Zakaj so naši tako nesposobni?
https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/zakaj-je-francija-drzava-slovenija-pa-provinca-905967
Se v celoti strinjam! Btw, sem cepljena že od pomladi. Ampak da si ljudje niti ene novinarske konference, niti enega nagovora odločevalcev, ki bi jim na prijazen način razložili nenadno zaostritev ukrepov ne zaslužijo? Da o tem, da so strokovna skupina in cepilni centri to izvedeli iz medijev, niti ne začnem… sem imela Janšo za dobrega operativca in stratega, čeprav ne delim njegovih političnih usmeritev, a zdaj vidim, da je totalno nesposoben, njegovi podaniki pa še bolj. Ali pa vse to dela nalašč, da je narod čim boli skregan? V kalni vodi se najbolje ribari…
Avtorica ti še nisi dojela, da gre za plan “pospravljanja” ljudi, redčenje populacije?
dajmo realno: zakaj s Kitajske nobenih novic več? Očitno so prečistili in razredčili” narod do določene kvote in živijo normalno naprej. Kpliko je kvota za Evropo bi bilo dobro vedeti, glede na to, da smo zelo stara celina, z zelo starimi prebivalci. Nič več ne preseneča -scenariji računalniških igric se še kako uresničujejo.
ker si je peščica zaželela igric v živo, 19.09.2021 ob 10:35
Avtorica ti še nisi dojela, da gre za plan “pospravljanja” ljudi, redčenje populacije?
dajmo realno: zakaj s Kitajske nobenih novic več? Očitno so prečistili in razredčili” narod do določene kvote in živijo normalno naprej. Kpliko je kvota za Evropo bi bilo dobro vedeti, glede na to, da smo zelo stara celina, z zelo starimi prebivalci. Nič več ne preseneča -scenariji računalniških igric se še kako uresničujejo.
NEhajte že s takimi nebulozami. Če bi res bil cilj depopulacija, bi spustili ven malo bolj smrtonosen virus in pocepili samo elite, ljudem pa rekli, da se cepivo še razvija. Ne pa okol riti v žep.
Mi provincialci, 19.09.2021 ob 09:40
https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/zakaj-je-francija-drzava-slovenija-pa-provinca-905967
Se v celoti strinjam! Btw, sem cepljena že od pomladi. Ampak da si ljudje niti ene novinarske konference, niti enega nagovora odločevalcev, ki bi jim na prijazen način razložili nenadno zaostritev ukrepov ne zaslužijo? Da o tem, da so strokovna skupina in cepilni centri to izvedeli iz medijev, niti ne začnem… sem imela Janšo za dobrega operativca in stratega, čeprav ne delim njegovih političnih usmeritev, a zdaj vidim, da je totalno nesposoben, njegovi podaniki pa še bolj. Ali pa vse to dela nalašč, da je narod čim boli skregan? V kalni vodi se najbolje ribari…
Ti se kar sama štej v provinco.Jaz se namreč ne.
Marsičesa ne bi bilo, če bi dosegli 70 % precepljenost , tako kot na Danskem.
In zakaj se ne bi ljudstvo zgledovalo po Danski, te vprašam?
Jojnehaj, 19.09.2021 ob 10:41
NEhajte že s takimi nebulozami. Če bi res bil cilj depopulacija, bi spustili ven malo bolj smrtonosen virus in pocepili samo elite, ljudem pa rekli, da se cepivo še razvija. Ne pa okol riti v žep.
so pametnejši od tebe, brez skrbi 🙂
Kam sodiš -na stran in v podporo tistih, kot je tisti CE zdravnik specializant, ki golta banano in si drgne penis med delovnim časom pred kamero? Takim ti verjameš, plačancem? Ja, šov za množico tudi mora biti v tej vojni, kajne?
Kar štej se tja, 19.09.2021 ob 10:43
Ti se kar sama štej v provinco.Jaz se namreč ne.
Marsičesa ne bi bilo, če bi dosegli 70 % precepljenost , tako kot na Danskem.
In zakaj se ne bi ljudstvo zgledovalo po Danski, te vprašam?
