Da povzamemo pogoje PCT
Samo da si razčistim še zadnje dvome:
Torej, če me ustavi policaj zaradi prehitre vožnje, me mora najprej pospremit na testiranje, da lahko nadaljujeva postopek kazni? Seveda ob predpostavki, da mi tudi on ustrezno dokaže, da izpolnjuje pogoj. Pa ne tedenskega samotestiranja, pač pa 48-urni PCT, saj je v neposrednem stiku z uporabnikom. Če ga nima, lahko štejem, da je kazen brezveljavna, saj ni narejena v skladu z podzakonskim odlokom?
Če pokličem vodovodarja ali štromarja, ker mi je nekaj crknilo doma, moram prej hitro letet na test, on pa ne sme vstopit, če mi ga ne pokaže? (potrdilo namreč, hehe)
Enako velja tudi za smetarje, ki se dotikajo moje kante za smeti?
Kaj pa Jehove priče? Se morajo ob zvonjenju izkazat s potrdilom o PCT?
Če grem na mlekomat, komu bom moral pokazat potrdilo? Kaj pa, če grem po mleko direkt h kmetu?
In tako naprej. Po želji dodajte absurdne situacije.
Nora razmišljanja o PCT v teoriji:
Pri dnevniku, poročilih naj bo to nacionalka ali pa 24 curcev mora novinar preden spregovori v kamero narodu pokazati PCT potrdilo. Namreč bluzijo, da tudi če delaš od doma in nimaš stikov z drugimi se moraš samotestirati. Torej novinar vsekakor pred kamero ne bi smel biti brez PCT in da ga prej ne bi pokazal norcem, ki ga bodo poslušali.
Na sodišče ne moreš več brez PCT, kar je bilo že povedano in tako tudi se ti ne more več soditi. Tudi, če boš prilepil zaušnico policistu, ker te je samo postrani pogledal se ne bo zgodilo nič, če nimaš PCT. Namreč ne sme ti nuditi storitve, če nimaš PCT. Prvič te ne more sploh obravnavati, saj je v službi ljudstva in nudi storitve, potem ne sme te odpeljati na policijsko postajo, saj je prevažanje storitev. Vstopa v policijsko postajo naj ne bi imel, ker nimaš PCT (bojda). Torej mu ne preostane drugega, kot da ti nastavi drugo lice ali pa se odmakne in te neha gledat.
vse po reglcih, 19.09.2021 ob 13:44
Torej, če me ustavi policaj zaradi prehitre vožnje, me mora najprej pospremit na testiranje, da lahko nadaljujeva postopek kazni? Seveda ob predpostavki, da mi tudi on ustrezno dokaže, da izpolnjuje pogoj. Pa ne tedenskega samotestiranja, pač pa 48-urni PCT, saj je v neposrednem stiku z uporabnikom. Če ga nima, lahko štejem, da je kazen brezveljavna, saj ni narejena v skladu z podzakonskim odlokom?
Če pokličem vodovodarja ali štromarja, ker mi je nekaj crknilo doma, moram prej hitro letet na test, on pa ne sme vstopit, če mi ga ne pokaže? (potrdilo namreč, hehe)
Enako velja tudi za smetarje, ki se dotikajo moje kante za smeti?
Kaj pa Jehove priče? Se morajo ob zvonjenju izkazat s potrdilom o PCT?
Če grem na mlekomat, komu bom moral pokazat potrdilo? Kaj pa, če grem po mleko direkt h kmetu?
Torej, če me ustavi policaj zaradi prehitre vožnje, me mora najprej pospremit na testiranje, da lahko nadaljujeva postopek kazni? DA Seveda ob predpostavki, da mi tudi on ustrezno dokaže, da izpolnjuje pogoj. Pa ne tedenskega samotestiranja, pač pa 48-urni PCT, saj je v neposrednem stiku z uporabnikom. Če ga nima, lahko štejem, da je kazen brezveljavna, saj ni narejena v skladu z podzakonskim odlokom? DA
Če pokličem vodovodarja ali štromarja, ker mi je nekaj crknilo doma, moram prej hitro letet na test, on pa ne sme vstopit, če mi ga ne pokaže? (potrdilo namreč, hehe) DA
Enako velja tudi za smetarje, ki se dotikajo moje kante za smeti? NE, ker sta na razdalji več kot 1,5m s smetarjem – nimata osebnega stika.
