Bi mi kdo pogledal v karte
Anonimno 5435, 19.09.2021 ob 18:59
Glede odnosa, ki me zelo obremenjuje
Hvala
Moje karte so v kombinaciji z mojo nepresežno jasnovidnostjo nezmotljive, in tokrat so povedale tole:
Vidi se rezilo noža in 5-centimetrske (v globino!) ureznine ter okrevanje na urgenci 6 mesecev. Iz tega partnerstva boš torej odnesla 1.) ureznine, 2.) dolgotrajno okrevanje 3.) visok račun zdravniške oskrbe. A to še ni vse. Zaenkrat še ne veš, toda partner je nate prenesel vrsto spolne bolezni, ki se je zlepa ne da znebiti, ima pa povezavo s fekalnimi bakterijami, ki so rezistentne na antibiotike. Posledice boš čutila najbolj izrazito med 45 in 47 letom, kar se bo pokrilo še z izgubo tvoje tretje službe in deložacijo. Ampak to ni več tema vprašanja. S partnerjem se bosta ločila, toda ne bo te pustil pri miru, karte vidijo še tri napade v večerno/nočnem času. Vidijo tudi komplicirano obravnavo pri stomatologu. Tega partnerja boš nazadnje še enkrat srečala pri svojih 73 letih, karte po tem letu vidijo samo še njega v manjši sobi skupaj s samimi moškimi, s katerimi bo ostal skupaj 25 let. Tebe pa karte ne vidijo več, razen v nekem uradnem spisu skupaj z nekaj biološkimi komentarji.
Nezmotljiva Samira, 19.09.2021 ob 19:31
Moje karte so v kombinaciji z mojo nepresežno jasnovidnostjo nezmotljive, in tokrat so povedale tole:
Vidi se rezilo noža in 5-centimetrske (v globino!) ureznine ter okrevanje na urgenci 6 mesecev. Iz tega partnerstva boš torej odnesla 1.) ureznine, 2.) dolgotrajno okrevanje 3.) visok račun zdravniške oskrbe. A to še ni vse. Zaenkrat še ne veš, toda partner je nate prenesel vrsto spolne bolezni, ki se je zlepa ne da znebiti, ima pa povezavo s fekalnimi bakterijami, ki so rezistentne na antibiotike. Posledice boš čutila najbolj izrazito med 45 in 47 letom, kar se bo pokrilo še z izgubo tvoje tretje službe in deložacijo. Ampak to ni več tema vprašanja. S partnerjem se bosta ločila, toda ne bo te pustil pri miru, karte vidijo še tri napade v večerno/nočnem času. Vidijo tudi komplicirano obravnavo pri stomatologu. Tega partnerja boš nazadnje še enkrat srečala pri svojih 73 letih, karte po tem letu vidijo samo še njega v manjši sobi skupaj s samimi moškimi, s katerimi bo ostal skupaj 25 let. Tebe pa karte ne vidijo več, razen v nekem uradnem spisu skupaj z nekaj biološkimi komentarji.
si pa pa žleht samira. glej da maš dost kamnčkov pa ogledal za obrambo kk tk zavajat folk je zlo slaba karma. zlo.
Hobi123, 19.09.2021 ob 21:33
Sem pogledala, ampak ne trdim, da imam kakršnakoli znanja glede tega. Karte kažejo katastrofo v odnosu. Popolnoma se sprijazni s tem, kar je življenje prineslo in nadaljuj optimistično, veselo, iskreno.
Še lahko meni prosim. Ali bom ostala brez službe in nadomestila, če ne ugodim neki zadevi?Hvala!
Nisem izkušena, ne služim na ta račun, ampak že odkar pomnim čutim določene zadeve. Vidim vaju v odnosu še v vsaj naslednjih 5ih letih. Nikoli se ne bosta nehala obtoževati za pretekle grehe in ne vidim, da bi se kdorkoli spremenil. Imata pa vez, ki je ne moreta pretrgati in ti mazohistično vztrajaš pri vezi, ker ti zaradi težkega najstniškega življenja manjka samozavesti. Nekaj časa se da podaljševati, ampak ne vidim prihodnosti. Vidim pa prijazno starejšo osebo z očali z modrim okvirjem. Diši pa kot Soča pozimi.
Opomba: nisem Mesija, prosim za realistična pričakovanja glede tega “vedeževanja”. Sem pač “kr ena s preveč cajta” – ne predajam božje besede. Hvala.
V odnosu se počutiš precej ujeto, omejeno, utesnjeni ter vlagaš precej energije v načrtovanje “ponovnega začetka” oziroma kako začeti v tej zvezi na novo, v smislu “obrniva list”. (8mečev, 2palic, norec).
Problem zveze je v izražanju (ali neizražanju) čustev (pozitivnih, negativnih, resničnih, lažnih ali odsotnosti le-teh). (Paž kelihov)
Na začetku je izgledala zveza zelo obetavno (zvezda), sedaj pa vidiš samo trmo, prepire, “poskusiva še enkrat”, ki se končajo z enostranskimi kompromisi (5 mečev, 5 in as palic, 2 novcev). Podzavestno si utrujena od teh neprijetnih interakcij – veliko raje bi preživljala čas v svoji družbi (sama), ali v večji bolj plitvi družbi (žurke kot so bile pred Covid, ko si v enem večeru “klepetal” z 20/na uro in z vsakim samo 3min “kako si – super”, brez globokih tematik pogovora, jamranja in pričakanja. Pogrešaš to stabilnost rutine in predvidljivega. (Puščavnik, 3kelihov, 10novcev).