Riba smrdi pri glavi. Če bi se naše vodstvo zgledovalo po Danski, bi morda ljudstvo sledilo.
popolnomna zgrešeno razmišljaš, 19.09.2021 ob 11:11
za Jojnehaj:
tudi naša elita tudi pri nas vplačuje mnogo več v davčno, kot morda ti, pa cečina povprečnega ljudstva, upokojenci pa iz nje prejemajo- eden,ki zasluži rednim potem npr. 15k eur netto mesečno je mnogo bolj koristen državi, kot en upokojenec. Make sense?
Politična elita je čisti strošek, nič ne vplačuje, samo prestavlja iz ene malhe v drugo.
Jahno, 19.09.2021 ob 11:37
Politična elita je čisti strošek, nič ne vplačuje, samo prestavlja iz ene malhe v drugo.
Jahno:
Kako da ne -četudi baše v žepe in na davčno prikrite račune in preko boter podjetij in “botrov”, mora plačat tudi državi iz rednih zaslužkov – kar je pa pri npr, med 10.000- 25.000 EUR burtto še vedno lep znesek. Pa je ne zagovarjam te “elite”, da ne bo pomote. Samo malo bolj logično razmisli – vplačaš ti morda toliko na mesec v državno blagajno tudi ti? 😉
popolnomna zgrešeno razmišljaš, 19.09.2021 ob 11:54
Jahno:
Kako da ne -četudi baše v žepe in na davčno prikrite račune in preko boter podjetij in “botrov”, mora plačat tudi državi iz rednih zaslužkov – kar je pa pri npr, med 10.000- 25.000 EUR burtto še vedno lep znesek. Pa je ne zagovarjam te “elite”, da ne bo pomote. Samo malo bolj logično razmisli – vplačaš ti morda toliko na mesec v državno blagajno tudi ti? 😉
Oprosti, a te primerjave so nekoliko “mimo”. Jaz npr. ne dobim nič iz “državne malhe”, pa vanjo kar nekaj prispevam. To je popolnoma druga “zgodba” kot oni, ki je plačan iz “državne malhe” in potem nekaj tudi vrne tja.
Recimo da ima 100.000 prihodkov in plača 80.000 davka. Rezultat je pač tak, da je državna malha 20.000 bolj prazna.
Če pa bi imel jaz 100.000 prihodkov in plačal 80.000 davka, pa je rezultat tak, da ima “državna malha” 80.000 več.
Tako da, ne mi o davkih, ki da jih plačujejo državni uslužbenci .-(
mentalna sirota, 19.09.2021 ob 12:06
Oprosti, a te primerjave so nekoliko “mimo”. Jaz npr. ne dobim nič iz “državne malhe”, pa vanjo kar nekaj prispevam. To je popolnoma druga “zgodba” kot oni, ki je plačan iz “državne malhe” in potem nekaj tudi vrne tja.
Recimo da ima 100.000 prihodkov in plača 80.000 davka. Rezultat je pač tak, da je državna malha 20.000 bolj prazna.
Če pa bi imel jaz 100.000 prihodkov in plačal 80.000 davka, pa je rezultat tak, da ima “državna malha” 80.000 več.
Tako da, ne mi o davkih, ki da jih plačujejo državni uslužbenci .-(
Tvoje teoretiziranje nima smisla, pišem iz prakse.
Živela s tako osebbo XX let; zaslužki brutto med 205-404.000 EUR na leto ( gospodarstvo, tudi funkcije v zavarovalništu, pa nadzornih svetih, ipd), pa je dobil še dodatno za plačat nekje 8000 EUR dohodnine, po že plačanih vseh dajatvah iz navedenih zaslužkov redno, sproti.
popolnoma zgrešeno razmišljaš, 19.09.2021 ob 13:09
Tvoje teoretiziranje nima smisla, pišem iz prakse.
Živela s tako osebbo XX let; zaslužki brutto med 205-404.000 EUR na leto ( gospodarstvo, tudi funkcije v zavarovalništu, pa nadzornih svetih, ipd), pa je dobil še dodatno za plačat nekje 8000 EUR dohodnine, po že plačanih vseh dajatvah iz navedenih zaslužkov redno, sproti.
