Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljen sem in šef zahteva, da se testiram vak teden

Cepljen sem in šef zahteva, da se testiram vak teden

Firma časi HAG teste. Testirat se moramo vsi pred tajnico. Jaz sem cepljen, vendar šef zahteva, da se cepimo tudi cepljeni. A lahko zavrnem?

Ja a niste cepci odgovorni?

Prav je da se testiraš, ker cepljeno ne pomeni tudi ne prenašanje virusa dalje v kolektiv.

Uh… Pardon. Cepljeni. Ne vem kako je to avto corection popravil. Cepljeni.

Pri moji kolegici v firmi je ena okuzena sodelavka okuzila pol firme, od takrat imajo hitre teste za vse, vsak drugi dan se testirajo cepljeni in necepljeni, direktor pravi, da mu je vseeno, ce se cepijo ali ne, sam da so negativni, da tak zastoj firme s polovico na bolnisku ne bodo se enkrat preziveli.

Jaz delam z ljudmi, tudi cepljena. Pa dobimo teste, da se sami doma testiramo, ker cepljenje pač ni 100%. Meni to ni panika. Itak se sama testiram pa čas se šteje ko  delu, čeprav to doma naredim.

Meni to ni panika. Sem pa skoz v tesnem stiku z ljudmi. Tako, da kar veliko možnosti za okužbo. Za odrasle je itak obvezno, da imajo PCT,a mpak imam tudi veliko opravka z otroci. Pa ja, če se je včeraj testiral nekdo, je lahko danes že kužen. Cepivo pa ni 100%.

Firma ne časti HAG testov, ampak vam časti komplete za hitro samotestiranje. In ti veljajo samo za delovno mesto.

In ja, šef lahko zahteva samotestiranje od vseh, ker ne sme vprašati, ali si cepljen ali ne.

BTW – cepljeni prav tako lahko zbolite in cepljeni prav tako raznašate virus, če ste okuženi.

Imaš pametnega šefa. To, da si cepljen še ne pomeni, da nisi pozitiven, da nisi bolan in ravno tako lahko prenašaš.  In prav je, da se testiraš.

Vaš šef je odgovoren in razmišlja s svojo glavo. Zaupaj mu in sodeluj, to je za dobro kolektiva.

Odgovor na objavo uporabnika
jožek jožica, 20.09.2021 ob 12:12

Firma časi HAG teste. Testirat se moramo vsi pred tajnico. Jaz sem cepljen, vendar šef zahteva, da se cepimo tudi cepljeni. A lahko zavrnem?

Ja, kaj – a zdaj pa kar naenkrat kot cepljen nočeš bit solidaren do sodelavcev? Kapodol pred takim delodajalcem – ne dela nobenih razlik – je pravičen -ker noče met sranja – ker ve, da širijo vsi, necepljeni in cepljeni.

Če je vojna, je vojna za vse.

če nimaš potrdila, da si psihični bolnik, ne moreš zavrnit testiranja. kAKO VAS PA TESTIRAJO. vAM KAJ PORINEJO V RIT?

Če si pozitiven na testu, ki velja samo za službo,  še vedno lahko greš kamorkoli in tam kažeš potrdilo, da si cepljen.

Edino pravilno!

In potem, če ti test pokaže, da si pozitiven?

Desperadodajka, 20.09.2021 ob 13:49

In potem, če ti test pokaže, da si pozitiven?

Potem gre na PCR test. Pokliče svojega zdravnika in ta ga napoti na PCR test. Pa saj je jasno, no.

pcr, 20.09.2021 ob 13:57

Potem gre na PCR test. Pokliče svojega zdravnika in ta ga napoti na PCR test. Pa saj je jasno, no.

Ja, ampak potem spet delo trpi. A niso lastniki firm za cepljenje, ker po njem so vsi imuni in delovni proces nemoteno teče?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close