Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj ste danes vse pojedli

Kaj ste danes vse pojedli

Z: ajdova kasa, orescki, maline

M: vaniljev sladoled z zitno kavo( ker sem delala tiramisu in namesto prave kave sem piskote namakala v zitno kavo zmesano z van.sladoledom)

K: domaci njoki, kotlet, paradiznikova solata

V: na pari kuhano – losos, spinaca, korencek

Enih 2.500kcal sem pojedla in spila danes. Obicajno pojem pol manj.

Odgovor na objavo uporabnika
pojedla vse, 19.09.2021 ob 20:19

Enih 2.500kcal sem pojedla in spila danes. Obicajno pojem pol manj.

Kaj pa od hrane to? ??

Nisem jasnovidna kaj si jedla danes. ??

Danes ni bil moj dan:

Zajtrk popečen kruh z maslom, kava, nekaj fig.

Kosilo goveja juha z rezanci, korenjem in govejim mesom.

Popoldan sem si zaželela pomfri in sem ga kupila v Macu.

Zvečer pa katastrofa. Tri kose kruha s pašteto, dva kinder delice, precej fig in dva kozarca švepsa.

Naj povem, da pomfri jem mogoče enkrat na mesec. Pašteto pa mogoče trikrat na leto. Verjetno je vse skupaj posledica zgodnjega kosila preden sem šla na 10 km pohod.

Jaz sem tudi pretiravala. Mi paše, ker se je shladilo in sem že v četrtek razmišljala, kako bi pasal ričet čez vikend, po dolgem času. Na koncu se je pa na ognju cmarila goveja juha namesto ričeta.? Po dolgem času spet hren, zraven pa krompir iz pečice, solata. Popoldan zdrobovo pecivo. Pripravila sem si proseno kašo za jutrišnjo malico in sem jo obvezno morala poskusiti že danes.? Zjutraj sem jedla palačinke, ostale so od sobote. Nič, bo pa jutri popoldne kakšna zelenjavna mineštra in količinsko bolj po pameti.

Je bil dober tiramisu?

Zjutraj popečen toast, z maslom jn medom, čaj.

Kosilo špageti, solata.

Popoldan pa samo še grozdje.

Nic mi ni pasal jest. Nas je Darwin tako celi dan fojtral z svojimi sranji, da sem pun kot brod.

Z:Kruh+ maslo+sir+kava z mlekom vse x 2

K:nudli+losos+špinača+solata+ chia puding z gozdnimi sadeži

V: sir+grisini+ kozarec vina

Anonimno 7866, 19.09.2021 ob 21:01

Jaz sem tudi pretiravala. Mi paše, ker se je shladilo in sem že v četrtek razmišljala, kako bi pasal ričet čez vikend, po dolgem času. Na koncu se je pa na ognju cmarila goveja juha namesto ričeta.? Po dolgem času spet hren, zraven pa krompir iz pečice, solata. Popoldan zdrobovo pecivo. Pripravila sem si proseno kašo za jutrišnjo malico in sem jo obvezno morala poskusiti že danes.? Zjutraj sem jedla palačinke, ostale so od sobote. Nič, bo pa jutri popoldne kakšna zelenjavna mineštra in količinsko bolj po pameti.

Je bil dober tiramisu?

Jaz sem se pa danes morala prav silit jest. Nimam apetita…( skrbi me za zdravje…)

Tiramisuja se nisem jedla, je se v hladilniku( moj del), nimam apetita. Hci je kar zmazala, ma se ze spogleduje z mojim delom.???

Mi je pa kombinacija zitna kava( seveda precedim) in jo vroco zlijem po vaniljevem sladoledu prav super( sploh se ne opazi da ni prava kava). Sladoled je hoferjev, bourbon vanilija 2500ml. Tako imam namesto ledene kave. V to mesanico sladoleda in zitne pa namocim piskote namesto prave kave. Okusno. Provaj kdaj.?

Anonimno 7693, 19.09.2021 ob 21:14

Z:Kruh+ maslo+sir+kava z mlekom vse x 2

K:nudli+losos+špinača+solata+ chia puding z gozdnimi sadeži

V: sir+grisini+ kozarec vina

Chia namocis samo v rastlinsko mleko in das gor sadeze, ali kako drugace?

Šnelca_783, 19.09.2021 ob 21:16

Chia namocis samo v rastlinsko mleko in das gor sadeze, ali kako drugace?

ZMiksam banane+kokosovo mleko pa danes sem še par zmrznjenih jagod dodala. Je ok, če nimaš ravno čokolade doma. Sicer pa ‘preveč’ zdravo za vsak dan

Anonimno 7693, 19.09.2021 ob 21:21

ZMiksam banane+kokosovo mleko pa danes sem še par zmrznjenih jagod dodala. Je ok, če nimaš ravno čokolade doma. Sicer pa ‘preveč’ zdravo za vsak dan

Aha, hvala. ?

Turska crna kava brez dodatkov,

2xToast sendvic s kuhanim prsutom in mozzarelo

1x hruška Abata

Rižota s pisc. Mesom, korenjem, koruzo in grahom in zelena solata ( za juho danes ni bilo casa)

150g cokolade z mandlji

Ingverjev čaj z medom in limono

2 palacinki z nutelo

Cez cel dan cca 2l vode iz pipe

ce pijes prevec vode iz pipe se baje lahko zastrupis. Tako sem slisala.

Šnelca_783, 19.09.2021 ob 21:14

Jaz sem se pa danes morala prav silit jest. Nimam apetita…( skrbi me za zdravje…)

Tiramisuja se nisem jedla, je se v hladilniku( moj del), nimam apetita. Hci je kar zmazala, ma se ze spogleduje z mojim delom.???

Mi je pa kombinacija zitna kava( seveda precedim) in jo vroco zlijem po vaniljevem sladoledu prav super( sploh se ne opazi da ni prava kava). Sladoled je hoferjev, bourbon vanilija 2500ml. Tako imam namesto ledene kave. V to mesanico sladoleda in zitne pa namocim piskote namesto prave kave. Okusno. Provaj kdaj.?

Nimas apetita, a pojedla si vse zgoraj nasteto?!

Ko nimam apetita, pojem kako breskvo ali lubenico, juho mogoce, kaj vec kot take tekoce in socne stvari pa ne spravim vase, tudi na silo ne.

zajtrka nisem

za kosilo

bučna juha, pečen piščanec, paradižnikova solata, za ostale so bili še mlinci

za večerjo piščanec od kosila

Skoraj me je zaneslo…

Lezim v postelji in grickam mandelje. Ni slabo tole… Sploh ce primerjam z vami slovenci… Zdaj v takem iti delat? A se zajje? Splaca se bit čifur.

daj ne seri!, 20.09.2021 ob 09:13

Nimas apetita, a pojedla si vse zgoraj nasteto?!

Ko nimam apetita, pojem kako breskvo ali lubenico, juho mogoce, kaj vec kot take tekoce in socne stvari pa ne spravim vase, tudi na silo ne.

Pa kaj ti ves v kakih kolicinah jaz jem. Saj se ti ne sanja.

In moj tiramisu je se vedno v hladilniku nedotaknjen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close