Ja, eni tukaj gor kar naprej vežejo otrobe .In nakladajo, da se kar kadi.
Pa delajo se pametne.
Kot da so državni uslužbenci izjeme in imajo vse na pladnju in brezplačno.
In kdor nima pojma, takim otrobom še verjame.
J
Ta moment, ko ti kapne, kajne. Meni je kapnilo na volitvah 2018. In sicer se mi je takrat začelo dozdevat, da je Janša marksist, ki se pretvarja, da je desničar, z namenom, da radikalizira levico. In da je to njegova marksistična naloga.
Žalostno, kajne. Ne da imajo tako slabe ideje, ampak da ljudje to verjamejo. Oni te analizirajo 24 ur na dan in če so hoteli prodat Janšo kot desničarja, pol veš da ne cenijo lih ljudi in njihovih oči. Tako bučko so uspešno prodali, pomisli. Smejejo se dan pa noč.
Pač deli in vladaj, pa ne Naomi Klein vrsta deli in vladaj, ampak marksisticni deli in vladaj. Če te zanima več, poglej kak Yuri Bezmenov video. On je bivši marksist, ki ti pove vse njihove žalostne operacije. Ko se rodiš ranjen pa hočeš ranit cimveč drugih.
AleluJahve, 19.09.2021 ob 16:01
J
Ta moment, ko ti kapne, kajne. Meni je kapnilo na volitvah 2018. In sicer se mi je takrat začelo dozdevat, da je Janša marksist, ki se pretvarja, da je desničar, z namenom, da radikalizira levico. In da je to njegova marksistična naloga.
Žalostno, kajne. Ne da imajo tako slabe ideje, ampak da ljudje to verjamejo. Oni te analizirajo 24 ur na dan in če so hoteli prodat Janšo kot desničarja, pol veš da ne cenijo lih ljudi in njihovih oči. Tako bučko so uspešno prodali, pomisli. Smejejo se dan pa noč.
Pač deli in vladaj, pa ne Naomi Klein vrsta deli in vladaj, ampak marksisticni deli in vladaj. Če te zanima več, poglej kak Yuri Bezmenov video. On je bivši marksist, ki ti pove vse njihove žalostne operacije. Ko se rodiš ranjen pa hočeš ranit cimveč drugih.
To sem jaz pisala že zdavnaj. Ker – če pogledaš dejstva: desnico je praktično eliminiral, na desni sta samo sds in satelitska nsi, ostale je uničil. Na levi pa sami papki, en bolj cirkusantski od drugega, da o protesnikih ne začnem, sem skoraj 100% , da sta jenul in zlatko na njegovi plačilni listi, ker bolj se norca že ne moreš delat.
Metode so popolnoma domače iz bivše juge, ki jih uvaja za mlajše, ki jim niso bili priča.
Samo rohnenje je druge barve, namesto proti “imperjalizmu zahoda”, zdaj rjovi proti nekem komunizmu, za katerega nihče čisto dobro ne ve, kaj za ena žival naj bi to bila.
Ja tebi pa dogaja v glavi. Upokojenci so 35 do 45 let v povprečju plačevali v pokojninsko blagajno za na stara leta. Na to, da so po letu 1991 vse pokradli, ve se kdo, ne boš nič dodal. Pa bogataši, ki največ plačujejo v davčno blagajno. Veš mali, oni imajo svinjsko dobro plačane davčne svetovalce, ki jim pomagajo kar se le da malo plačati v katero koli blagajno, zlasti še davčno. Nominalno morda izgleda veliko, v resni samo pofulijo veliko. Samo kaj, ko ti niti ne veš kaj pomeni “nominalno”. Največ v davčno blagajno povsod po svetu še vedno prispeva tako imenovani srednji razred zaposlen ali samozaposlen v gospodarstvu. Pofulit ne morejo kaj prida, jim ni dovoljeno. Celoten javni sektor v davčno nič ne plačuje. Njihov davek je samo knjigovodska postavka ali po domače, glumim ti glumu. Oni iz davčne blagajne samo prejemajo. Malce, samo malce več splošne razgledanosti, pa boš manj neumnosti klatil.
Forum je zaprt za komentiranje.