Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je sramotno ljubiti Bosanko

Ali je sramotno ljubiti Bosanko

ali se lahko dva ujameta glede na kulturno razliko. Po mojem to ne bi smela bit ovira za zivljenje v dvoje. Jaz sem se prvic v zivljenju znasel v taksni situaciji, da se bom porocil z bono.

Čuti budalo jedna pala ti je kašika u med. Ma kaka kašika… Sjekira! Ženi to!!!

dons moreš ljudi ločit po muziki, še v jugi je bil Sarajevo rock središče, od Indexov, Bjelog dugmeta do Plavog orkestra…., če je jugo pop rokerica ne boš imel problema. Če je pa bolj na pink varianto, pol pa zna priti do problemov, če se sem preseli.

Ljubezen ne pozna meja…poizkusita zakaj ne…

Drugače pa , če ni za bit, je za it….

Tako , da nič ni za zmeraj…kar pogumno…

seveda se lahko ujameta. če boš pa z bosanko in si ti slovenc… mislim, da tukaj ni nekih težkih pretiranih razlik, da ne bi mogla shajati.

Zelo!

Ne ves kakega hudica si navleces, da te obere do kosti in njena ozja in sirsa familija.

Vse je odvisno od njene mentalitete in zavedanja.

Drugace pa jugo slej ko prej pokaze svoj obraz… zal ( pa sem naivno verjela prej…) kot prijatej/ ica ali kot partner

Odgovor na objavo uporabnika
Gledalec, 22.09.2021 ob 11:58

Vse je odvisno od njene mentalitete in zavedanja.

Drugace pa jugo slej ko prej pokaze svoj obraz… zal ( pa sem naivno verjela prej…) kot prijatej/ ica ali kot partner

A Slovenci pa veljajo za najbolj posten, casten, empaticen, pravicen in kot kruh dober narod? ?‍♀️?‍♀️??

ajd ne seri, 22.09.2021 ob 12:16

A Slovenci pa veljajo za najbolj posten, casten, empaticen, pravicen in kot kruh dober narod? ?‍♀️?‍♀️??

Imajo svoje fore. Kakor povsod so izjeme redke.

Sicer pa če se že avtor sam sprašuje javno…

Jat se ne bi s tem hvalil. V bistvu bi me res bilo sram . Cefurkam se takoj vidi, kam sodijo.   V sluzbi z nobeno od njoh nisem imel dobrih izkusenj.

Ene so čist ok. Nobene razlike od bolj evropskih:-D Za živet pa… verjetno se boš bolj ti prilagajal, kot pa ona.

Narodnost sama se mi sploh ne zdi problem, kulturne razlike pa zelo. Redkokje se je obdržalo, velikokrat pa je bil ta razhod povezan z veliko težavami.

Sramotno ni. Razlike med dvema pa večinoma vodijo v konec veze. Ni bistvo veze, da sta si različna, ampak podobna. Ni bistvo veze v prilagajanju in kompromisih ampak sodelovanju. jao da kompromisiram z nekom ves lajf-ni šans! Sodelujeva in je obema okej in sva kot posameznika zadovoljna in srečna v skupni celoti-eto to pa! da se kregam zaradi sklepanja kompromisov, ker en bi tako drugi tako ali se z veseljem pogovarjam, smejem s to osebo je ogromna razlika. In bistvo je v podobnem pogledu na lajf, ne različnem.

To je lahko samo Srbkinja ali pa Hrvatica iz Bosne. Muslimanke ti njena familija ne bo dala – ker si za njih prokleti nevernik. Tako piše u tistem zajebanem koranu, kjer je itak ogromno svinjarij pa slaviju tudi pedofilskega preroka Muhameda. Ampak Bosanski muslimani (žal poturčeni Srbi in Hrvati) se tega na polno držiju. Pa še vedno bolj su fanatični. Islam je kuga človeštva!

je bolje, da ti Bosanka pere noge kot pa da ti Slovenka pere mozgane.

Bem mu… Od kako sam cuo za olupku ne znam ko mi glavu nosi. Puko skroz.

Vidis…

Čifurka… skida muzu olupku sa vocki.

A slovenka… Skida muzu kožu s ledza.

Poznam par takih, ki so oženili bosanke. Noben ne sme pisnt od njih!!!

To je taka komanda, pa bol zate da se ne upiraš!

Sem čistokrvni Slovenec, moja pa je Bosanka (ne muslimanka). Midva se imava odlično in meni osebno Slovenke iso glih nevem kaj. Prav lepe Slovenke še nisem srečal, vsaj ne v živo. So bodisi kobilaste, zavaljene in neurejene. To meni ni všeč. Tiste, ki pa izgledajo vredu, so pa pametne in ukazovalne… Za mene, Slovenka, ne hvala.

S cefurji obeh spolov so sami problemi.   Ne priporocam, da se petljas z njim.  Slabe izkusnje.

imam Slovenca samo zato, ker našim moškim ne moreš ukazovat. So preveč trmasti in tupi, Vas Janeze pa lahko motamo oko prsta kolikor želimo.

kaj pa vem. Jaz se še z nobeno Slovenko nisem tako ujel kot se z njo. Sva popolni nasprotji. Kot noč in dan. Pride trenutek, ko se skregava, ampak v spalnici se vse pogliha.

janez171, 22.09.2021 ob 11:04

Čuti budalo jedna pala ti je kašika u med. Ma kaka kašika… Sjekira! Ženi to!!!

Hahahahaha?

Če fur je stanje duha , in ne narodnost. In več je podobnosti med ljudmi iz mest različnih držav kot pa med meščanom in podeželjanom iz iste države. Za zafrkancijo- poglej kmetijo klarksona.

Najboljse so mesanke.

pol slo pol bosanka.

Ljubezen ni nikoli sramotna, tako kot spostovanje ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close