Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kap po cepivu

Kap po cepivu

Moj 19 letni sin je dozivel rahlo mozgansko kap, iz nic? 3 mesece po cepljenju, zdravnik pa pravi, sa tocne koleracije med cepivom in kapjo ne more dolociti. Oz, da se lahko zgodi, a oni ne odgovarjajo 🙂

Seveda ne, ker fit mlade ljudi iz nic kap doleti.

Seveda oni ne odgovarjajo, saj je cepljenje prostovoljno.

Vse info o cepivih  lahko preberete na strani EU.

Cepivo se ni polno odobreno za promet ampak samo za krizne situacije in proizvajalec ne odgovarja za posledice. Zato tudi cepivo ne more biti obvezno.

Poznam tri, ki jih je kap v roki tedna po cepljenju. So sicer starejši a vsem so povedali, da to nima veze s cepljenjem – povejo še, da so na rehabilitaciji bili v 90% ljudje, ki jih je kap nekaj dni po cepljenju –  tega seveda mediji ne objavijo, ker ni od cepljenja.

Upam, da bo sin ok…

Objava čaka odobritev

Žal mi je za sina. In žal ne bo edini. Mladina se ne bi smela cepiti!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Norija, 19.09.2021 ob 16:25

Moj 19 letni sin je dozivel rahlo mozgansko kap, iz nic? 3 mesece po cepljenju, zdravnik pa pravi, sa tocne koleracije med cepivom in kapjo ne more dolociti. Oz, da se lahko zgodi, a oni ne odgovarjajo 🙂

Seveda ne, ker fit mlade ljudi iz nic kap doleti.

kr ne morte da neb lagal za klike he he

Prvič: če bi to bilo res, bi bila po vseh cajtngih, če si ha MON spravila

Drugič: če ga res res kap 3 m po cepivu, potem sigurno nima vrze s cepljenjem. Strdki v povezavi s cepljenjem se pojavijo takoj, vendar redko

Sark ON.

Če je zapisano, da je kap po cepivu potem je temu za verjet pa tud ČE JE PETKRAT ZLAGAN!

Lazniva anticepilska sekta je vseprisotna.  Normalen clovek se takim neumnostim lahko samo smeji.

joj, grozno -sočustvujem.

19 let se matraš, skrbiš,potem pa tole. Vse dobro , držim pesti!

Saj dohter ne more nič drugega reči, – ker je zaščiten –   zato ker je to cepivo še v testni fazi in ne more nič potrdit, to je problem.

Porkaduš – čista ruska ruleta. Dovolj je tega. Pa nismo mame rojevale otrok za novodobni cepilski kanonfutr. Dovolj je tega! A ste ve rojevale otroke za to? Jaz ne.

Takojčica, 19.09.2021 ob 17:55

Prvič: če bi to bilo res, bi bila po vseh cajtngih, če si ha MON spravila

Drugič: če ga res res kap 3 m po cepivu, potem sigurno nima vrze s cepljenjem. Strdki v povezavi s cepljenjem se pojavijo takoj, vendar redko

Seveda da ne bo teh stvari po cajtengih -ker se mora prikrivat -ker je cepivo v testni fazi in ničl ne smejo objavljat – pa kaj vam ni še jasno?

nismo rojevale za cepilski kanonfutr, 19.09.2021 ob 18:07

joj, grozno -sočustvujem.

19 let se matraš, skrbiš,potem pa tole. Vse dobro , držim pesti!

Saj dohter ne more nič drugega reči, – ker je zaščiten –   zato ker je to cepivo še v testni fazi in ne more nič potrdit, to je problem.

Porkaduš – čista ruska ruleta. Dovolj je tega. Pa nismo mame rojevale otrok za novodobni cepilski kanonfutr. Dovolj je tega! A ste ve rojevale otroke za to? Jaz ne.

Bravo imate mojo podporo

Toliko norih lazi lahko preberes le na anticepilskem forumu. Bruuuuuh.

Kenya, 19.09.2021 ob 18:32

Toliko norih lazi lahko preberes le na anticepilskem forumu. Bruuuuuh.

Kje pa je ta anticepilski forum,ki ga omenjate? Bi šel še tja mal prebrat.

nič ne bodo objavljali, 19.09.2021 ob 18:08

Seveda da ne bo teh stvari po cajtengih -ker se mora prikrivat -ker je cepivo v testni fazi in ničl ne smejo objavljat – pa kaj vam ni še jasno?

KAko je pa potem una iz Bruslja prišla v cajtenge, celo na TV?

Jahno, 19.09.2021 ob 18:36

KAko je pa potem una iz Bruslja prišla v cajtenge, celo na TV?

Ker so verjetno sorodniki  pokojne “pritisnili” na taprave knofe.

Upam, da tole daš v vse možne medije. Če bi se šlo za mojega otroka, ne vem če bi bili prekleti lažnivci na oblasti še tako  pametni in veseli. Uničila bi jim vse, kariero, družino, službe.

morš bit kr amoralna barabca da si greš zmišljevat take zgodbice

vsem tukejle, ki znate dvomiti.

Res ali ne, cist nic vam ne da pravice biti… tako frdamano zleht.

Dejte vpraste se… kaj pa ce je res in je to moj otro?

Ej ljudje…

…brez posledic lahko dvomis le vase.

Zelja za pir me je cist minila! Fakmi!

vsem bi svetoval. da zacnete brat anglesko stran dailyexpose.

https://theexpose.uk/

mojega je kap po pecivu.

Seveda je mozno. Tako kot nekateri hudo zbolijo za korono, nekateri hudo zbolijo za stranskimi ucinki. Ne pa vsi seveda, tud od korone ni vsak bolan. Npr jaz se sploh okuzila nisem pa bi se po vseh strokovnih merilih morala. Vedno in povsod so izjeme v plus ali v minus. Upam da bo sin v redu, zal mi je da se je to zgodilo. Tudi jaz imam cepljenega sina in se zgrozim ob misli na kak nevaren stranski ucinek ali da bi dobil korono (na njihove floskule da imajo vsi lahek potek ne nasedam vec) Se dobro da ni bil z nami na dopustu.

Po resnici povejte: če bi imeli resne težave po cepljenju, bi to povedali javno? Ali bi bili raje tiho, ker bi vas bilo sram, da ste nasedli?

Bravo za vse, ki imajo toliko jajc, da povedo. Za vsakim, ki pove, se jih skriva najmanj deset in še več, ki so tiho.

Kapi se dogajajo, kakor se dogajajo tudi druge težave. Samo noji, ki nočejo videt, ne vidijo, da so cepiva sčasoma neučinkovita in da imajo veliko preveč stranskih učinkov.

Saj uno znano hrvaško košarkarico, ki je umrla par dni nazaj, je tudi vzrok kap po drugem odmerku cepiva. Je to prikrito v slivenskih medijih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close