Kap po cepivu
Norija, 19.09.2021 ob 16:25
Moj 19 letni sin je dozivel rahlo mozgansko kap, iz nic? 3 mesece po cepljenju, zdravnik pa pravi, sa tocne koleracije med cepivom in kapjo ne more dolociti. Oz, da se lahko zgodi, a oni ne odgovarjajo 🙂
Seveda ne, ker fit mlade ljudi iz nic kap doleti.
kr ne morte da neb lagal za klike he he
joj, grozno -sočustvujem.
19 let se matraš, skrbiš,potem pa tole. Vse dobro , držim pesti!
Saj dohter ne more nič drugega reči, – ker je zaščiten – zato ker je to cepivo še v testni fazi in ne more nič potrdit, to je problem.
Porkaduš – čista ruska ruleta. Dovolj je tega. Pa nismo mame rojevale otrok za novodobni cepilski kanonfutr. Dovolj je tega! A ste ve rojevale otroke za to? Jaz ne.
Takojčica, 19.09.2021 ob 17:55
Prvič: če bi to bilo res, bi bila po vseh cajtngih, če si ha MON spravila
Drugič: če ga res res kap 3 m po cepivu, potem sigurno nima vrze s cepljenjem. Strdki v povezavi s cepljenjem se pojavijo takoj, vendar redko
Seveda da ne bo teh stvari po cajtengih -ker se mora prikrivat -ker je cepivo v testni fazi in ničl ne smejo objavljat – pa kaj vam ni še jasno?
nismo rojevale za cepilski kanonfutr, 19.09.2021 ob 18:07
joj, grozno -sočustvujem.
19 let se matraš, skrbiš,potem pa tole. Vse dobro , držim pesti!
Saj dohter ne more nič drugega reči, – ker je zaščiten – zato ker je to cepivo še v testni fazi in ne more nič potrdit, to je problem.
Porkaduš – čista ruska ruleta. Dovolj je tega. Pa nismo mame rojevale otrok za novodobni cepilski kanonfutr. Dovolj je tega! A ste ve rojevale otroke za to? Jaz ne.
Bravo imate mojo podporo
vsem bi svetoval. da zacnete brat anglesko stran dailyexpose.
Seveda je mozno. Tako kot nekateri hudo zbolijo za korono, nekateri hudo zbolijo za stranskimi ucinki. Ne pa vsi seveda, tud od korone ni vsak bolan. Npr jaz se sploh okuzila nisem pa bi se po vseh strokovnih merilih morala. Vedno in povsod so izjeme v plus ali v minus. Upam da bo sin v redu, zal mi je da se je to zgodilo. Tudi jaz imam cepljenega sina in se zgrozim ob misli na kak nevaren stranski ucinek ali da bi dobil korono (na njihove floskule da imajo vsi lahek potek ne nasedam vec) Se dobro da ni bil z nami na dopustu.
Po resnici povejte: če bi imeli resne težave po cepljenju, bi to povedali javno? Ali bi bili raje tiho, ker bi vas bilo sram, da ste nasedli?
Bravo za vse, ki imajo toliko jajc, da povedo. Za vsakim, ki pove, se jih skriva najmanj deset in še več, ki so tiho.
Kapi se dogajajo, kakor se dogajajo tudi druge težave. Samo noji, ki nočejo videt, ne vidijo, da so cepiva sčasoma neučinkovita in da imajo veliko preveč stranskih učinkov.
Forum je zaprt za komentiranje.