Kar se (bližnje) prihodnosti: boš še žalostna okoli te zveze – bodo neka obžalovanja (ne vem kakšna in ali bodo, ker si vztrajala ali opustila). Zdi se mi, da boš še nekaj v bližnji prihodnosti izvedela, zaradi česar se boš še težje odločila ali bi se razšla ali vztrajala. (5kelihov, as mečev, smrt in 3 palic – energija v ozadju je “zaljubljenca”, ki pa ni vedno karta ljubezni, ampak tudi karta odločitev/izbire med dvema nasprotjima).
Še nasvet:
Poskusi presojati bolj objektivno/logično/čustveno hladno. Imaš precej bremena/si preobremenjena, pogosto se moraš braniti ter pogosto se počutiš siromašno/zavrženo. Čustva niso slaba ali neprimerna, le odločamo se pogosto bolje, če stvari bolj objektivno presojamo. Si na poti k stabilnosti – ne glede kako dolga je.
(10 in 7 palic, 5novcev, kraljica mečev – v ozadju 6palic in 9novcev).
Anonimno 5435, 19.09.2021 ob 22:29
Hvala… ne gre se za odnos z moskim, ampak otrokom
@5435
No – zdaj mi je malo bolj jasno. Glavnina sporočila ostaja enaka. Kontekst pa malo spremeni. Še vedno ohrani trezno glavo – otroci so otroci, starostna obdobja zahtevajo svoje. 3 letnik mora malo trmariti – to je potrebno za njegov čustveni razvoj in tega ne more prerasti pri 30; enako velja za najstnike – če nimajo doma možnosti doživeti in prerasti, pri 45ih ne bodo mogli. Ohrani trezno glavo, kaj je starosti primerno in za določeno starost potrebno. Nikomur ni fajn, če ti npr. 3letnik joka “grda mami, ne maram te” in udari s pliškom – ti kot starš moraš objektivno presoditi ali si bil slab starš, ali je bilo starosti primerno, ali je bilo preveč.
V odnosu se počutiš precej ujeto, omejeno, utesnjeni ter vlagaš precej energije v ponavljanje (8mečev, 2palic, norec).
Problem _ je v izražanju (ali neizražanju) čustev (pozitivnih, negativnih, resničnih, lažnih ali odsotnosti le-teh). (Paž kelihov)
Na začetku je izgledala zveza zelo obetavno (zvezda), sedaj pa vidiš samo trmo, prepire, “poskusiva še enkrat”, ki se končajo z enostranskimi kompromisi , ki so v primeru odnosa starš-otrok normalni in pričakovani (5 mečev, 5 in as palic, 2 novcev). Podzavestno si utrujena od teh neprijetnih interakcij – veliko raje bi preživljala čas v svoji družbi (sama), ali v večji bolj plitvi družbi (žurke kot so bile pred Covid, ko si v enem večeru “klepetal” z 20/na uro in z vsakim samo 3min “kako si – super”, brez globokih tematik pogovora, jamranja in pričakanja. Pogrešaš to stabilnost rutine in predvidljivega. (Puščavnik, 3kelihov, 10novcev).
Kar se (bližnje) prihodnosti: boš še žalostna okoli te zveze – bodo neka obžalovanja (pri otrocih vedno pride vprašanje kaj bi lahko storil bolje – kar pa ne pomeni, da se ni potrebno aktivno truditi biti boljši). Zdi se mi, da boš še nekaj v bližnji prihodnosti izvedela, zaradi česar se boš še težje odločila / presodila okoli neke večje odločitve (5kelihov, as mečev, smrt in 3 palic – energija v ozadju je “zaljubljenca”, ki pa ni vedno karta ljubezni, ampak tudi karta odločitev/izbire med dvema nasprotjima).
Še nasvet:
Poskusi presojati bolj objektivno/logično/čustveno hladno. Imaš precej bremena/si preobremenjena, pogosto se moraš braniti ter pogosto se počutiš siromašno/zavrženo. Čustva niso slaba ali neprimerna, le odločamo se pogosto bolje, če stvari bolj objektivno presojamo. Si na poti k stabilnosti – ne glede kako dolga je.
(10 in 7 palic, 5novcev, kraljica mečev – v ozadju 6palic in 9novcev).
Lp
@ še ena radovednica in @ samira
Malo sem na tesnem s časom danes – bom videla, če mi znese. (zelo specifičnih vprašanj npr. Ali se bomo preselili, ali pustim službo pa nasploh ne odgovarjam). Pa seveda realistična pričakovanja okoli mojih “vedeževanj” – nisem profi.
Lp
Pa še mini dodatek @5435: v vsakem obdobju boš čakala na naslednjega – tako kot je normalno pri starševstvu. Ko so pleničke samo čakaš, da bo otrok prerasel, ko je najstnik čakaš, d abo na faksu, ko se odseli čakaš, da pripelje vnuke itd. Malo mi je bilo čudno zakaj najprej smrt nato pa takoj 3palic – tale kontekst veliko spremeni.
Forum je zaprt za komentiranje.