil.

Logično, da ga fašisti ne boste volili.

Niti slučajno ga ne bom volila. To je kukavičje jajce, ki bo po volitvah obrnilo ploščo in rinilo Janši v rit. Tako kot Jelinčič.

Robi567, 23.09.2021 ob 14:51

Logično, da ga fašisti ne boste volili.

Logično, samo bedaki ga bodo.

Slovenijo Slovencem!    Volil bom Slovenca !   Kam pa pridemo, da nas bodo komandirali neki jugosi.

Super je on, lepo levici drobi glasove, kar tako naprej..

Ne morem voliti človeka, ki ga v Kranju poznamo po nečednostih in ki je bil včasih član SNS. No way.

Jaz ga bom volil potem, ko bom izvoljen v Republiki srpski.

kako to misliš, 23.09.2021 ob 15:57

Super je on, lepo levici drobi glasove, kar tako naprej..

To ti misliš. Poznam SDS-ovca, da ni večjega. Pa se je že malo naveličal, da edini v družbi zagovarja JJ-ja, ko se vsi zgražamo. In že reče zadnjič, da je slišal za nekega tipa, ki je baje Bosanc, ampak dobro govori. 🙂 To je alternativa, pravi.

Priceless. :))

A ni bil on pri Jelinčiču? Mi je smešno da se nekdo včlani v stranko ki prav grdo govori o takšnih kot je sam (na vozove pa na jug).

Tale Zoran Stevanovič je zavohal svojih pet minut. Itak pa vemo, kaj se dogaja z novimi obrazi na levici. Gredo na odpad zgodovine.

ha ha ta greznica od mona je res meka anticepilcev da so še politični oportunisti zavohal potencialne volilce. sm ta folk ne hod na volitve. sm gopca po netu. upsi.

Bivši SNS-jevec je nov obraz levice? ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close