IMETI DEVICO
Veste kaj, dobro je imeti devico za prijateljico, namreč tisto, ki je rojena konec avgusta ali v začetku septembra.
Iz mojih izkušenj so to dobre ženske, zveste, zabavne, prizemljene.
Imajo veliko dobrih lastnosti.
Med drugim so dobronamerno iskrene,
kaos spreminjajo v red,
so praktične za obrazložitev
ne bodo pozabile na pomembne datume
so zelo priročne za pomagati.
Kar izberite devico in ne bo vam žal, tisti pa ki jih že imate, jih obdržite, potrudite se.
za prijateljico, 22.09.2021 ob 09:59
Veste kaj, dobro je imeti devico za prijateljico, namreč tisto, ki je rojena konec avgusta ali v začetku septembra.
Iz mojih izkušenj so to dobre ženske, zveste, zabavne, prizemljene.
Imajo veliko dobrih lastnosti.
Med drugim so dobronamerno iskrene,
kaos spreminjajo v red,
so praktične za obrazložitev
ne bodo pozabile na pomembne datume
so zelo priročne za pomagati.
Kar izberite devico in ne bo vam žal, tisti pa ki jih že imate, jih obdržite, potrudite se.
In perfekcionistke, odlične mame. Ampak ne škodi ji ali še huje, njenim mladičem. Potem boš videl vraga v vsej njegovi veličini.
imam enga kolega rojenega v tem obdobji, izobraženega, razgledanega in lahko samo rečem, kapo dol, človek, na mestu, da večji ne more bit.
Drugače so mi pa ljudje v tem znaku vedno delovali čudni, tako, da sem bil res orng presenečen, ko sem skontal kaj je po horoskopu, saj je vedno za rojstni dan v tem obdobju častil pojedino in pijačo, tako kot jst seveda, pač v drugem mesecu….
Ja, JJ je devica.
In device so, kar jih poznam, pravi controlfreaki. Vse mora biti tako, kot so si one zamislile, pa tudi to, kar je nekdo zgoraj napisal, da če se zlažejo, si celo zgodbo izmislijo, tako da na koncu še same verjamejo, da je bilo tako. V bistvu si naredijo v glavi cel scenarij, zakaj so bili drugi krivi, da so one nekaj (slabega) naredile in da v bistvu zato njihovo dejanje sploh ni bilo slabo ampak glede na (prirejene, izmišljene) okoliščine povsem upravičene.
Res je, 23.09.2021 ob 08:56
Ja, JJ je devica.
In device so, kar jih poznam, pravi controlfreaki. Vse mora biti tako, kot so si one zamislile, pa tudi to, kar je nekdo zgoraj napisal, da če se zlažejo, si celo zgodbo izmislijo, tako da na koncu še same verjamejo, da je bilo tako. V bistvu si naredijo v glavi cel scenarij, zakaj so bili drugi krivi, da so one nekaj (slabega) naredile in da v bistvu zato njihovo dejanje sploh ni bilo slabo ampak glede na (prirejene, izmišljene) okoliščine povsem upravičene.
Točno to. Prepričajo ljudi, da jim nekaj zaupnega povedo, jim pritrjujejo, češ to je zaupno, potem pa prenašajo te zadeve na okrog, potem pa, saj je ona rekla, same pa so zelo pametne in se rade kitijo s tujim perjem, da pridejo na položaj.
Nepredvidene, pazite se jih, kaj jim zaupate.
Forum je zaprt za komentiranje.