Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dober kardiolog

dober kardiolog

Povejte, če veste iz izkušenj, kje , kako do dobrega kardiologa? Pa da se ne čaka v nedogled. V končni fazi je lahko tudi samoplačniško. Ljubljana z okolico, Nova Gorica. Lahko pa tudi drugje.

Priporocam dr. Marko Gričar, Ljubljana.

Sem dolga leta delala z njim v UKC Ljubljana. Nisem srecala boljsega zdravnika – strokovnost, clovecnost, odnos.

Vse dobro zelim.

Odgovor na objavo uporabnika
Izkusnja, 19.09.2021 ob 12:11

Priporocam dr. Marko Gričar, Ljubljana.

Sem dolga leta delala z njim v UKC Ljubljana. Nisem srecala boljsega zdravnika – strokovnost, clovecnost, odnos.

Vse dobro zelim.

Kje sedaj dela? Na UKC? Najbrž so enormne čakalne dobe?

Ne, je pred parimi leti odsel iz UKC, ker je zelel narediti vse za paciente ampak je dobival samo polena pod noge.

Ima privat v Črnučah. Vtipkaj v Googla. Nisem zaposlena pri njemu, delam sedaj na popolnoma drugem podrocju.

Ce se odlocis zanj, sporoci e-mail, da ti povem svoje ime in mu preneses moje pozdrave in da te posiljam jaz. Bo vesel, tako kot vedno…

Odgovor na objavo uporabnika
Izkusnja, 19.09.2021 ob 12:25

Ne, je pred parimi leti odsel iz UKC, ker je zelel narediti vse za paciente ampak je dobival samo polena pod noge.

Ima privat v Črnučah. Vtipkaj v Googla. Nisem zaposlena pri njemu, delam sedaj na popolnoma drugem podrocju.

Ce se odlocis zanj, sporoci e-mail, da ti povem svoje ime in mu preneses moje pozdrave in da te posiljam jaz. Bo vesel, tako kot vedno…

Najlepša hvala za prijaznost. Sem ravno poguglala;). Sedaj sem bila enkrat  nekje drugje, a nisem najbolj zadovoljna. Smem tam povedati, da sem že nekje bila. Kako to gre?

V kratkem se bom morala odločiti. Ti javim . Hvala še enkrat.

Ponekod ne marajo, da prideš od drugega zdravnika.

Objava čaka odobritev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close