Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste si zmožne pogledati v oči in reči: “Nisem keš pička.”?

Ste si zmožne pogledati v oči in reči: “Nisem keš pička.”?

Saj vsi dobro vemo, da ste keš pičke. Zakaj ste ujagale desca? Zato, da ste od očkovega razvajanja presedlale na moževo razvajanje. Zato torej, da vam desc rihta materialno udobje. In zakaj ste mu nastavile svoje jajcevode in se splodile z njim ter povrgle otroke? Izključno zato, da ste si zagarantirale materialno preskrbljenost, tudi če se bo desc ločil od vas.

Vprašanje je samo, ali si zmorete v ogledalu pogledati v oči in resnično verjeti, ko rečete: “Ne, nisem keš pička.”

Odgovor na objavo uporabnika
Lajdre povsod, 18.09.2021 ob 18:49

Saj vsi dobro vemo, da ste keš pičke. Zakaj ste ujagale desca? Zato, da ste od očkovega razvajanja presedlale na moževo razvajanje. Zato torej, da vam desc rihta materialno udobje. In zakaj ste mu nastavile svoje jajcevode in se splodile z njim ter povrgle otroke? Izključno zato, da ste si zagarantirale materialno preskrbljenost, tudi če se bo desc ločil od vas.

Vprašanje je samo, ali si zmorete v ogledalu pogledati v oči in resnično verjeti, ko rečete: “Ne, nisem keš pička.”

Nisem keš pička.

Pa ti?

Takole je, 18.09.2021 ob 18:55

Nisem keš pička.

Pa ti?

A gremo po korakih pogledat, kako si prišla do materialne preskrbljenosti?

Že pri prvih korakih bo pizda pela!

???

Hm, jaz sem pa večno samska in kaj zdaj? Nikoli me ni noben moški finaciral. In ne, tudi foter me ni financiral.

Itak da sem kes picka. Ti bi tudi bil, ce ne bi imel jajc.

Ma kaki, midva nisva nic imela, ko sva se porocila. Jaz sem takrat lih diplomirala in takoj sva se zenila. Da nije bilo moje babice in njenih nepremicnin, ne bi imela kje stanovat haha. Kaksen denar in premozenje neki. Edino premozenje je bila ljubezen in slepa zaljubljenost na obeh straneh. A si hecen no.

Sem za luno :)))

Če ne bi prebrala take in onake na tem forumu, še pri teh letih ne bi vedela da to obstaja.

V zvezo/zakon “greš” zaradi ljubezni do te osebe, ne zaradi koristi.

Sem spontan človek in ne manipuliram.

Ujagat moža da skrbi zame in otroka? Nisem nora. Zakaj bi mu tako breme naložila??

Snelca, ti ze nisi slovenka. Ali pa zivis na samotnem otoku.

Ne, moja pizda je samo prdela.

Zmorem. In to brez težav in z mirno vestjo.

Momcilo, 18.09.2021 ob 20:05

Snelca, ti ze nisi slovenka. Ali pa zivis na samotnem otoku.

Ne, sem za luno, saj pravim?? ??

Ce imas nekoga rad iz srca in zelis s to osebo bit v dobrem in slabem. A ni to najlepse.

Zakaj bi bliznjemu delal zlo, mu cuzal denar?? Ja, potem ga ne maras. Ne ljubis iz srca.

Ne recem ce zbolis in ostanes brez sluzbe, potem pa upas da mu ne bo tezko za hrano v celoti prispevat, ko ti po tej poti ne mores. Naredis pa kaj drugega.

Zakaj bi od moza vlekel denar za frizeraj, kozmeticarke, avte, drage izlete, pocitnice?

Saj on je clovek in ne banka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close