Kaj pa Jehove priče? Se morajo ob zvonjenju izkazat s potrdilom o PCT? DA
Če grem na mlekomat, komu bom moral pokazat potrdilo? NIKOMUR, če je mlekomat na cesti, ob pločniku, na javni površini na zraku… če pa je znotraj trgovskega centra, potem pa moraš PCT pokazat pooblaščeni osebi centra, ki to pregleduje in čekira pred vstopom v center ( npr. LJ Leclerc)……Kaj pa, če grem po mleko direkt h kmetu? Če zagotavljata predajo z 1,5 med seboj razdalje nikakor, ne on ne ti ne potrebujet PCT ja 🙂
Dodajam:
Učitelji in javni uslužbenci se morajo testirat in cepit, potem pa prihajajo k njim otroci do 15. leta, okuženi in kašljajo, kihajo naokoli brez mask, širijo okužbo.
V trgovine hodijo otroci do 15. leta brez mask in kašljajo in krehečejo po robi vse naokoli.
V lekarno greš lahko brez PCTja, k svojemu osebnemu zdravniku pa ne moreš….
Sicer imaš prav, vendar elita sodstva, zdravstva, in šolstva je prodana, in deluje izključno po navodilih politike. Obstaja več razredov državljanov v prvem politiki parlamentarci, v drugem preostali politiki, v tretjem elita javne uprave in sektorja, v četrtem elita zasebnega sektorja, v petem nižji razred javnega sektorja, v šestem srednji razred zasebnega sektorja, v sedmem socialci, migranti, brezposelni, v osmem delavstvo zasebnega sektorja. Dobro jutro, oziroma lahko noč Zlovenija!
Plavi, 19.09.2021 ob 14:54
Sicer imaš prav, vendar elita sodstva, zdravstva, in šolstva je prodana, in deluje izključno po navodilih politike. Obstaja več razredov državljanov v prvem politiki parlamentarci, v drugem preostali politiki, v tretjem elita javne uprave in sektorja, v četrtem elita zasebnega sektorja, v petem nižji razred javnega sektorja, v šestem srednji razred zasebnega sektorja, v sedmem socialci, migranti, brezposelni, v osmem delavstvo zasebnega sektorja. Dobro jutro, oziroma lahko noč Zlovenija!
in zagotovo si lahko ziher, da tej tvoji omenjeni eliti tudi po dogovoru špricnejo mimo, potrdilo pa vseeno dobijo.
Bom še pridodal svoje mnenje.
Tole so res malo ekstremne teoretične situacije.
Za vse te organizacije; policija, smetarji, vodovodar, so tako službeno testirani.
Pa nekaj so odloki na papirju, v resničnosti prevlada “kmečka logika”. Petrol je po parih urah ukinil kontrolo pred točenjem, sedaj PCT bolj temelji na vprašanju uporabnika storitev, ali izpolnjuje PCT.
Kar me osebno niti ne moti. Če čutiš, da te virus ogroža si se tako cepil in si zaščiten, drugače pa vsi v skrbeh lahko upoštevajo razdaljo, maske in umivanje rok.
Življenje vedno najde pot 🙂
Hijacinta, 19.09.2021 ob 14:59
Joj kaksni debili. Vse drugo, samo , da se ne bi cepili. Cepljenje je edina prava stvar, ne kazanje pct. Pocepljene Danska, Svedska” Belgija ze ukinjajo vse ukrepe.
Debilno še vedno širi svoje debilne ideje.
Če bi to bilo res, bi Izrael, kjer je več kot 90% pocepljenih, moral že zdavnaj biti brez okužb in brez fašizma. A je ravno obratno. Izrael rdeč, vedno več obolelih, mrtvih in že planirajo četrto dozo.
Danska je ukinila fašistične ukrepe, ker se je narod uprl.
Forum je zaprt za komentiranje.