Spoznala sem moškega, ampak…
Star je 33 let, lani je šel narazen s partnerko, imata 3 leta starega otroka. Živela sta pri njenih, nato se je on odselil nazaj domov. Tako da sedaj živi pri starših. Ne vem no, zdi se mi kul, prijazen, pošten, skuliran. Ampak ko pa sem vsa za dejstva, ki sem jih zgoraj napisala naštela kolegicam, se jim je prižgal rdeč alarm. Ima pa službo, svoj avto…
Kaj točno jih pa moti? Da živi doma? One so vse na svojem? Ti tudi? Da ima otroka? Ti je bolj pomembno kaj tvoje prijateljice mislijo, ali ti je bolj pomembno kako se ob njem počutiš? Ker če prvo še resno nisi zrela za vezo. Mislim če te moti otrok pač pojdi stran. Ker to se potem samo stopnjuje. Če te moti da živi doma ker ti pač živiš samostojno na svojem, pač premisli če je to res tako moteče da si se pripravljena vezi odpovedat. Predvsem se nauči sama svoje odločitve sprejemat.
HeatherW, 21.09.2021 ob 21:14
Star je 33 let, lani je šel narazen s partnerko, imata 3 leta starega otroka. Živela sta pri njenih, nato se je on odselil nazaj domov. Tako da sedaj živi pri starših. Ne vem no, zdi se mi kul, prijazen, pošten, skuliran. Ampak ko pa sem vsa za dejstva, ki sem jih zgoraj napisala naštela kolegicam, se jim je prižgal rdeč alarm. Ima pa službo, svoj avto…
Kakšen alarm?Kje pa piše, da je on zamočil v zvezi?
Kje piše, da je bil odsotni oče in zanič mož?
Kolegicam se o tem ne govori.Samo eni dobri dobri prijateljici.
Kajti zapomni si : Vse novice niso za vsa ušesa!
Sama se prepričaj najprej kakšen človek je.Kolegice naj nimajo NIČ pri tem.One so itak: 1.ene so fouš
2.druge malo žleht
3.tretje ne privoščijo
Zato bodi tiho o svoji zvezi in ne razkrivaj enim napol kvazi prijateljicam.
in kje piše, da je zato slab človek, če ima otroka od prej?
Tudi tebi bi se lahko zgodilo.In tvojim “kolegicam”.
Drugo vprašanje pa je, če boš ti prenesla , da ima otroka.Niso vse take, ni pa to nič tako usodnega, če si prijetna oseba in imaš rada otroke.Sicer je pa on oče in otrok ima tudi mamo.Tako, da ne boš nadomestna mama.Onadva sta dolžna ukvarjati se z otrokom.Ti pa imaš lahko z njim samo prijeten odnos.
kaj ima to veze da ima sluzbo in svoj avto????
ima OTROKA to je najvažnejše.
nikoli ne boš prva.
O seveda je še kako pomembno, da ima službo in avto.To pomeni, da ima v glavi red in da je deloven!
Lahko je prva, zakaj ne.
Ljubiti dekle, žensko je nekaj drugega, kot imeti rad otroka.Z dekletom se pogovarjaš in ukvarjaš drugače, kot z otrokom.
Če bo tudi ona dobila pravo dozo pozornosti in bila ljubljena od njega,če se bosta ujela in bosta kompatibilna, bo tudi otrok lahko dobil od obeh pravo mero pozornosti.Vse se da, če se oba potrudita.
Če je pravi, bo imel rad oba.Njo in otroka.
Jeba289, 21.09.2021 ob 22:18
Glupace z belim tokom se oglašajo. Današnje ženske ste prave kače. Prav pazit moreš kateri ga narediš. Vcasih je bols 2 gumici gor dati za ziher. Da ne govorimo o vaši utrujenosti, ter kako je vse brez veze. Pa otroka morate imeti, ker ga ima kolegica. Otrok pa na koncu več pri babici kot pri mami…
Da.Moški pazite, kam gre vaša sperma.
Itak je pa 3/4 slovenskih moških nesposobnih za dom in družino.
Zato si redno natikajte kondome ali pa se dajte precvikati.
Janez337, 21.09.2021 ob 23:18
Ja. Pustil vse skupaj. Mislim… Kaksen je to izobrazevalni sistem kjer otroci ne znajo prepoznat ponzija. Sploh ne vedo kaj to je.
Jaz nocem sole. Jaz hocem in delam na tem da “u can only shut the fuck up when u see me”.
Tud prav.
Zdaj pa spat.Lahko noč.
Forum je zaprt za komentiranje.