Ali se meni zdijo tekmovalci Kmetije…
po imenih jih ne poznam ampak to kar sem videl se mi zdijo skoraj vsi dosti ok. modeli, če jih primerjam s prejšnimi šovi, no tista tamlada črnolasa, ki ima tipa je zoprna, vidi se ji, da bi rada bila neka zvezdnica in se dela pametno, kot, da je boga za jajca prijela. Mi je pa čudno, zakaj tista druga tamlada prekmurka, ki je neka športnica, nosi kratke pajkice, ki so podložene na riti, saj bi tudi brez tega bila ok. za pogledat, če že nima res nič izboklin zadej, no ja mogoče zato, da se na mehko vsede, heh…
Je pa šefica kmetije shujšala od prve kmetije do te kmetije se mi zdi..
Kaj pričakuješ, da se bo v kmetijo in podobne debilizme prijavil nekdo s pospravljenim podstrešjem in urejenim življenjem? To je priložnost za ekshibicionistične luzerje, ki bi še lastno mater prodali za topel obrok in pet minut prepoznavnosti. Itak moraš biti trčen in popolnoma brez dostojanstva, da se greš takole prostituirat. O gledalcih teh sranj pa bi človek tudi težko rekel, da so na kaj višjem nivoju.
Je še komu zoprna Nina Radi, “sanjska” bjonda? Kako je pa to samovšečna deklina, želi izpasti frajersko, se mi zdi, da z izjavami skuša še samo sebe prepričati, da je oh in sploh, pa ji nekako ne uspeva. Že v Sanjskem moškem se je na moč slinila in prilizovala Gregorju, ko jo je skenslal, pa je povsem obrnila ploščo, da je tako ali tako ne zanima. Mislim, da inteligentna ravno ni, čeprav bi rada dajala drugačen vtis. Že način govora, to nosljanje je skrajno zoprno poslušati, skupaj z narcisoidnostjo je pa katastrofa!
Podlozene pajkice, 18.09.2021 ob 12:11
Jaz sem pa mislil, da je to prava ritka. Po čem pa prepoznaš, da so podložene?
Push up pajkice – obstajajo… Ista fora, ko push up modrc – špola pa dol da pa pade vse za ene 10-15 bolj k tlom 🙂
https://www.aliexpress.com/item/1005002411604035.html
še ENA V PENZIJI, 18.09.2021 ob 22:47
Letos se mi za sedaj zdijo tekmovalci bolj delovni kot lanski.
Franc je bil nesramen do gostov.
Ne vem zakaj ima Marija toliko nasprotnikov. REs pa je da mi ne vidimo vsega.
Meni je bila Nina Radi že v Sanjskem moškem najbolj všeč. Mi je bila Polona super antipatična.
A se še komu zdi, da ima ta Franc mal nagnjenj do mladih lepih fantov ? Ker do žensk je tako zaničevalno poniževalen, kletvični, komunicira z njimi ko z drobnico.
So pa letos dobri igralci noter. Taktizerji, hudi.
Nina Radi – meni ona deluje malo prikriti sajko, ki zna igrat na svojo miniaturnost, trepavost z okicami, otroškim glasekom,; hitro obrne ploščo in pokaže ostre zubčiće, če se ji kdo zameri.
Forum je zaprt za komentiranje.