Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prst v rit

prst v rit

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/cepljeni-naj-se-ob-sumu-na-okuzbo-ne-testirajo-s-hitrimi-testi-temvec-s-pcr-testi/594785

jaz sem nepismen in neizobražen. dejstvo. zato pač ne morem procesuirat ter razumet najbolje. mi lahko kdo prosim čisto preprosto in po kmečko razloži kje je potem bistvo in point cepljenja?

aha… prst v rit.

ja. kratko in jedrnato. 😉

Danes kazalec, cez par dni mezinec…

Čez en teden cela roka, do komolca.

Odgovor na objavo uporabnika
Bralec, 22.09.2021 ob 13:40

Čez en teden cela roka, do komolca.

cela roka do kolen ????

Obenem pa propagirajo kako koristno je cepljenje, pa kako je življenje enostavno:-DD

wd40a, 22.09.2021 ob 14:14

Obenem pa propagirajo kako koristno je cepljenje, pa kako je življenje enostavno:-DD

Za njih verjetno je, ki si sami pišejo pravila in potrdila in so plačani toliko, kot si vzamejo.

🙂 in ti si jim verjel… pa so te revčka vseeno tako grdo okoli prenesli

HA HA HA!

Že dolgo je znano, da bo z 18.10. PCT postal T.

janez171, 22.09.2021 ob 14:17

🙂 in ti si jim verjel… pa so te revčka vseeno tako grdo okoli prenesli

Bil je pogoj cepljen ali šiht.

ne ne ne… TI, cepljen ali šiht…

nič novega, 22.09.2021 ob 14:31

HA HA HA!

Že dolgo je znano, da bo z 18.10. PCT postal T.

Se pravi da je ta prav biznis postal testiranje, za jajotove naključne znance… še teh par cepiv posmodijo, ki se jim svaljakajo v hladilnikih. Kul.

Daj, somebody, niko in ništa – nimaš službe, nimaš lajfa, samo tukaj visiš in bluziš. Verjameš samim fanatikom – islamistom, zdaj pa še tem antivakserjem. Možgane imaš pa zato, da ti glave ne odpihne.

Seveda je smisel. V tošelnih nekaterih prikoritnikov. Bolje rečeno na računih tam daleč za sedmimi morji.

hahahahahhahahahahahhaha

kaj te muči? hitro povej pod tuš moram.

wd40a, 22.09.2021 ob 14:39

Bil je pogoj cepljen ali šiht.

🙁

Boš na tretjega tudi šel? Ker bo pogoj tretji ali šiht.

janez171, 22.09.2021 ob 15:03

hahahahahhahahahahahhaha

kaj te muči? hitro povej pod tuš moram.

Če prav razumem imaš raje prst v rit kot biti cepljen? Pogosto prakticiraš?

res zanimivo, 22.09.2021 ob 15:13

Če prav razumem imaš raje prst v rit kot biti cepljen? Pogosto prakticiraš?

Ja, on si kar naprej z roko umiva rit.  Ker baje da je kar naprej umazana ???

Ja. Seveda. Ti si jo ne?

Koje djecje fore. A ko si s papirjem… A sploh kaj narediš? Eeee moj wede… Ko ti je kriv? Kako si to planiro? Dze su ti pare? Kako nema? Sory prijatelj… Sory… Tako je. Ce si nesposoben si nesposoben. Eeeee moj ti…. I bez para i sa usranom guzicom. Mislim… Se ma taksen sploh kaj za javljat?

Kaj naj ti recem. Še po eno dozo teci… Nimas kaj… Ce mas pa znake pa na pcr test… Kje je problem? Jst ga ne vidim.

janez171, 22.09.2021 ob 13:08

jaz sem nepismen in neizobražen. dejstvo. zato pač ne morem procesuirat ter razumet najbolje. mi lahko kdo prosim čisto preprosto in po kmečko razloži kje je potem bistvo in point cepljenja?

Janez poanta je v denarju, dodatkih in nadzoru ljudi.

Ni mi jasno, kaj tako paniko okoli delte zganjajo. Je kot prehlad, a imaš prehlad na kovid pa si negativen. Toliko o hitrem širjenju.

In cepiva proti prehladu ni, drugače bi ga že stoletja imeli, pa prehlad povzroča več kot 200 virusov. Le zakaj je delta neki posebnega med temi 200 virusi? AJA-le ta prinaša keš požrešnim vladujočim po vsem svetu.

Janez337, 22.09.2021 ob 15:37

Ja. Seveda. Ti si jo ne?

Koje djecje fore. A ko si s papirjem… A sploh kaj narediš? Eeee moj wede… Ko ti je kriv? Kako si to planiro? Dze su ti pare? Kako nema? Sory prijatelj… Sory… Tako je. Ce si nesposoben si nesposoben. Eeeee moj ti…. I bez para i sa usranom guzicom. Mislim… Se ma taksen sploh kaj za javljat?

Kaj naj ti recem. Še po eno dozo teci… Nimas kaj… Ce mas pa znake pa na pcr test… Kje je problem? Jst ga ne vidim.

ti pa kar v ritko….hahaha

pece pece, 22.09.2021 ob 16:24

ti pa kar v ritko….hahaha

Stari a ni smesno…

Das kancek kreme na vrhnjo stran dlani… Pa z papirjem obrises… A je tako da vonj in duh ostaneta. Ze ce je kaksna taka bolj mastna ostane sled. A si kaj naredil ce samo z papirjem?

A vidis… Magarci koji knjige nose. Eeeee moj vede. Ne mozes ti samnom. Pac ja… Nic nisem naredil za to. Edino da sem sel tam cez kjer scavnica gre. Ti prav tako. Ampak ce gledamo v tvojem sistemu vrednosti??… Ni primerjave.

Kje bova zacela? Pri barvi oci? Kraju bivanja? Starosti?? Ja mlad ti star. Eeeee moj vede…. Ti ne pomaga nic. Edino pri lepopisu me kosiš… A ostalo… Nema te. Ni primerjave. Ti si svoje rekel in odsluzil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close